QUOTE(Sidabrija @ 2009 12 11, 17:47)
Atleiskite uz kvailuma - bet vistiek, nelabai suprantu

Tikriausiai tureciau apie tai pagalvoti daugiau. Bet ir jusu zodziai dabar man kaip koks kodas

Tikriausiai tokia dar nebrandi ir neizvalgi esu, nes dar tos gyvenimiskos patirties (matuojant metais) turiu nedaug.
Jūs neturėtumėt atsiprašinėti, aš gi nepaaiškinau.
Ir visiškai nieko nežinodama apie jus, jūsų gyvenimą (kai kurie sapno vaizdiniai, situacijos gali būti suprastos tik jūsų gyvenimo kontekste), aš pastebiu tik bazinius motyvus. Vienas tų motyvų, kuris man (vėlgi, man, o ar jums irgi?) pasirodė svarbiausas sapne, kad
- jūs einate su vyrais, galbūt vienais svarbiausių jūsų gyvenime (jei žiūrėt simboliškai, per gyvenimą einate palaikydama kompaniją vyrams, su vyrais, juos renkatės pakeleiviais - tai nei blogai, nei gerai; bet galbūt pritrūksta pusiausvyros todėl sapne pasirodo:
- sena moteris, senoviniame namelyje (todėl gilusis, archetipinis moteriškumas, moteriška išmintis)
- koks santykis su ja? Ji tik žiūri, liūdnokai, kaip jūs praeinate pro šalį. Ir vyrai jos
nemato - tai yra tai vyriškajam pasauliui tai nesvarbu, nesuprantama, nevertinama, ignoruojama. Primityvus pavyzdys - kaip dažnokai vyrai pašaipiai, atlaidžiai ar dar kaip reaguoja į moteris nuojautas, intuiciją.
Turbūt toks sapnas ne atsitiktinai atėjo. Gal visai neblogai būtų, jei, kalbant perkeltine prasme, ne tik su vyrais po pasaulį vaikščiotyumėt, bet ir senutę jos trobelėje aplankytumėte, jos istorijų pasiklausytumėte.