Įkraunama...
Įkraunama...

Hiacintai

labai labai graziai atrodo hiacintai taureje ir saldainineje, bet as tai bijociau kad apvirs g.gif pati visada parsinesusi su visu zavoneliu pastatau i akmenini isorini vazona, nes ziedynai kartais tokie isauga, kad oj blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2011 04 15, 08:49)
labai labai graziai atrodo hiacintai taureje ir saldainineje, bet as tai bijociau kad apvirs g.gif  pati visada parsinesusi su visu zavoneliu pastatau i akmenini isorini vazona, nes ziedynai kartais tokie isauga, kad oj blink.gif

Kaip sakei, taip šiandien ir nutiko sad.gif Vienas neatlaikė žiedo svorio ir... - teko pamerkti - bet gavosi nebloga puošmena ir vazelėj wink.gif
Tai aš gražiai nukirpau ta kotelį - o svogūną dar palikau žemėse. O ką reiktų daryt dabar, nes žali lapai kaip ir liko... Norėčiau išsaugot persodinimui kažkaip g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Jau prasiskleidė pirmasis hiacintas lauke rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Kokie nuostabūs pirmieji žiedai!
Atsakyti
QUOTE(lelija R @ 2011 04 17, 11:46)
Jau prasiskleidė pirmasis hiacintas lauke rolleyes.gif

Kaip anksti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, Nusipirkau is Maximos labai graziu hiacintu svogunu , jie dabar nuzydeje ir nupjautais lapais. Iskilo klausimas , ka su jais dabar daryt? sodint dabar i zeme ar laukt rudens? as noriu juos augint lauke... g.gif
Atsakyti
QUOTE(murkute @ 2011 04 15, 14:01)
O ką reiktų daryt dabar, nes žali lapai kaip ir liko... Norėčiau išsaugot persodinimui kažkaip  g.gif  rolleyes.gif

per lapus hiacintas sukaups jėgų kitam žiedui.

Pas mane jau visos rūšys žydi wub.gif O jau kvaaaapas wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
diasaja, gražūs žiedai. smile.gif Mano hiacintai irgi jau sukrovė žiedus, laukiu žiedų ir aš ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 04 19, 00:42)

user posted image

user posted image

user posted image

wub.gif baltai pavydžiu, o jau kaip kvepia pas jus, o pas mus tos šilumos nedaug, tai tik noseles ir pumpurus truputį prakišę, taigi dar teks palaukt.

Papildyta:
QUOTE(Karjeriste @ 2011 04 18, 22:54)
Sveikos, Nusipirkau is Maximos labai graziu hiacintu svogunu , jie dabar nuzydeje ir nupjautais lapais.  Iskilo klausimas , ka su jais dabar daryt? sodint dabar i zeme ar laukt rudens? as noriu juos augint lauke...  g.gif

sodinkit į lauką ir pamirškit iki kito pavasario mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 19 balandžio 2011 - 18:21
QUOTE(diasaja @ 2011 04 19, 00:42)

Gražu wub.gif
Atsakyti
oranžinis:

user posted image

keletas hiacintų išaugino po kelis žiedstiebius iš vieno svogūno, o vienas mane pradžiugino net 4:

user posted image

kukli (norėtųsi ilgesnės) hiacintų eilutė:

user posted image
Atsakyti
Oho thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Inga:): 20 balandžio 2011 - 09:21