Įkraunama...
Įkraunama...

Hiacintai

Iškasiau hiacintus, nes pertvarkau gėlyną, rudenį susodinsiu vėl.
Kaip man juos "sandėliuoti", kad neperdžiūtų, nesupūtų ar dar kas negero su jais nenutiktų?
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2011 05 17, 11:11)
Iškasiau hiacintus, nes pertvarkau gėlyną, rudenį susodinsiu vėl.
Kaip man juos "sandėliuoti", kad neperdžiūtų, nesupūtų ar dar kas negero su jais nenutiktų?

Man atrodo, kad per anksti iškasėt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2011 05 21, 21:37)
Man atrodo, kad per anksti iškasėt. g.gif

Žinau, kad per anksti, bet teko dėl tam tikrų priežasčių ax.gif Tikiuosi išsaugoti svogūnus ir kitamet vėl džiaugtis žiedais 4u.gif
Atsakyti
Nauja tema hiacinto mylėtojoms http://www.supermama...0#entry47265335
Atsakyti
as maksimoj nusipirkau hiacinto gumba.. ka su juo daryt? doh.gif biggrin.gif noreciau kad ziema ant palanges prazystu... ax.gif
Atsakyti
ar galiu hiacintus sodint rudenį? ar pavasarį jie man po žiemos išdygs?
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 09 30, 20:54)
ar galiu hiacintus sodint rudenį? ar pavasarį jie man po žiemos išdygs?

Taip,juos ir reikia sodinti rudeni,kaip
ir tulpes ir ju ,,vaikus, 3svoguneliu gylyje.
tik jei tulpes iskastos pernai,net nezinau ar augs,o ypac ju mazuliukai svoguneliai,jie greiciausiai bus sudziuve.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 30 rugsėjo 2011 - 19:15
QUOTE(nijole0619 @ 2011 09 30, 20:12)
Taip,juos ir reikia sodinti rudeni,kaip
ir tulpes ir ju ,,vaikus, 3svoguneliu gylyje.
tik jei tulpes iskastos pernai,net nezinau ar augs,o ypac ju mazuliukai svoguneliai,jie greiciausiai bus sudziuve.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos Hiacintu myletojos.Nors dabar ir siu gelyciu ne sezonas,bet reikia jusu patarimo.Nusipirkau siandiena 3 sias gelytes susodintas vazoneliuose.Ju ziedai jau nuzydeje,o svoguneliai pliki,tik saknys zemese,bet svoguneliai nesudziuve.Ir dabar iskilo man klausimas,kaip man tu gelyciu nenumarinus,kaip su juom pasielgt,kad jos man dar syk suzidetu.Kiek supratau joms reiktu leisti pailsieti,bet jas dabar kur susodint,ar i lauka,ar i didesnius vazonelius ir svogunelius po zeme pakavot,ar lapukus nupjaustyt?Buciau labai dekinga,jei kas man padetu susigaudyt,kaip tas gelytes isgelbet?
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2011 11 09, 21:04)
Sveikos Hiacintu myletojos.Nors dabar ir siu gelyciu ne sezonas,bet reikia jusu patarimo.Nusipirkau siandiena 3 sias gelytes susodintas vazoneliuose.Ju ziedai jau nuzydeje,o svoguneliai pliki,tik saknys zemese,bet svoguneliai nesudziuve.Ir dabar iskilo man klausimas,kaip man tu gelyciu nenumarinus,kaip su juom pasielgt,kad jos man dar syk suzidetu.Kiek supratau joms reiktu leisti pailsieti,bet jas dabar kur susodint,ar i lauka,ar i didesnius vazonelius ir svogunelius po zeme pakavot,ar lapukus nupjaustyt?Buciau labai dekinga,jei kas man padetu susigaudyt,kaip tas gelytes isgelbet?

Manyčiau, kol neužšąlo sodinkit į lauką.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti