Įkraunama...
Įkraunama...

Maistelio/pienuko šildytuvai

Naudoju Avent produkciją. Dabar prireikė buteliukų šildytuvo. AVENT buteliukų ir maistelio šildytuvas yra beveik dvigubai brangesnis už CANPOL BABIES. Gal kas žinot, ar Avent buteliukams tinka Canpol Babies šildytuvas? Kuo jies skiriasi? Kuris pranašesnis?
Atsakyti
Pasiimk avent buteliuka ir parduotuvej nuejus palygink, tilps tas buteliukas ar ne.
Arba galima pasiieskoti , gal kas parduoda naudota avent sildytuva smile.gif
Atsakyti
As naudoju Avent pasildytuva,labai patinka...
Atsakyti
QUOTE(carra @ 2005 09 15, 10:46)
Naudoju Avent produkciją. Dabar prireikė buteliukų šildytuvo. AVENT buteliukų ir maistelio šildytuvas yra beveik dvigubai brangesnis už CANPOL BABIES. Gal kas žinot, ar Avent buteliukams tinka Canpol Babies šildytuvas? Kuo jies skiriasi? Kuris pranašesnis?

Tikrai tinka.Aš turiu Canpol Babies šildytuvą ir Avent buteliukus jame šildau.O dėl pranašumo nežinau.
Atsakyti
pas mane avent. na sildytuvas kaip sildytuvas. matau privaluma, kad placiagerklis, galima ir tyreles stikliniuose indeliuose is pardes sildyt. o kaip canpol nezinau. as vat del to ir rinkaus avent...
Atsakyti
As nusipirkau Avent. Girdejau kad didieji buteliukai tik jame telpa...
Atsakyti
o man visai nepatiko tas avent sildytuvas arba perkaisdavao pieniukas arba nedasildavo ir aplamai kati kai reik vaikui greit valgyt paduot tai virduli uzkaiti jis per kelias sekundes pasyla ir psio gatava o su tuo sildytuvu tai lauki kokias 5 min niu man jis nepatiko taip ir stovi kelis kat panaudotas blush2.gif
Atsakyti
Manau, kad nėra didelio skirtumo koks šildytuvas, jei naudojami buteliukai į jį telpa.

Bet apskritai dabar mastau ar toks daiktas iš vis reikalingas g.gif . Turiu AVENT šildytuvą ir praktiškai jo nenaudoju... schmoll.gif . Labai jau ilgai jame tas maistelis šyla doh.gif . Kol mano zuikis buvo visai mažas ir naktimis dažnai keldavosi valgyti, tai aš būdavo, kad pasidarau mišinėlį iš anksto ir įdedu jį į šaldytuvą, bet man toks atšalęs mišinukas šildavo 9 minutes AVENT šildytuve... Per tą laiką mažius įsiklykdavo nesulaukęs savo dozės... Todėl pradėjau daryti mišinuką praskiesdama verdantį ir šaltą virintą vandenį.. Pas mane arbatinyje nedidelis kiekis vandens užverda per pora minučių, tai aš ji atskiedžiu su šaltu virintu, įdedu miltukų ir viso per 4 minutes turiu paruoštą valgymui kūno temperatūros mišinuką mirksiukas.gif Dvigubai greičiau nei su šildytuvu smile.gif

O tyreles šildyti irgi daug paprasčiau įpylus į bliūdelį verdančio vandens nei dėti į šildytuvą - tokiu būdu ir greičiau, ir niekad neperkaitinsi schmoll.gif . O su AVENT šildytuvu labai sunku nustatyti tinkamą temperatūra, kadangi jame nėra jokio indikatoriaus, kuris pamatuotų maistelio šilumą ir automatiškai išsijungtų doh.gif . Su AVENT šildytuvu daug kartu esu perkaitinusi doh.gif
Atsakyti
Man avent buteliukai į Canpol šildytuvą netelpa. Per stori. verysad.gif
Atsakyti
as naudojau Avent sildytuva thumbup.gif bet manau ,kad jis tik avento buteliukams.o kaip Calpol neisivaizduoju.jie aukstesni ir plonesni g.gif
Atsakyti
siandien nusipirkome Avent maisto sildytuva.

na perskaitem instrukcija ir iskilo klausimu.

1 padala reiskia pastovu temperaturos palaikymas ant +37c ?
kodel ilgiau palaikius yjungta ant 1 padalos skystis buteliuke buna karstesnis t,y vaikui reikia papildomai vesinti kad butu tinkamas vaikui
Ar pas jus dega lempute ant padalos 1 ? nes pas mane kazko jinai nedega. dega tik ant 3 ;o

taip pat instrukcijoje pasigedau kam naudojama 2 padetis?
tik dideliem buteliukam?

ant 3 padeties kaip supratau kaitinama kai norima greitai pasildyti maisteli.

mano atveju buteliukas 120ml
jei as ypilsiu tik jo puse turesiu sildyti 2 o ne 4 minutes ar taip?

kazka instrukcijoje perskaiciau kad turi lempute mirkset kai pasiekiama tinkama temperatura, taciau kazkaip as nepastebiu to momento.

gal kas galit pakonsultuot kas toky aparaciuka turite? smile.gif

blink.gif
Atsakyti
Aš turėjau tokį šildiklį, tai pabandysiu pagelbėt..

Tos trys padalos reiškia karštumą, t.y. panašiai kaip lygintuvuose... 1 lygis karšta, 2 karščiau, 3 karščiausia... Tas pirmas lygis vistiek vandenį pakankamai karštą padaro (apie 50 laipsniu), kad buteliukas perkaistų, todėl, jei buteliuką ilgam tame karštame vandenyje palieki, tai buteliuko turinys pasidaro karštesnis nei 37 laipsniai.. Kad butu 37 laipsniai reikia vos kelias minutes tame sildiklyje laikyti..
Apskritai tie trys lygiai man atrodo nieko labai daug nelemia.. g.gif Tiesiog pirmas lygis nestipriai kaitina, o trečias beveik užvirina vandenį... Jei nori greičiau, tai jungi 3 lygį ir tiek.. Jei nori palikti maistelį ilgesniam laikui, kad neatšaltų jungi 1 lygį mirksiukas.gif

Šiaip lempute dega ant visu padalų, tik kai pasiekia tam tikra temperaturą išsijungia ir kol vanduo neatšala, tai buna išsijungusi..

Kiek minučių šildyti turėsi jau pati pajausti priklausomai nuo to koks maistelis, kiek mililitru, maistelis iš šaldytuvo ar kambario temperaturos ir pan.. Aš ilgai eksperimentavau kol perpratau kiek ten laiko ką reikia šildyti ir tai labai dažnai perkaitindavau doh.gif . Man kažkaip daug patogiau būdavo įpilti karšto vandens į bliūdelį, pamerkti buteliuką ir taip jį pašildyti - taip ir greičiau ir niekad neperkaitindavau smile.gif

Dabar net nepamenu keik laiko ką šildydavau, bet berods iš šaldytuvo ištrauktą buteliuką su mišinuku kaitindavau ant 3 lygio 8-9 min.
Jei buteliukas ne iš šaldytuvo, tai 3-4 min. irgi ant 3 lygio, nes taip greičiau mirksiukas.gif

Bet patogiausia ir greičiausia paprastuoju būdu su karštu vandeniu iš arbatinio ir bliūdeliu thumbup.gif . Kokybė garantuota biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 16 sausio 2006 - 20:49