Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojam toliau 8 dalis

ir vel as... tik si kart su drauges sapnais.
ji yra uzsieni, o jos dukra lietuvje su mociute . ketina artimiausiu metu atskristi pas mama (siaip dukra visada gyveno su mama tik va paskutinis kelis menesius teko lietuvoj pagyventi su mociute.
tai va ta drauge mano jau tris kartus sapnavo kad netenka dukreles.
1-a karta kad ja kazkas uzmusa
2-a karta, kad nuskesta juroje (vanduo svarus ir ramus)
3-a karta neprisimena tiksliai bet situacija kita nei pirmos dvi.
ir sapnuoja juos ne kas nakt o retai.
tai dabar drauge baisiausiai persigandus del tu sapnu blink.gif

Atsakyti
QUOTE(azen @ 2009 12 09, 17:55)
ir vel as... tik si kart su drauges sapnais.
ji yra uzsieni, o jos dukra lietuvje su mociute . ketina artimiausiu metu atskristi pas mama (siaip dukra visada gyveno su mama tik va paskutinis kelis menesius teko lietuvoj pagyventi su mociute.
tai va ta drauge mano jau tris kartus sapnavo kad netenka dukreles.
1-a karta kad ja kazkas uzmusa
2-a karta, kad nuskesta juroje (vanduo svarus ir ramus)
3-a karta neprisimena tiksliai bet situacija kita nei pirmos dvi.
ir sapnuoja juos ne kas nakt o retai.
tai dabar drauge baisiausiai persigandus del tu sapnu  blink.gif

Manyčiau, kad tokus sapnus sukelia jūsų draugės nerimas ir kaltės jausmai. Grečiausiai yra daug neišsakytų jausmų, išgyvenimų, kurie slega jūsų draugę. Ji neturėtų bijoti dėl sapnų, o verčiau pamėgintų susitaikyti su savo kaltės jausmu. Kaltė neišvengiama, kai palieki savo vaiką, tai suprantama. Bet matyt reikia sau priminti, kodėl (turbūt dėl labai svarbių priežasčių) toks sprendimas buvo priimtas. Jeigu įmanoma, reikėtų ir su dukryte pasikalbėti apie ilgesį, liūdesį, galbūt - pyktį ir kitus jausmus.
Turėtų atlėgti ir sapnai.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Aš šiąnakt sapnavau daug ir visko doh.gif bet sapnai visi tokie simbolistiniai. Sapnavau, kad mano butas dega ir aš degu, paskui sapnavau, kad mane gaudo kažkoks labai piktas šuo, pagauna mane ir iškandžioja koją iki mėsų, nustoja tik kai pradedu dainuot doh.gif ir dar sapne labai užstrigo kad mačiau mamos sergančią šlapią katę ir baltai geltonas gėles. Būčiau labai dėkinga jeigu pakomentuotumėt 4u.gif
Atsakyti
Sianakt sapnavau kad susipazinau su psichiatru jis slauge gyde savo vaika , as atejau priejau prie jo mes apsikabinome , padaviau ranka jo vaikui , pajutau toki artuma tam vyrui , prisiglaudziau prie jo....mes stovejom susiglaude laikydami uz rankos jo vaika...
Atsakyti
Sveikos, mielos super-mamytes 4u.gif

Turiu as cia toki sapna, ir gal kas padetu ji paaiskinti? 4u.gif Siaip neprasyciau, nes sapnuoju kasnakt ir visokiu sapnu buna, todel juos pamirstu. Bet sitas sapnas jau kelios dienos grizta i atminti... nezinau ka tureciau suprasti, kodel jis save man vis primena g.gif

Zodziu, sapnavau, kad kazkur einame tryse : as, mano vyras, ir mano broliukas (kuris jau pas Dievuli yra). Einame kazkokia pieva (tokia svieziai zalia,pavasarine,dregna), saule sviecia,visur sviesu.Priartejame ir einame pro medini nama.Mes kazka kalbames linksmai,o as praeidama paziurau i to namo langus (kad pamatyciau kas viduje), ir matau - sedi tokia sena mociute,viena.Mums einant toliau pro nama, ta mociute pakyla ir prieina prie lango ir taip lyg susirupinusi,lyg liudna ziuri i mane (mus).As paklausiu savo vyro ir brolio:,,ar jus matote sita mociute?''. Jie pasiziuri ir sako, kad nieko nemato. O as dar karta paziurejau i ja ir ja matau, o ji ziuri i mane.
Tada atsibudau.
Ir tas sapnas manes neapleidzia. Man tas ir keista, kad sapnas toks ryskus, ir vis atsigamina, vis ji prisimenu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrija @ 2009 12 11, 13:10)
Sveikos, mielos super-mamytes  4u.gif

Turiu as cia toki sapna, ir gal kas padetu ji paaiskinti?  4u.gif  Siaip neprasyciau, nes sapnuoju kasnakt ir visokiu sapnu buna, todel juos pamirstu. Bet sitas sapnas jau kelios dienos grizta i atminti... nezinau ka tureciau suprasti, kodel jis save man vis primena  g.gif 

Zodziu, sapnavau, kad kazkur einame tryse : as, mano vyras, ir mano broliukas (kuris jau pas Dievuli yra). Einame kazkokia pieva (tokia svieziai zalia,pavasarine,dregna), saule sviecia,visur sviesu.Priartejame ir einame pro medini nama.Mes kazka kalbames linksmai,o as praeidama paziurau i to namo langus (kad pamatyciau kas viduje), ir matau - sedi tokia sena mociute,viena.Mums einant toliau pro nama, ta mociute pakyla ir prieina prie lango ir taip lyg susirupinusi,lyg liudna ziuri i mane (mus).As paklausiu savo vyro ir brolio:,,ar jus matote sita mociute?''. Jie pasiziuri ir sako, kad nieko nemato. O as dar karta paziurejau i ja ir ja matau, o ji ziuri i mane.
Tada atsibudau.
Ir tas sapnas manes neapleidzia. Man tas ir keista, kad sapnas toks ryskus, ir vis atsigamina, vis ji prisimenu.  unsure.gif

O, koks sapnas - tikra dovana!

Visai nesinori jo išskaidyti į detales ir interpretuoti. Brankinkite jį. Gal tik vieną klausimą - kaip sapno žinią sau užduočiau: ką aš darau su savo moteriška, giliąja išmintimi, ar pakankamai vertinu savo moteriškumą.
Atsakyti
QUOTE(Mirga @ 2009 12 11, 17:39)
O, koks sapnas - tikra dovana!

Visai nesinori jo išskaidyti į detales ir interpretuoti. Brankinkite jį. Gal tik vieną klausimą - kaip sapno žinią sau užduočiau: ką aš darau su savo moteriška, giliąja išmintimi, ar pakankamai vertinu savo moteriškumą.

Atleiskite uz kvailuma - bet vistiek, nelabai suprantu blush2.gif Tikriausiai tureciau apie tai pagalvoti daugiau. Bet ir jusu zodziai dabar man kaip koks kodas smile.gif Tikriausiai tokia dar nebrandi ir neizvalgi esu, nes dar tos gyvenimiskos patirties (matuojant metais) turiu nedaug.
Atsakyti
QUOTE(Sidabrija @ 2009 12 11, 17:47)
Atleiskite uz kvailuma - bet vistiek, nelabai suprantu  blush2.gif  Tikriausiai tureciau apie tai pagalvoti daugiau. Bet ir jusu zodziai dabar man kaip koks kodas  smile.gif  Tikriausiai tokia dar nebrandi ir neizvalgi esu, nes dar tos gyvenimiskos patirties (matuojant metais) turiu nedaug.

Jūs neturėtumėt atsiprašinėti, aš gi nepaaiškinau.

Ir visiškai nieko nežinodama apie jus, jūsų gyvenimą (kai kurie sapno vaizdiniai, situacijos gali būti suprastos tik jūsų gyvenimo kontekste), aš pastebiu tik bazinius motyvus. Vienas tų motyvų, kuris man (vėlgi, man, o ar jums irgi?) pasirodė svarbiausas sapne, kad
- jūs einate su vyrais, galbūt vienais svarbiausių jūsų gyvenime (jei žiūrėt simboliškai, per gyvenimą einate palaikydama kompaniją vyrams, su vyrais, juos renkatės pakeleiviais - tai nei blogai, nei gerai; bet galbūt pritrūksta pusiausvyros todėl sapne pasirodo:
- sena moteris, senoviniame namelyje (todėl gilusis, archetipinis moteriškumas, moteriška išmintis)
- koks santykis su ja? Ji tik žiūri, liūdnokai, kaip jūs praeinate pro šalį. Ir vyrai jos nemato - tai yra tai vyriškajam pasauliui tai nesvarbu, nesuprantama, nevertinama, ignoruojama. Primityvus pavyzdys - kaip dažnokai vyrai pašaipiai, atlaidžiai ar dar kaip reaguoja į moteris nuojautas, intuiciją.

Turbūt toks sapnas ne atsitiktinai atėjo. Gal visai neblogai būtų, jei, kalbant perkeltine prasme, ne tik su vyrais po pasaulį vaikščiotyumėt, bet ir senutę jos trobelėje aplankytumėte, jos istorijų pasiklausytumėte.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirga @ 2009 12 11, 18:18)
Jūs neturėtumėt atsiprašinėti, aš gi nepaaiškinau.

Ir visiškai nieko nežinodama apie jus, jūsų gyvenimą (kai kurie sapno vaizdiniai, situacijos gali būti suprastos tik jūsų gyvenimo kontekste), aš pastebiu tik bazinius motyvus. Vienas tų motyvų, kuris man (vėlgi, man, o ar jums irgi?) pasirodė svarbiausas sapne, kad
- jūs einate su vyrais, galbūt vienais svarbiausių jūsų gyvenime (jei žiūrėt simboliškai, per gyvenimą einate palaikydama kompaniją vyrams, su vyrais, juos renkatės pakeleiviais - tai nei blogai, nei gerai; bet galbūt pritrūksta pusiausvyros todėl sapne pasirodo:
- sena moteris, senoviniame namelyje (todėl gilusis, archetipinis moteriškumas, moteriška išmintis)
- koks santykis su ja? Ji tik žiūri, liūdnokai, kaip jūs praeinate pro šalį. Ir vyrai jos nemato - tai yra tai vyriškajam pasauliui tai nesvarbu, nesuprantama, nevertinama, ignoruojama. Primityvus pavyzdys - kaip dažnokai vyrai pašaipiai, atlaidžiai ar dar kaip reaguoja į moteris nuojautas, intuiciją.

Turbūt toks sapnas ne atsitiktinai atėjo. Gal visai neblogai būtų, jei, kalbant perkeltine prasme, ne tik su vyrais po pasaulį vaikščiotyumėt, bet ir senutę jos trobelėje aplankytumėte, jos istorijų pasiklausytumėte.

4u.gif

Koks nuosirdus paaiskinimas... Galvoju apie tai. Labai Jums dekoju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirga @ 2009 12 02, 15:39)
Sveika,
perskaičius pagalvojau, kad labai emociškai sunkus turėjo būti sapnas. Dėmesį į fizinę sveikatą turbūt ne pro šalį būtų atkreipti. Bet taip pat sapne skamba menkavertiškumo, nuvertinimo (savęs? savo seksualumo?) motyvai. Kažkokie sunkūs išgyvenimai giliai viduje graužia ir sekina? Nuvertindama, menkindama save prarandi daug gyvybinės energijos? Tai, kad sapne gyvūnai, rodo, kad tie vidiniai dalykai tolokai nuo sąmoningumo, juos tau sunku suprasti. Bet jei jau atėjo į sapną, kurį prisimeni - tai jau žingsnis supratimo link.

4u.gif

sveiki,na emociskai tikrai labai sunku buvo,visa diena vaiksciojau kaip nesava.Labai taikliai pasaket,kad nuvertinu save,nebesijauciu seksuali. su vyru persikeliau i kita sali gyventi,tad dabar sedziu namie,niekur nedirbu,tiesiog niekur saves neisreiskiu.Lietuvoje buvau veikli,visada pasitempus.gal tai mane ir neramina nes nesijauciu gerai.Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Jei labai neapsunkinsiu labai prašau paaiškinti mano sapną, kurį sapnuoju jau keletą kartų. Ta prasme tas sapnas per si menesi susapnuotas kokius 3 kartus. Sapnuoju gyvates unsure.gif , jos man negelia, bet as ju labai bijau. Gyvate ne viena, o ju daug. Sianakt sapnavau daug mazu gyvaciu, kurias as kazkur veziau isidejusi i maisa. Jos is to maiso lipo, lyg i mano rankinuką įkrito. Sapne man taip buvo slykstu ir baisu. Ir praituose sapnuose gyvates negele, tik jas maciau. Beja dar visai nesenai sapnavau kad mane aplipo vorai:)) Ju buvo labai daug.
Nesuprantu kas su manimi darosi, kazkoks nelabai malonus gyvūnijos pasaulis sapnuojasi.
Labai lauksiu paaiškinimo.
Atsakyti
QUOTE(zuikulis @ 2009 12 08, 14:17)
as tamstos vietoj nusiteikciau pries miega, kad jei panasiai nutiks, isileisiu. man kazkas panasaus su vagystem buna, tai vat sianakt apsigyniau. ir atsibudau is ryto laimingesne smile.gif
o jei sapnas apie nepriimama gyvuna kartojasi, tikrai rupinciausi, ko as gyvenime nepriimu, ir kad gal pats laikas priimti.

Ačiū 4u.gif Iš tiesų, mąsčiau, kad tikrai reikia susimąstyti, gal kažko neįsileidžiu...
Atsakyti