S.N.A.S, man ir niekad nesigauna sujungti kraštų
elfe, o Jums visada toks tarpas gaunas nuo aguonų iki tešlos? Gal laisvai nespaudžiant tešlą vyniojat? Klausiu iš smalsumo
S.N.A.S, man ir niekad nesigauna sujungti kraštų
visada šimtalapis su ragais būna
S.N.A.S, man ir niekad nesigauna sujungti kraštų
Sveikos
as siandien irgi isbandysiu savo jegas
ar kepdamos virsu kuo nors aptepat?
o siaip lyg viskas ir aisku
as siandien irgi isbandysiu savo jegas
ar kepdamos virsu kuo nors aptepat?
o siaip lyg viskas ir aisku
QUOTE(laurita111 @ 2009 11 06, 12:00)
Sveikos
as siandien irgi isbandysiu savo jegas
ar kepdamos virsu kuo nors aptepat?
o siaip lyg viskas ir aisku
as siandien irgi isbandysiu savo jegas
ar kepdamos virsu kuo nors aptepat?
o siaip lyg viskas ir aisku
Aš niekuo netepu viršaus, tik kiek pakepus uždengiu folija ir toliau kepu su ja.
Sėkmės
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 11 06, 02:24)
sąžiningai ėmiau ir perskaičiau visus vienos temos 50psl ir dar kelis šios temos
maniau akys ištekės.. nu bet susigundžiau.. ir kardinalaii keisiu savo kitos savaitės meniu. gaminsiu šimtalapį iš pusės Cypsiuko normos
tik va dabar svarstau, kaip čia taip gražiai gavosi pas rugiagele26 tas galų suklijavimas?
Kiek mačiau šimtalapių,tai kad ir apvalioj formoj keptas,l ieka du siauručiai galiukai. o čia vos ne visas pyragas-keksas
va ta foto:
tik va dabar svarstau, kaip čia taip gražiai gavosi pas rugiagele26 tas galų suklijavimas?
Kiek mačiau šimtalapių,tai kad ir apvalioj formoj keptas,l ieka du siauručiai galiukai. o čia vos ne visas pyragas-keksas
va ta foto:
Cia jis man kazko itartinai ilgas gavosi, ir suejo galai, o kepant ir sulipo. Bet sitas buvo nelabai vykes... jis sausas kakzoks buvo, sluoksneliu nesimate.. o del kepimo is tos puses normos, tai geraiu nerizikuok, nes jis mazutis gausis
QUOTE(Burtininke @ 2009 11 06, 12:24)
elfe, o Jums visada toks tarpas gaunas nuo aguonų iki tešlos? Gal laisvai nespaudžiant tešlą vyniojat? Klausiu iš smalsumo
įvairiai gaunasi. kartais didesni oro tarpai buna, kai tampant sluoksnius, tarp ju palieku oro. Iš karto to oro nepastebiu, tik kai vyniodama matau, kad yra pūslių. Kartais aš tas pūsles, jei atrodo didelės, tai peilio galiuku praduriu
Na, nelabai man tie oro tarpai patinka, bet vis tobulinuosi
QUOTE(spanguolia
@ 2009 11 06, 12:05)
Aš niekuo netepu viršaus, tik kiek pakepus uždengiu folija ir toliau kepu su ja.
Sėkmės
ir lauksim nuotraukytės 
Sėkmės
prasikeikiau
nuotraukos speju nebus, nes sarmata kam ir parodyt bus
QUOTE(Burtininke @ 2009 11 06, 11:24)
nu va, burtininkė esi, o sulipdyt nesigauna..
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 11 06, 13:05)
is tos puses normos, tai geraiu nerizikuok, nes jis mazutis gausis
kepk is tiek, kiek parasyta 
aš mąstau taip: iš pusės normos mažiau drabo ir ramesne sąžine išmest bus galima, jei nepavyks..
QUOTE(laurita111 @ 2009 11 06, 15:20)
bet dažniausiai tokie gązdinantįs eksperimentai laaabai skanūs būna, o jei tik viskas sklandžiai einasi, tai žiūrėk skonis ir ne pats geriausias.
Lai kepa ir vistiek nuotraukytės laukiam, čia ne grožio konkursas.
Šiaip keista kad vargai
Aš nors ir labai noriu išsikepti šimtalapį, bet laikausi - kaupiuosi kalėdiniam šimtalapių bumui
QUOTE(spanguolia
@ 2009 11 06, 14:45)
bet dažniausiai tokie gązdinantįs eksperimentai laaabai skanūs būna, o jei tik viskas sklandžiai einasi, tai žiūrėk skonis ir ne pats geriausias.
Lai kepa ir vistiek nuotraukytės laukiam, čia ne grožio konkursas.
Šiaip keista kad vargai
Man jis kaip tik toks ramus darbelis. Sakau gal tešla per kieta buvo. Sunku kažkaip nuspėti kas ten kliuvo. Tiesa, o sviestas ant tų lakštelių turėjo gerokai apstingti kol kitą tampei ir tada gerai susivynioja. Na žinai, kiekviena ateina su sava patirtimi 
Aš nors ir labai noriu išsikepti šimtalapį, bet laikausi - kaupiuosi kalėdiniam šimtalapių bumui
Mano artimiesiems jis taaaip patinka, kad sakiau tikrai iškepsiu kiekvienai šeimai 
Lai kepa ir vistiek nuotraukytės laukiam, čia ne grožio konkursas.
Šiaip keista kad vargai
Aš nors ir labai noriu išsikepti šimtalapį, bet laikausi - kaupiuosi kalėdiniam šimtalapių bumui
kieta tai tikrai nesigavo, jau i pabaiga minkymo tai ji man tokia skysta pasidare, na nevarvejo
QUOTE(laurita111 @ 2009 11 06, 16:22)
kieta tai tikrai nesigavo, jau i pabaiga minkymo tai ji man tokia skysta pasidare, na nevarvejo
bet nezinau kaip paaiskint... padedi ir tas gumulas i sonus pasileidzia
va čia kažkas negerai, manau
Manau Cipciukas čia geriausiai paaiškintų, būtų galima jos temoj šį klausimą užduot
Sveikos. Pasiskaičiau šią temą ir ankstesnes, tai net seilės nutyso
Aš šimtalapį visad perku Žirgo g. Vilniuje. Ten viena moteris tuo užsiima, tai per šventes užsakinėju. Nerealiai skanus pyragas. Taip susigundžiau išsikepti, bet dabar mąstau, ar sugebėsiu
susigundžiau ir aš Cipsiuko receptu. tik kažkaip susimarudinau perskaičiusi kažkieno komentarą ir pieno dvigubai įpyliau. ir tuos lakštus sunkiai sekėsi ištempti, ypač pirmą. nes ant sviestino stalo dariau. tai likusius tampiau ant paprasto stalviršio niekuom nepatepto. viduriukai gavosi tokie ploni, normaliai, o vat pakraščiai kažkokie stori... nu nežinau, žiūrėsim kas gausis, ką tik pašoviau į orkaitę...










