Įkraunama...
Įkraunama...

Hiacintai

QUOTE(egleja @ 2009 09 10, 14:59)
sendien buvau euro gelese,tai hiacintu pirkau po 1.80 ,du morkvinius ir 2 bordo  rolleyes.gif

O jie "palaidi" buvo ar supakuoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(speciuke @ 2009 09 10, 18:26)
O jie "palaidi" buvo ar supakuoti? ax.gif

palaidi,dar baltu,zydru,ir lyg melynu buvo
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 09 10, 10:07)
Sodinančioms Hiacintus,noriu priminti,kad hiacintų sultys alergizuoja,tad jei valysit lukštus būkit atsargios ir neitrinkit netyčia akių.Geriausia dirbti su pirštinėmis  smile.gif

Labai naudinga informacija, ačiū. O tuos lukštus būtina nuimti? Nes aš jų niekad nenuimdavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 09 10, 20:04)
Labai naudinga informacija, ačiū. O tuos lukštus būtina nuimti? Nes aš jų niekad nenuimdavau blush2.gif

ir as nenuimdavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 09 10, 14:59)
sendien buvau euro gelese,tai hiacintu pirkau po 1.80 ,du morkvinius ir 2 bordo  rolleyes.gif

Keista, kad toks kainų skirtumas parduotuvėse( vos ne dvigubai)
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 09 09, 15:24)
Aš pirkau ,,Žalioj stotelėj": baltą, oranžinį ir bordo hiacintus po vieną vnt.. Balto tai balti lukštai, o oranžinio ir bordinio, tai abiejų lukštai violetiniai, tai labai jau panašūs.

Oranžinio lukštai šviesesni būna už mėlyno ar raudono hiacinto..

QUOTE(merga @ 2009 09 10, 10:07)
Sodinančioms Hiacintus,noriu priminti,kad hiacintų sultys alergizuoja,tad jei valysit lukštus būkit atsargios ir neitrinkit netyčia akių.Geriausia dirbti su pirštinėmis  smile.gif

Alergizuoja ne tik sultys,hiacintų svogūnėliai labai stipriai supurkšti chemikalais,siekiant apsaugoti nuo supuvimo
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2009 09 12, 10:45)
Oranžinio lukštai šviesesni būna už mėlyno ar raudono hiacinto..
Alergizuoja ne tik sultys,hiacintų svogūnėliai labai stipriai supurkšti chemikalais,siekiant apsaugoti nuo supuvimo

Tai gal visos svogūninės yra stipriai supurkštos parduotuvėse? Ar čia tik hiacintai labai pūva? g.gif
Atsakyti
As siandien pas babyte turguj 2 ruzavus hiacintus nusipirkau thumbup.gif tokie didziuliai sveiki svogunai,vienas lyg ir su 2 vaikiukais g.gif kazi kada tie vaikiukai uzauga?po keliu metu jau zydi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 09 12, 16:22)
As siandien pas babyte turguj 2 ruzavus hiacintus nusipirkau thumbup.gif tokie didziuliai sveiki svogunai,vienas lyg ir su 2 vaikiukais g.gif kazi kada tie vaikiukai uzauga?po keliu metu jau zydi? g.gif

Tie viakiukai gal per kokius 2-3 metus užaugs. O po kiek bobutės turguje pardavinėja hiacintus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staselė: 12 rugsėjo 2009 - 15:36
QUOTE(staselė @ 2009 09 12, 15:44)
Tai gal visos svogūninės yra  stipriai supurkštos parduotuvėse? Ar čia  tik hiacintai labai pūva? g.gif

Purškia visus svogūnėlius,bet hiacintus tikrai stipriau.Tulpių ir krokų svogūnėliai sudžiūna,supuvusių rasti neteko...
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 09 12, 15:35)
Tie viakiukai gal per kokius 2-3 metus užaugs. O po kiek bobutės turguje pardavinėja hiacintus?

po 1.80lt. smile.gif bet tik pas viena ir tebuvo,o atrodo gi pats sodinimo sezonas g.gif ir tulpiu kazkaip nepastebejau g.gif
Atsakyti
Sveikutes geliu myletojos 4u.gif Noreciau prie jusu prisijungti ir as bigsmile.gif Kaip tik prisipirkau svoguneliu kroku, tulpiu, narcizu ir aisku hiacintu, bet kai paskaiciau apie kainas pasijutau tikra kvaisa, as sumokejau po 6.49 parduotuveje doh.gif Negalejau atsilaikyti ziedu groziui, pasinorejo ziemos tamsa praskaidrinti ziedais (planuoju viska auginti vazoneliuose kambaryje, nes neturiu nei lopinelio zemes) Kadangi visai neismanau apie svoguniniu geliu sodinima prasau jusu pagalbos blush2.gif patarkite kaip ir kada man jas sodinti? Pirkau hiacintu misini tai buvo 3 svogunai: 1 baltas ir 2 violetiniai, dar kazkur skaiciau, kad juos reikia sodinti "aukstyn kojom" kaip is tiesu yra blush2.gif
Atsakyti