Įkraunama...
Įkraunama...

Maistelio/pienuko šildytuvai

O man sis sildytuvas labiausiai pravercia daba uzstatau ant pirmo lygio na ir visa diena laikau ijungus tai arbatele sildau tai tyreles su darzovem ir visada maistas buna siltas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rut79: 16 sausio 2006 - 21:00
QUOTE(Zhasmina @ 2006 01 16, 21:58)
beje ar nesigaili kad ysigijai, ar palengvino maisto sildyma.

nes kaip sakai is arbatinuko kokybe garantuota... biggrin.gif

Na, kaip čia pasakius.. Kai ką tik nusipirkau, tai lyg ir buvau patenkinta, nes vaikų auginime apskritai patirties neturėjau, tai technika labiau pasitikėjau smile.gif . O dabar kažkaip savaime atrandu ar iš kitų mamyčių pasimokau daug patogesnių ir papastesnių būdų.. Na, man su tuo šildytuvu ilgiau šildymas užtrukdavo.. Visą dieną tame šildytuve maistelio nelaikiau, nes šildydavau tik kai vaikui valgyt laikas ateidavo...
Apskritai man mišinuką paruošti pavyksta greičiau nei pašildyti... Aš visad turiu šalto virinto vandens, tada jį praskiedžiu su ką tik užvirusiu vandeniu (arbatinis užverda per 2 min.) ir mišinuks gatavas 37 laipsniu. Aišku, kad viską taip greitai paruošti iš pradžių reikėjo ilgai dirbti su šalto virinto ir verdančio vandens proporcijomis.. Bet dabar per 3-4 min. turiu gatavą mišinuką be šildymo.. Taip, kad man iš esmės tas šildytuvas nereikalingas... Antram vaikeliui tikrai nepikrsiu, nes be jo galima labai lengvai išsiversti... Na, nebent tas šildytuvas pats pašildęs iki 37 laipsnių išsijungtų (kažin ar yra tokių, kurie nustato šilumą buteliuko viduje g.gif ), tai tada gal ir būtų palengvinimas, o šiaip tai man net apsunkindavo šildymą, nes dažnai perkaitindavau apsižioplinusi, o tada kol atšaldavo, tai vaikas įsiklykdavo nesulaukęs savo dozės doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 16 sausio 2006 - 21:19
O ką galit pasakyt apie chicco šildytuvą? Jo kaina kaip ir Avent šildytuvo, bet sako, jis gali palaikyt pastovią temperatūrą, kas yra labai svarbu naktį. Sako į jį telpa 125 ml talpos Avent buteliukai, kuriuos mes naudojam (ta prasme vien tik avent buteliukus ir naudojam). Kaip suprantu, Avent šildytuvas vienodos temp nepalaiko, o tik pašildo ir viskas? Gaila mažiaus, nes dažnai naktį pirma gauna šalto maistelio, nes nespėju pašildyt, iškart užsirėkia, jei tą pat akimirką neįkišu maisto burnon doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Ir ar canpol babies šildytuvas gali palaikyt pastovią temp, ar tik pašildo maistelį?
Atsakyti
Kai tik gydytoja liepe primaitinti misinuku, nulekem pirkti sildytuvo ir nusipirkom Avent. Buvau isitikinusi, kad jis pastoviai palaiko temperatura apie 37. Pasirode, kad tikrai net maziausioj temperaturoj palaikius ilgiau, misinukas yra per karstas. O be to bemainant misinukus nusipirkom toki, kuri reikia gaminti su 50 laipsniu vandeniu. Tai reikia ji saldyti, o ne sildyti. Tad kol kas sildytuva vezames tik i svecius. Bet jauciuosi visai be reikalo nusipirkus. Gal pravers kai koses prades valgyti. Nors nemanau, kad labai gerai visa diena kose laikyti silta.
Atsakyti
mes irgi įsigijom avent šildytuvą, bet nepasakyčiau kad esam juo patenkinti g.gif Tiesą sakant kaina kiek aukštoka... Be to, žymiai greičiau sušyla puodelyje užvirinto vandens unsure.gif
Atsakyti
Geriausias, pigiausias, greiciausias ir patogiausias sildymas - verdantis vanduo puodelyje!!! Nors turiu ir as ta sildytuva Avent, bet nei jis man reikalingas. 120 litu i bala doh.gif Butu bent galimybe masinoj sildyt, tai dar gal ir apsimoketu. Parduodu beveik nenaudota!!! Vat.
Atsakyti
mes praktiskai nenaudojom jo schmoll.gif
tyreles pasildydavau dazniausiai. bet kadangi nepirkom, o gavom dovanu, tai nieko blogo apie ji pasakyt negaliu hihihi.gif as nepirkciau, nes kaip ir nenaudojamas daiktas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siracusa: 14 rugsėjo 2006 - 21:29
As turiu AVENT sildytuva ir esu labai juo patenkinta. Gal misinukas syla ir ilgiau, bet tyreles, koseles man jame sildyti labai patogu. Turbut greiciausiai maisteli butu pasildyti mikrobangeje, bet man kazkaip nepatikima ten sildyti. As uz sildytuvus thumbup.gif
Atsakyti
Mes turime Avent šildytuvą. Kol kas šildome jame tik užšaldytą pienuką bigsmile.gif
Atsakyti
Mes turim NUK sildytuva. Ten yra 9 taskeliai, galima sakyt 9 padalos. Turi termoreguliatoriu - kai pasyla iki tam tikros temperaturos, issijungia, o po kiek laiko vel isijungia, ir palaiko pastovia temperatura. Gan platus, telpa AVENT buteliukai. Gavom dovanu, ir tikrai patenkinta siuo sildytuvu. Kosyciu nesildau, nors teko kelis kartus, nes visad pries maitinima sviezia darau, o pasildyt tyreles, ar koseles su mesa labai patogu. Arbatele, buna, laikau sildytuve ant vesaus, tai turi is kart atsigert kai tik nori, nes salta nepatinka. Zodziu geras daiktas, kasdien naudoju.
Atsakyti
Turim Canpol babies maisto sildytuva.Man tas daiktas tik siaip sau. Naudoju tik vaziuojant i svecius,kai vezuosi jau paruosta pieno misini pakeliuose.Tada gal ir patogu.O siaip namie,tai visiskai nenaudoju.Visu pirma labai ilgai syla, o apie koseliu sildyma,tai is vis nekalbu doh.gif Man geriausias variantas-uzvirinti vandeni virduly,tas trunka 1-2min, istatau buteliuka ar kosele-tada dar 1-5min ir psio tongue.gif Kartais jau reikia kisti po saltu vandeniu,kad atvesint.Greita,patogu,paparasta thumbup.gif
Atsakyti