Įkraunama...
Įkraunama...

Hiacintai

QUOTE(niukse @ 2011 02 21, 10:27)
Tai nieks man taip ir nepatars  verysad.gif  ?Taip graziai jusiskiai zydi o mano tai  doh.gif nesuprantu

Maniškiai irgi aukšti,apie 35cm,bet nesivarto į šonus...
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2011 02 21, 11:27)
Tai nieks man taip ir nepatars  verysad.gif  ?Taip graziai jusiskiai zydi o mano tai  doh.gif nesuprantu

Manau, kad per šilta ir per tamsu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2011 02 21, 22:02)
Maniškiai irgi aukšti,apie 35cm,bet nesivarto į šonus...

QUOTE(jediara @ 2011 02 21, 22:48)
Manau, kad per šilta ir per tamsu  rolleyes.gif

g.gif Nu matai jusu nesivaratalioja o maniskiai jau koki 50 cm pasieke doh.gif O del silumos tai galibut nes pas mus namie visada silta (apie 21 laipsni) matau jus ant palangiu auginat tai kad pas mane po palangem kur sviesiau radijatoriai tai maniau ten isvis jie iskeps tai ir pastaciau ant valgomojo stalo bet ten ne taip sviesu.Nu viskas kitamet sakiau tada parnesiu vidun tik tada kai jau matysis kad zydeti pradeda o laikiau priestai sandeliuky saltai prie lango turbut peranksti as juos i siluma atsitempiau g.gif Labai jau norejosi ziedu wub.gif
Aciu merginos uz patarimus 4u.gif Kovosiu toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
O man toks jausmas, kad vienas hiacintas izuliai ruosiasi i lapus iseiti.. Ar taip gali buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2011 02 22, 13:12)
g.gif  Nu matai jusu nesivaratalioja o maniskiai jau koki 50 cm pasieke doh.gif

Mano irgi isvirtes buvo, bet ko noret, kai vien ziedas apie 20cm dydzio buvo. lotuliukas.gif Kaimynas atejes ziurejo, ziurejo i hiacinta ir pareiske, kad labai idomi gele, net pavadinimo paklause, o kaimyne pareiske, kad panasu i kai ka ka kaimynas turi lotuliukas.gif
Vakar kita is garazo pasitempiau, paziuresiu, kas is jo issaugs smile.gif
Atsakyti
Sveiki, labai norėčiau gauti informacijos apie Hiacintas. Vakar parduotuvėje, nusipirkau 3 svogunelius hiacintos, ir man labai idomu ar jas galima auginti kaip kambarine gele namuose vazonelyje. Vakar maxsimoje maciau daug parduoda su vazoneliais jau zydincias. Ar jos vazone auginant namie daugiametes ar jos zydi tik viena karta? Jieskojau panasios temeles tai as neradau jei yra jau temele atleiskite nepemaciau , busiu dekinga uz atsakymus aciu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,nusipirkau as maximoj savo pirmaji hiacinta,uz 1,99lt,nu toks jis vargselis man pasirode ..indelis mazutis ,suluzes,uzkistas kazkur i gala ,nu paimiau as ji ,persodinau ... bet kazkaip ne taip man atrodo jis pradeda zydet... g.gif lyg tarp lapu jis ten sukroves tuos ziedus,tie lapai nesiskleidzia...ech ..nzn ...gal jis ir liks pas mane toks ? doh.gif va keliu foto ax.gif
http://public.fotki....dyte/hiacintas/
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 02 24, 21:42)
Sveikutes,nusipirkau as maximoj savo pirmaji hiacinta,uz 1,99lt,nu toks jis vargselis man pasirode ..indelis mazutis ,suluzes,uzkistas kazkur i gala ,nu paimiau as ji ,persodinau ... bet kazkaip ne taip man atrodo jis pradeda zydet... g.gif  lyg tarp lapu jis ten sukroves tuos ziedus,tie lapai nesiskleidzia...ech ..nzn ...gal jis ir liks pas mane toks ? doh.gif  va keliu foto  ax.gif

man atrodo kad jam šviesos pritrūko todėl ir neišsiskleidė laapai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 02 24, 23:42)
Sveikutes,nusipirkau as maximoj savo pirmaji hiacinta,uz 1,99lt,nu toks jis vargselis man pasirode ..indelis mazutis ,suluzes,uzkistas kazkur i gala ,nu paimiau as ji ,persodinau ... bet kazkaip ne taip man atrodo jis pradeda zydet... g.gif  lyg tarp lapu jis ten sukroves tuos ziedus,tie lapai nesiskleidzia...ech ..nzn ...gal jis ir liks pas mane toks ? doh.gif  va keliu foto  ax.gif

Man atrodo, kad viskas Tavo hiacintui gerai, palauk keletą dienelių (tik aš nebūčiau persodinusi) mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki pries kelia dienas nusipirkau parduotuveje Hiacintu svoguneliu, norejau suzinoti ar jas galima auginti vazone kaip kambarine gele ar jas veliau reikia i lauka pasodinti Vakar maxsimoj maciau parduoda su vazoneliu ir zydincias stai pasodinau i vazona trys svogunelius jei jau buvo su zaliomis virsunelemis. O kiek kartu jas reikia laistyti?
Papildyta:
svoguneliu zalios virsunes siek tiek apvytusios ar cia labai blogai?
Atsakyti
na ok ,lauksiu kas bus tas bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 02 25, 11:01)
na ok ,lauksiu kas bus tas bus  ax.gif

Iš to ką matau,bus tikrai nemažas ir gražus žiedynas
Atsakyti