Įkraunama...
Įkraunama...

Hiacintai

QUOTE(staselė @ 2009 09 07, 20:44)
Hiacintus jau auginu apie 8 metus, deja anksčiau jų neiškasadavau,  nes nežinojau, kaip juos prižiūrėti, tai jie dauguma ir išnyko, o kai pradėjau bent jau kas antri metai iškasti ir smėliuko ant jų užpilti, tai tų kelių likusių žiedai pasidarė dideli ir gražūs. Gaila, kad iš pradžių aš jų neiškasinėjau, kokius 5 metus, tai didžioji dauguma jų ir išnyko. Na, ką padarysi, gyvename ir iš klaidų mokomės, įgijame patirties.

Sveikos hiacintu myletojos 4u.gif
As pernai isigijau siu gelyciu keleta spalvu, pasodinau, zydejo gausiai, baltos spalvos isleido net du ziedus bigsmile.gif buvo fantastika. As kasu juos ziemai, nes bijau, kad neisaltu ax.gif gaila man gelyciu, ir aisku pinigeliu, nes kainuoja nepigiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 04 20, 11:22)
As kasu juos ziemai, nes bijau, kad neisaltu  ax.gif gaila man gelyciu, ir aisku pinigeliu, nes kainuoja nepigiai  blush2.gif

Pavasarį pasodinat? Kokiu laiku? o per žiemą kur laikot?Ir kaip žiedai?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 04 20, 14:00)
Pavasarį pasodinat? Kokiu laiku? o per žiemą kur laikot?Ir kaip žiedai?

Taip, sodinu pavasari, o tiksliau praeita savaitele. Pernai ziedai buvo nuostabus, dideli tokie wub.gif net nusvere kota, teko paremti, o siemet bus matyti. Per ziema laikiau popieriniam maiseli, lentynoj.
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 04 20, 15:49)
Taip, sodinu pavasari, o tiksliau praeita savaitele.

kaip įdomiai g.gif Bet tada žiedai būna žymiai vėliau. Pas mane žiedai taip pat labai dideli, iškasu kiekvienais metais, bet aš spalį vėl apsodinu.
Atsakyti
Mano hiacintai dirvoje lauke žiemoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalytė xxx: 23 balandžio 2011 - 09:18
QUOTE(Dalytė xxx @ 2011 04 23, 11:18)
Mano hiacintai dirvoje lauke žiemoja.

drinks_cheers.gif Mano taip pat - nepatinka "žaisti" su iškasinejimu schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 04 23, 16:00)

Kaip gražu! smile.gifJūsų krašte matyt šilčiau, kad jau gėlytės žydi.
Atsakyti
Nieko naujo čia aš neparodysiu...žydi ir tiek... tik apmažėjęs pernykštis skaičius po žiemos... bet ne bėda...per vegetaciją prisidaugina sparčiai ir būna perdaug... ax.gif nestuke.gif
Atsakyti
Labai fantastiški žiedeliai super
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2011 04 25, 01:29)
Nieko naujo čia aš neparodysiu...žydi ir tiek... tik apmažėjęs pernykštis skaičius po žiemos... bet ne bėda...per vegetaciją prisidaugina sparčiai ir būna perdaug... ax.gif  nestuke.gif

Gražu wub.gif
Atsakyti
Fonda, kaip smagu, kad jau galite džiaugtis žiedais. 4u.gif
Atsakyti