Įkraunama...
Įkraunama...

Maistelio/pienuko šildytuvai

QUOTE(sandruciukass @ 2011 04 18, 17:59)
pirkau naudotą avent šildytuvą tai buvo be instrukcijos tai klausiu jūsų, ar reikia  jį vandenuką pilti ir tada dėt buteliuką ?  g.gif

na taip taip,įpili vandenuko ir dedi buteliuką smile.gif aš pilu tiek vandens,kad apsisemtų kiek buteliuke yra skysčio smile.gif
Atsakyti
Mums kazkaip neprireike. Tiesiog termose turedavau karsto vandenuko ir darydavau sviezia misinuka. Ne tiek daug to misinuko ir isgerem, nes beveik visada maitinau pati.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina.n: 19 balandžio 2011 - 17:53
QUOTE(*Svajone* @ 2011 04 18, 18:40)
na taip taip,įpili vandenuko ir dedi buteliuką  smile.gif  aš pilu tiek vandens,kad apsisemtų kiek buteliuke yra skysčio  smile.gif

pas mus ne avent, bet naudojimas kitoks, ant garų ax.gif yra vandens normuotojas, tai normyte, ipili ir jis garuodamas sušildo smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif gal kuri naudojote Chicco maistelio sildytuva? Ar verta pirkti?
Atsakyti
Turejau Avent sildytuva, ypac patogus daiktas budavo sode ar kaime.
Atsakyti
sveikos nestuke.gif turiu klausimeli:
ar isvis verta pirkti pieno sildytuva? nelabai dar susigaudau kada jo gali prireikti ir ar isvis prireiks? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dont_worry_be_happy @ 2011 05 17, 11:29)
sveikos nestuke.gif  turiu klausimeli:
ar isvis verta pirkti pieno sildytuva? nelabai dar susigaudau kada jo gali prireikti ir ar isvis prireiks? g.gif  doh.gif

na mamyte o kaip jus ketinate sildyti pirmasias pvz., pirktines darzoviu vaisu ir kitas tyreles? mirksiukas.gif negi mikrobangeje?
siaip pradzioje man jau tikrai jis praverte... kai nusitraukinedavau pieneli, kai jau pradedavau daryti misinukus - ir palikdavau teveliui ar seneliui vaikeli - tai kie ji pasildys? paskui kai pienuko savo neliko, naktimleliui pienelio irgi reikia - darymas uztrunka, o pasidarai is vakaro, nakti tik atiskeli ir idedi sildyti. pagalvokit.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 05 17, 13:18)
na mamyte o kaip jus ketinate sildyti pirmasias pvz., pirktines darzoviu vaisu ir kitas tyreles?  mirksiukas.gif  negi mikrobangeje?
siaip pradzioje man jau tikrai jis praverte... kai nusitraukinedavau pieneli, kai jau pradedavau daryti misinukus - ir palikdavau teveliui ar seneliui vaikeli - tai kie ji pasildys? paskui kai pienuko savo neliko, naktimleliui pienelio irgi reikia - darymas uztrunka, o pasidarai is vakaro, nakti tik atiskeli ir idedi sildyti. pagalvokit.... ax.gif

gi mišinuką per 1 valandą nuo padarymo reikia suvartoti blink.gif
Atsakyti
o tai kai jus pvz., izvaziuojate kur i kelione (pvz. 3 valandom), ar i miesta - tai kur ten ta misinuka darote noreciau paklausti? raso reikia - bet realiai - jei jis laikomas saltai ar termo taseje - jis juk nesugenda, suvartoji per kelias valandas nuo pagaminimo - nu pakolkas mano bent jau kudykiui tai nieko neatsitiko - sveikas, zvalus, laimingas thumbup.gif
Atsakyti
labux,nerealus tas daiktelis maistelio sildymui
pvz grysti is miesto su rekianciu maziu, kol nurengi aptvarkai, tai ir maistelis speja pasilt .
bigsmile.gif
P.S.mes tai nakti nepraktikuojam sildyt padaryto misinuko,o is vakaro uzverdu vandenuka ir paskui lab patogu atsikelus greit padaryt misinuka(tik pasildzius virduli),buna tada nei per karstas nei per saltas. bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 05 17, 14:10)
o tai kai jus pvz., izvaziuojate kur i kelione (pvz. 3 valandom), ar i miesta - tai kur ten ta misinuka darote noreciau paklausti? raso reikia - bet realiai - jei jis laikomas saltai ar termo taseje - jis juk nesugenda, suvartoji per kelias valandas nuo pagaminimo - nu pakolkas mano bent jau kudykiui tai nieko neatsitiko - sveikas, zvalus, laimingas  thumbup.gif

galiu ir aš atsakyt, į kelionę isidedi termosą karšto vandens ir miltukų, kai ateina laikas pili į buteliuką ir maišai su miltukais, viskas biggrin.gif jokių ten pataisymų iš anksto nereikia, manau saugiau ir ne taip jau sudėtinga smile.gif
Atsakyti
zinoam, kaip kam patogiau, man asmeniskai terliotis toj kelionej su tais mileteliais nesamone, o jei netycia issipils, pasipils... nu ir ka tada - visa paka tu milteliu tampytis, as psiadarau - isidedu i terno tasyte 4 valandas laiko jokio vargo thumbup.gif
o jei ilgiau keliaujam tam yra auto maistelio sildiklis.

del saugumo - tai per dauk cia ispustas burbuliukas, sildau as ta padryta pieneli ( na jau nebe - nes nakty nebegeria), tai sildydavau ir vargo nebuvo - vaikiukas sveikas, zvalus, jokiu diegliu niekad nebuvo, taip kad - kaip kam cool.gif
Atsakyti