Įkraunama...
Įkraunama...

Hiacintai

QUOTE(diasaja @ 2009 09 21, 22:28)
Aš niekad nelkreipiu dėmesio sodindama į mėnulį. Svarbiausia, kad nuotaika gera būtų, tai ir gėlytės gerai užauga wub.gif

Čia visa istorija yra. Mano uošvienės mama sakydavo - aš ne į mėnulį sodinu, o į žemę (taip ji pykdavo ant tų, kurie sodindavo pagal mėnulio fazes lotuliukas.gif )

QUOTE(Rasmute @ 2009 09 23, 07:05)
O tuos kur maximoje pirkau tai jau praradau cray.gif , kai prisiruosiau sodinti tarp ranku nusilupo lukstas o ten pelesis cray.gif  bandziau plauti bet jau per visa sluoksni perejes doh.gif .

Maniškis vienas baltos spalvos hiacinto svogūnas irgi papelijęs unsure.gif verysad.gif Pasodinsiu vis tiek, žiūrėsiu pavasarį, ar kas išdygs unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitusia: 24 rugsėjo 2009 - 14:52
QUOTE(Gitusia @ 2009 09 24, 15:51)
Čia visa istorija yra. Mano uošvienės mama sakydavo - aš ne į mėnulį sodinu, o į žemę (taip ji pykdavo ant tų, kurie sodindavo pagal mėnulio fazes lotuliukas.gif )
Maniškis vienas baltos spalvos hiacinto svogūnas irgi papelijęs unsure.gif  verysad.gif Pasodinsiu vis tiek, žiūrėsiu pavasarį, ar kas išdygs unsure.gif

Būna apipeliję svogūnai,bet aš juos išmrkau "Humdezbyje" arba margancovkės tirpale ir kišu žemėn(tik atskirai nuo kitų ir stebiu kas bus.Neretai jie ir sudygsta ir žydi,bet būna,kad taip,kad jokių gyvybės ženklų nerodo) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 26 rugsėjo 2009 - 08:46
issitraukiau sodinti savo hiacintus,ogi ziuriu apsivaikaves
user posted image
ir ka man dabar daryti,su vaikais sodinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 09 26, 14:39)
issitraukiau sodinti savo hiacintus,ogi ziuriu apsivaikaves
user posted image
ir ka man dabar daryti,su vaikais sodinti  g.gif

Ir sekasi-vietoj vieno dar ir trys vaikai. Aš tai sodinčiau su mama kartu nestuke.gif , nenuimčiau, nes atrodo, kad dar maži
Atsakyti
Sveikos smile.gif Penktadieni svenciau gimtadieni ir gavau dovanu hiacintu svoguneliu. Sake kad ilgiau zydetu biggrin.gif Prisiskaiciau ka su jais daryt ir dbr galvoju kuri cia varianta pasirinkus..
Kaip suprantu galima:
1. laikyt saldytuve koki menesi ar daugiau ir paskui sodinti i vazona (ir tada jau laikyt kambary galima?)
2. Sodinti i vazona ir laikyti balkone (kaip lauke; balkonas atviras)
3. Pasodintus (o gal nesodintus) svogunus laikyti beveik tamsiame sandeliuke (temperatura kaip lauke).
Tai va dbr nezinau kaip pasielgti. Norisi prazydint juos anksciau nei pavasari, gal gruodi.. Turiu 5 svogunus, tai gal bandyt viena vienaip o kita kitaip? Kaip patartumet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2009 09 27, 12:18)
Sveikos smile.gif Penktadieni svenciau gimtadieni ir gavau dovanu hiacintu svoguneliu. Sake kad ilgiau zydetu biggrin.gif  Prisiskaiciau ka su jais daryt ir dbr galvoju kuri cia varianta pasirinkus..
Kaip suprantu galima:
1. laikyt saldytuve koki menesi ar daugiau ir paskui sodinti i vazona (ir tada jau laikyt kambary galima?)
2. Sodinti i vazona ir laikyti balkone (kaip lauke; balkonas atviras)
3. Pasodintus (o gal nesodintus) svogunus laikyti beveik tamsiame sandeliuke (temperatura kaip lauke).
Tai va dbr nezinau kaip pasielgti. Norisi prazydint juos anksciau nei pavasari, gal gruodi.. Turiu 5 svogunus, tai gal bandyt viena vienaip o kita kitaip? Kaip patartumet? ax.gif

Jei norit pražydinti namuose,tinka 1 varijantas.Gruodžio mėn vargiai ar pražys,bet sausio gakui tikrai.
Kadangi turite keletą svogūnų,galite kelis namų sąlygom paržydinti,o kitus pasodinti lauke mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Ar jau sodinate lauke hiacintus?
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 09 28, 16:12)
Ar jau sodinate lauke hiacintus?

Šiandien pradėjau svogūninių gėlių sodinimą.Nudžiugino vienas hiacintas nestuke.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 09 28, 22:00)
Šiandien pradėjau svogūninių gėlių sodinimą.Nudžiugino vienas hiacintas nestuke.gif  thumbup.gif  wub.gif

nudziugino tai tipo su vaikiuku? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 09 29, 15:21)
nudziugino tai tipo su vaikiuku? rolleyes.gif

Taaaaip thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
hiacintų net nepirkau blush2.gif laukiu akcijų doh.gif tai tada čiupsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Birutė5 @ 2009 09 30, 18:03)
hiacintų net nepirkau  blush2.gif laukiu akcijų  doh.gif tai tada čiupsiu mirksiukas.gif

kad nebūtų supuvę akcijiniai g.gif aš hiacintus pirkau, kai buvo svogūniniam nuolaidos cento parduotuvėje, tai vienas svogūnėlis išėjo apie 1,5 tongue.gif
Atsakyti