Aš siūlau jums mažiau būti kažkuo tikrai, mažiau daryt išvadas, o daugiau rinkti informacijos, daugiau kritiško mąstymo. Juk nėra būtina turėti kažkokią nuomonę ar įsitikinimus, ar ne? CNS nėra psichika, autizmas nėra šizofrenija. Neaiškinsiu, kas yra psichika, nes bijau nepakankamai tiksliai paaiškinti.
Dėl matematikos, tai darymas originaliu būdu ir vis tiek teisingai greičiausiai reiškia gabumus, ir už tai pažymys nemažinamas.
Mergaites! krikstynos praejo kaip per sviesta, anei brakst mano Lukutis Stovejo toks rimtas, ka kunigas sake, ta ir dare, o as taip bijojau, kad nepradetu jis ten cirku krest Kunigas jam sako : aug, Lukai, didelis, buk sveikas, buk geras. Ar busi geras? ", o Lukas " JO " Dar ten ciaudejo, ziovavo, na zodziu yra nufilmuota, tai jau 3 kartus ziurejau, niekaip negaliu atsidziaugti, kad jis taip puikiai pasirode
Mergaites! krikstynos praejo kaip per sviesta, anei brakst mano Lukutis
Stovejo toks rimtas, ka kunigas sake, ta ir dare, o as taip bijojau, kad nepradetu jis ten cirku krest
Kunigas jam sako : aug, Lukai, didelis, buk sveikas, buk geras. Ar busi geras? ", o Lukas " JO "
Dar ten ciaudejo, ziovavo, na zodziu yra nufilmuota, tai jau 3 kartus ziurejau, niekaip negaliu atsidziaugti, kad jis taip puikiai pasirode
Aš siūlau jums mažiau būti kažkuo tikrai, mažiau daryt išvadas, o daugiau rinkti informacijos, daugiau kritiško mąstymo. Juk nėra būtina turėti kažkokią nuomonę ar įsitikinimus, ar ne? CNS nėra psichika, autizmas nėra šizofrenija. Neaiškinsiu, kas yra psichika, nes bijau nepakankamai tiksliai paaiškinti.
Dėl matematikos, tai darymas originaliu būdu ir vis tiek teisingai greičiausiai reiškia gabumus, ir už tai pažymys nemažinamas.
P.S. Siandien suzinojau kad mano vaikui 5 men amziuje buvo parasyta encefalopatija. Ot jau tie gydytojai. Kaip su mudakais su mumis elgiasi, net nesako ka raso i korta.
P.S. Siandien suzinojau kad mano vaikui 5 men amziuje buvo parasyta encefalopatija. Ot jau tie gydytojai. Kaip su mudakais su mumis elgiasi, net nesako ka raso i korta.
Pirmiausiai noriu palinkėti nenukabinti nosies. O dėl gydytojų - dažnai jie visko prirašo, todėl kopiją dariausi med.knygutės. Emilijui, kai jau buvo diagnozuota negalia, viena gydytoja parašė "mamos žodžiais, negirdi". Nei verk, nei juokis.
Pirmiausiai noriu palinkėti nenukabinti nosies. O dėl gydytojų - dažnai jie visko prirašo, todėl kopiją dariausi med.knygutės. Emilijui, kai jau buvo diagnozuota negalia, viena gydytoja parašė "mamos žodžiais, negirdi". Nei verk, nei juokis.
Jusma, sveika
na as tai nenukabinu nosies, o atvirksciai dedu dar daugiau vilciu kad neurologiskai mum ras organika. Nes galesiu gydyt vaika.
O jei neras tai bus zymiai sunkiau viskas ir leciau.
Tai yra organinis smegenu pazeidimas. Simptomatika gali buti ivairi, priklausomai nuo pazeistu vietu. Gali buti elgesio, suvokimo, protines veiklos sutrikimu, ar suletetejimas, autizacija (tas Autizmas taip vadinamas), bet organikos atveju tai ne autizmas, o autizacija vadinasi... na ir pan.
Gydymas nesudetingas. Bet vilciu atstatyti vaika daugiau negu esant autizmui ar kitam neaiskios kilmes sutrikimui.
Tai yra organinis smegenu pazeidimas. Simptomatika gali buti ivairi, priklausomai nuo pazeistu vietu. Gali buti elgesio, suvokimo, protines veiklos sutrikimu, ar suletetejimas, autizacija (tas Autizmas taip vadinamas), bet organikos atveju tai ne autizmas, o autizacija vadinasi... na ir pan.
Gydymas nesudetingas. Bet vilciu atstatyti vaika daugiau negu esant autizmui ar kitam neaiskios kilmes sutrikimui.
Na sveikinu brangioji, pagaliau tu sužinojai ko norėjai, dabar gausi gydymą, tik kaip aš ir sakiau ne nuo autizmo, nes kaip suprantu jum ne autizmas (dėkui dievo), gal dėl to tu taip ir gynei savo poziciją, kad pasamonė suvokė kad tavo vaiką (ne autistą) galima išgydyti