Įkraunama...
Įkraunama...

Maistelio/pienuko šildytuvai

mamytes gal gait man kuri nors paaiskinti tokia problema schmoll.gif turim avent sildytuva maistelio anksciau vanduo ikaisdavo gan greitai o dabar sidytuve vanduo ikaista o buteliukyje ne doh.gif gal kuri buvot susidurus
Atsakyti
QUOTE(zlibe @ 2010 12 25, 23:10)
mamytes gal gait man kuri nors paaiskinti tokia problema schmoll.gif  turim avent sildytuva maistelio anksciau vanduo ikaisdavo gan greitai o dabar sidytuve vanduo ikaista o buteliukyje ne doh.gif  gal kuri buvot susidurus

Nereikia is karto, po to, kai supypsejo atidarineti ir traukti lauk buteliuka. palaukite kelias minutes. Beje, buna dar, kad ir is naujo reikia vandens ipilti nes ten beveik visas isgaravo. Tada irgi nepasildo iki galo. Bet cia kalbu apie IQ sildytuva.
Atsakyti
QUOTE(zlibe @ 2010 12 25, 23:10)
mamytes gal gait man kuri nors paaiskinti tokia problema schmoll.gif  turim avent sildytuva maistelio anksciau vanduo ikaisdavo gan greitai o dabar sidytuve vanduo ikaista o buteliukyje ne doh.gif  gal kuri buvot susidurus
Turim toki,gal uzkalkejo g.gif buna pirkti spec. milteliai.
O gal pabandykite keisti vandeni dazniau jame.
Atsakyti
o kokie tie milteliai?tinka kur arbatinius isvirina ta druska?
Atsakyti
QUOTE(zlibe @ 2011 01 21, 09:08)

As zinok naudoju citrinos rugsti, labai gerai nukalkina, iberiu jos siek tiek, tada uzverdu ir thumbup.gif Aisku sildytuvo nebandziau, tik arbatinuka ir sterilizatoriu, bet gal tiks mirksiukas.gif ir jokios chemijos biggrin.gif Beje, as turejau avent sildytuva, tokios problemos nebuvo, nors jis naudotas buvo jau vieno vaiko, drauge dave pasinaudoti thumbup.gif tiesiog keiciau vandenis kas diena ir tiek, tokia ir prieziura smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 12 08, 19:18)
30 ml. Super daiktas!!!! Esu jo be galo patenkinta

Ir mes tokį naudojome iki metų, super daiktas. O vandenuko reikia pilti 30 ml., bet jisai po kelių šildymų išgaruoja ir būna kad šildiklis tiesiog nebeįsijungia (nes trūksta vandens) Tada vėl reikia dapilti šiek tiek vandenuko, bet labai nedaug. Šis šildiklis šildo ant garų, ir kai pašyla-atsijungia pats thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zlibe @ 2011 01 21, 10:08)

galima ir acto neskesto ipilti 9%
labai gerai viska nukalkina, taip arbatinuus visada valau thumbup.gif
Atsakyti
Mamytes, gal galit patarti, kas turit Avent IQ sildytuva,
Kiek vandens jus pilat noredamos pasildyti pvz 100 ml pienuko, ir koki kieki uzstatot? As pilu 30 ml , uztatau 115 ml, bet misinuka sbuna per saltas, kaip padaryti ji siltesni, gal vandens daugiau ipilti ar didesni kiekio mygtuka parinkti?
Atsakyti
Mes turėjom ir turim AVENT šildytuvą, turim tą express, dabar laukiuos nestuke.gif ir vėl jį naudosim, labai didelis pagalbininkas thumbup.gif
Atsakyti
Reikia nukalkinti šildytuvus, instrukcijoje rašo, ir gerai būtų bent kartą per mėnesį, o su citrinos rūgštim ir man thumbup.gif bėja tie milteliai nukalkintojai šildytuvui, panašaus principo kaip citrinos rūgštis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivuk @ 2011 02 23, 12:11)
Mamytes, gal galit patarti, kas turit Avent IQ sildytuva,
Kiek vandens jus pilat noredamos pasildyti pvz 100 ml pienuko, ir koki kieki uzstatot? As pilu 30 ml , uztatau 115 ml,  bet misinuka sbuna per saltas, kaip padaryti ji siltesni, gal vandens daugiau ipilti ar didesni kiekio mygtuka parinkti?

Viska darote teisingai. Tiesiog, kaip ir rase jau ne viena karta, reikia dazniau nukalkinti. As i sildytuva pilu tik virinta vandeni, tai nukalkinu viena karta per du menesius spec. nukalkinimo milteliais (ne Avent, o paprastais) arba citrinos rugstimi.
Atsakyti
O mes labai susidraugavome su Avento termotasyte. Dabar maziukas uzmiega apie 10-11val vakare, padarau misinuka, pabunda apie 5 istraukiu ir duodu. nieko nereikia sildyti... pienukas siltutelis, kartais net reikia i salta vandenuka minutelei idet... 4u.gif
Atsakyti