labai labai graziai atrodo hiacintai taureje ir saldainineje, bet as tai bijociau kad apvirs
pati visada parsinesusi su visu zavoneliu pastatau i akmenini isorini vazona, nes ziedynai kartais tokie isauga, kad oj
QUOTE(vanda_zydi @ 2011 04 15, 08:49)
labai labai graziai atrodo hiacintai taureje ir saldainineje, bet as tai bijociau kad apvirs
pati visada parsinesusi su visu zavoneliu pastatau i akmenini isorini vazona, nes ziedynai kartais tokie isauga, kad oj 
Kaip sakei, taip šiandien ir nutiko
Tai aš gražiai nukirpau ta kotelį - o svogūną dar palikau žemėse. O ką reiktų daryt dabar, nes žali lapai kaip ir liko... Norėčiau išsaugot persodinimui kažkaip
QUOTE(lelija R @ 2011 04 17, 11:46)
Jau prasiskleidė pirmasis hiacintas lauke
Kaip anksti
Sveikos, Nusipirkau is Maximos labai graziu hiacintu svogunu , jie dabar nuzydeje ir nupjautais lapais. Iskilo klausimas , ka su jais dabar daryt? sodint dabar i zeme ar laukt rudens? as noriu juos augint lauke...
QUOTE(diasaja @ 2011 04 19, 00:42)
Papildyta:
QUOTE(Karjeriste @ 2011 04 18, 22:54)
Sveikos, Nusipirkau is Maximos labai graziu hiacintu svogunu , jie dabar nuzydeje ir nupjautais lapais. Iskilo klausimas , ka su jais dabar daryt? sodint dabar i zeme ar laukt rudens? as noriu juos augint lauke... 
sodinkit į lauką ir pamirškit iki kito pavasario
QUOTE(diasaja @ 2011 04 19, 00:42)
per lapus hiacintas sukaups jėgų kitam žiedui.
Pas mane jau visos rūšys žydi
O jau kvaaaapas
Pas mane jau visos rūšys žydi
Gražu
Oho