Įkraunama...
Įkraunama...

Hiacintai

QUOTE(mercedes @ 2011 02 16, 15:14)

O čia maniškiai

Labai gražu, o ypač šiuo metu wub.gif
Atsakyti
Ačiū,čia pirmas "blynas",anksčiau neesu auginusi.Dar mažas pastebėjimas,nebeauginsiu mėlynų,nes labai stiprus kvapas,neįmanoma namuose būti.Raudono kvapas daug silpnesnis.
Atsakyti
Cia skaiciau minejo kad uzdengia hiacintus kad ziedkociai paaugtu ilgesni o man atvirksciai jie taip isstypsta ir lapai ir kotai begalo ilgi ir poto vartaliojasi i visas puses islinksta tai tenka risti tuos ziedkocius prie lazdeliu kad tiesisi stovetu nes nenulaiko savo svorio unsure.gif ir kiek kartu turejau vis taspats.Nesuprantu kas ten negerai gal sakau sviesos truksta ar per silta namie g.gif nu taip man patinka sios geles del ankstyvu ziedu ir kvapo wub.gif kol uz lango pilkuma nu bet jau prarandu as su jais kantrybe doh.gif Gal kas galetu patart kodel jie taip pas mane negraziai auga 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad jau džiaugiatės hiacintų žiedais! smile.gif
Atsakyti
As savo prazydusiu nefotkinsiu.. ax.gif geda.. Vienas uzaugo gal kokius 5 cm, kitas trumpesnis, o maziausias tai vos matosi is svogunelio islindes.. Juokingai taip. smile.gif Matyt reikes vasarai sukisti i zeme, kad pasisemtu naudingu medziagu. Gal kitais metais geriau atrodys... smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gavau va kokį grožį dovanų. Norėčiau sulaukti patarimų kaip gerai jį prižiūrėti. Mano pirmas hiacintas namie smile.gif manau ne paskutinis 4u.gif

user posted image
Atsakyti
agnieeeska, kaip gražu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2011 02 20, 21:58)

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2011 02 20, 19:58)

QUOTE(jediara @ 2011 02 20, 20:18)

ačiū smile.gif su meile mamytė gimtadienio proga padovanojo wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
agnieeeska, su Gimtadieniu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 20, 20:39)
agnieeeska, su Gimtadieniu  4u.gif

user posted image

oho kaip nuostabu wub.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2011 02 17, 19:30)
Cia skaiciau minejo kad uzdengia hiacintus kad ziedkociai paaugtu ilgesni o man atvirksciai jie taip isstypsta ir lapai ir kotai begalo ilgi ir poto vartaliojasi i visas puses islinksta tai tenka risti tuos ziedkocius prie lazdeliu kad tiesisi stovetu nes nenulaiko savo svorio  unsure.gif  ir kiek kartu turejau vis taspats.Nesuprantu kas ten negerai gal sakau sviesos truksta ar per silta namie  g.gif nu taip man patinka sios geles del ankstyvu ziedu ir kvapo  wub.gif  kol uz lango pilkuma nu bet jau prarandu as su jais kantrybe doh.gif  Gal kas galetu patart kodel jie taip pas mane negraziai auga 4u.gif

Tai nieks man taip ir nepatars verysad.gif ?Taip graziai jusiskiai zydi o mano tai doh.gif nesuprantu
Atsakyti