Įkraunama...
Įkraunama...

Maistelio/pienuko šildytuvai

turejom NUK sildytuva,tikrai-telpa visi buteliukai ir stiklainiukai.
Tik kita syki gerai pagalvociau,ar verta ji pirkti,maitinau pati ,jokiu misinuku sildyt nereikejo,o del tyreliu,tai jas ir kitaip galima pasildyt,ne taip daznai reikia.

O del pastovios temperaturos palaikymo,tai juk per visa nakti laikant misinuka jis uzrugsta,ar jums taip nebuna g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa32: 18 spalio 2006 - 21:53
mes tai nepasigedome tokio daikto.
pienuka atitirpindavome puoduke su karstu vandeniu, o misinuka ruosiant dazniau vesinti tenka, nei sildyti g.gif
Atsakyti
o as labai patenkinta avent sildytuvu ax.gif pastatau nakciai ijunkta ir idedu i ji arbatele, tai visa nakti arbatele buna silta ir nereikia, kai dabar bute salta brrr, keltis ir sildyti susalusios arbateles biggrin.gif
tik sildytuva statau ne ant maziausios padalos nurodytos jame, o zemiau jos, taip arbatele nebuna per karsta iskarto gerti ax.gif
Atsakyti
Nereik per ilgai laikyti, tai ir nebus maistelis per karštas mirksiukas.gif

Kol aš pakeičiu sauskelnes, spėja sušilti iš šaldytuvo išimtas pienukas. Man tikrai labai patogu. REKOMENDUOJU 4u.gif
Atsakyti
isigijau chicco firmos sildytuva, tinka visu firmu buteliukai, net avento.ir maista pasildo tinkama temperatura, tikrai puikus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2006 10 20, 14:56)
o as labai patenkinta avent sildytuvu ax.gif pastatau nakciai ijunkta ir idedu i ji arbatele, tai visa nakti arbatele buna silta ir nereikia, kai dabar bute salta brrr, keltis ir sildyti susalusios arbateles biggrin.gif
tik sildytuva statau ne ant maziausios padalos nurodytos jame, o zemiau jos, taip arbatele nebuna per karsta iskarto gerti  ax.gif

turime mes irgi Avent šildytuva, mums jis thumbup.gif , kad nebūtų perkaršta darome taip pat, kai jūs rašėte ir viskas puiku, ypač man patinka, kad labai greitai atitirpdo šaldytą MP
Tikrai neigailim jį pirkę, nors tikrai nemažai kainuoja
Atsakyti
Kol aš pakeičiu sauskelnes, spėja sušilti iš šaldytuvo išimtas pienukas.

thumbup.gif

Mums jis patinka.
Atsakyti
Ir aš galvoju, kokios firmos šildytuvą pirkti. Gal nebūtina Avent, jei Avent'o buteliukai ir į kitų firmų šildytuvus telpa.
Šiaip manau, tai naudingas daiktas, pvz., palieki lelių su tėveliu ir nutraukto pienuko, tėvelis gali pašildyti ir kūdikėlį pamaitinti. Tik dar spręsim, kokios firmos šis daikčiukas turėtų būti. jei galima gauti pigesnį, tuomet turbūt tokį ir rinksimės mirksiukas.gif
Atsakyti
galiu pasiūlyti dar vieną labai patogų ir greitą būdą: visada su savimi turiu termosiuką su karštu vandeniu ir buteliuką su šaltu virintu vandeniu - labai patogu ir kelionėse biggrin.gif - gali greitai ir pienuką, ir košelę reikiamos temp. pasiruošti(pienuko miltelių taip pat pasiruošiu vieną normą, kad reikalui esant iškart galėčiau susiberti - čia kelionėje smile.gif , o taip pat ir čiulptuką švariu vandeniu užpilti - ir nereikia laukti, kol kas nors sušils - pamėginkit 4u.gif
Atsakyti
pirkau ir as savo pirmajam sunui, bet panaudojau gal pora kartu, nes man jie visai nepatogus schmoll.gif
mums tai buvo pats absurdiskiausias pirkinys, bet is kur zinoti nepabandzius blink.gif
Atsakyti
Aha mums ir kai auginom dukra nereikejo,bet dabar kai atidave tai kodel nepasinaudojus ,labai gerai sildyti maisteli thumbup.gif Kadangi vis dar maitinu ,tai misinuku nereik sildyti g.gif O siaip specialiai tai nepirkciau wub.gif
Atsakyti
turim avent sildytuva. labai patogu thumbup.gif
Atsakyti