Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojam toliau 8 dalis

QUOTE(Romy @ 2009 12 21, 13:31)
Taip ir nerasiu atsakymo i savo sapnna... cray.gif

Šuo sapnuose paprastai reiškia draugą. Siūlyčiau apmąstyti visus savo draugus, nes sapnas siūlo kažkurio saugotis.
Atsakyti
O gal kas žinot ką reiškia kelis kartus per savaite sapnuot įvairių artimų žmonių namų aplinką? Sienas, pustuščius kambarius, savo vardą užrašytą ant sienos .... g.gif
Atsakyti
Laba dienele sapnuotojos,noriu prisijungti i jusu buri wub.gif
QUOTE(TipuTapu @ 2009 12 21, 17:32)
O gal kas žinot ką reiškia kelis kartus per savaite sapnuot įvairių artimų žmonių namų aplinką? Sienas, pustuščius kambarius, savo vardą užrašytą ant sienos ....  g.gif

Manau kad toks sapnas reikstu jog tie artimuju namai ilgisi jusu... wub.gif

O siandien sapnavau daug geliu ir tokiu ryskiu,is ju dejau puokstes dvi blush2.gif gal zinot ka reiskia? wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Romy @ 2009 12 18, 14:17)
Labas,
Gal kas pades issiaiskint mano sapna, bo sapnininkuose skirtingos reiksmes apie tai. Jau koki pusmeti ar daugiau laikas nuo laiko sapnuoju, kad didelis suo ( visada vokieciu aviganis ), daznai netgi mano tevu suo nori ikast man i ranka. Visada mano ranka apzioja, suspaudzia, bet taip ir neikanda, paleidzia. Visada labai bijau, nes atrodo tuoj tuoj ikas.. Paskutini kart sapnavau, kad norejo i koja iskasti. Keista,kad tas pats sapnas kartojasi tiek kartu. Jau gal 6 ar 7 kartus sapnavau.
Dekui kas nepadinges mano sapna paaiskint  4u.gif

Tikrai sunys reiskia draugus,o jei jie pikti ir kanda reiskias kazkas is draugu nori tau taip padaryt....atidziai pastebek savo draugus,tikrai atrasi kuris linki blogo mirksiukas.gif

QUOTE(TipuTapu @ 2009 12 20, 12:00)
Sveikos  4u.gif O gal kuri žinot ką reiškia sapnuoti, jog kirpykloj man pakerpa plaukus ir aš paskui pažiūriu į nukirptus galiukus, kiek man ten jų nukirpo  rolleyes.gif

Nukirpti plaukus reiskia kad neisvyksti i kelione wub.gif ne karta man pasitvirtino wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 12 22, 12:58)

O siandien sapnavau daug geliu ir tokiu ryskiu,is ju dejau puokstes dvi blush2.gif gal zinot ka reiskia? wub.gifPapildyta:

Tikrai sunys reiskia draugus,o jei jie pikti ir kanda reiskias kazkas is draugu nori tau taip padaryt....atidziai pastebek savo draugus,tikrai atrasi kuris linki blogo mirksiukas.gif
Nukirpti plaukus reiskia kad neisvyksti i kelione wub.gif ne karta man pasitvirtino wub.gif

Tai reiškia vestuves smile.gif Ir gal net ne vienas... arba pažintį su mylimuoju
Atsakyti
QUOTE(TipuTapu @ 2009 12 21, 17:32)
O gal kas žinot ką reiškia kelis kartus per savaite sapnuot įvairių artimų žmonių namų aplinką? Sienas, pustuščius kambarius, savo vardą užrašytą ant sienos ....  g.gif

Nesvarbu, kieno namus sapnuoji- tie namai reiškia tave. Kokie tie namai, toks tavo vidus...
Atsakyti
O ka reiskia apnuoti karstus ir kad as jiems kasu duobes. ?
Atsakyti
Sianakt sapnavau, kad slapinausi viesoje vietoje, nes labai buvo prispaude, dar sapnavau vyra, rodanti man savo kas zemiau po bambos, bet ten moteriska apacia buvo ohmy.gif tikriausiai tai potekstes neturi.. eiliniai kvaili sapnai smile.gif
Papildyta:
Oj dar turiu klausimą - prieš kokius gerus 8 metus pardavėme kaimą, tačiau aš jį sapnuoju na bent sykį į savaitę. Dažniausiai ten vyksta keisti, nemalonūs dalykai - čigonai puola, senelis užmušamas ir kitokios baisybės. ką tai galėtų reikšti? emociškai jaučiuosi labai prisirišusi prie tos vietos, kažkada norėčiau perpirkti kaimą, man ten maloni mistika kažkokia.
Atsakyti
Daznai sapnuoju savo mirusi seneli , sapnuose jis visada kazkaip labai blogai atrodo, toks issekes, pavarges. nelabai patinka man sie sapnai, tuo labaiu, kad anksciau jokiu mirusiu nesapnuodavau. unsure.gif O sianakt sapnavau, kad jis guli kazkokioj baisioj ligonineje, palatoj apie 30 zmoniu, visi dejuoja. Kai atejau jo aplankyti, apsikabino mane tvirtai ir nenorejo paleisti. Tuo apsikabinimu sapnas ir baigesi unsure.gif
Net nezinau ar cia kazkas blogo tie sapnai, bet jau net bijau uzmigt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutas2006 @ 2009 12 23, 17:16)
Daznai sapnuoju savo mirusi seneli , sapnuose jis visada kazkaip labai blogai atrodo, toks issekes, pavarges. nelabai patinka man sie sapnai, tuo labaiu, kad anksciau jokiu mirusiu nesapnuodavau. unsure.gif O sianakt sapnavau, kad jis guli kazkokioj baisioj ligonineje, palatoj apie 30 zmoniu, visi dejuoja. Kai atejau jo aplankyti, apsikabino mane tvirtai ir nenorejo paleisti. Tuo apsikabinimu sapnas ir baigesi unsure.gif

Gal jam negerai anam pasauly.... g.gif Gal užpirk mišias jei ir toliau tokius sapnus sapnuosi arba gal tave graužia viduj koks kirminas kad gal kažko nepadarei dėl senelio...
Atsakyti
O gal kas žino ką reiškia rasti raktą ? Ką tai galėtų reikšti simbolių pasaulyje? P.s čia ne sapnas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TipuTapu: 23 gruodžio 2009 - 17:43
QUOTE(Kam @ 2009 12 23, 14:37)
O ka reiskia apnuoti karstus ir kad as jiems kasu duobes. ?

Turetu buti tavo pastangos kazka paslepti, pakasti. Tas kazkas jau negyvas tavyje. Gal emocijos, prisiminimai, santykiai ar pan.
Papildyta:
QUOTE(Liutas2006 @ 2009 12 23, 17:16)

ko gero tai yra tavo jausmai seneliui. as saviski irgi gal menesi su virsum sapnavau po mirties. mano sapnai buvo, kad jis laidojamas, bet nenori gultis i karsta, arba kad vis namie yra, irgi pavarges, sunykes, kad vis negalim palaidot, kad jam ten negera ir pan. kai susitaikiau su mintimi, kad jis tikrai mires, ir pati sau priemiau sita fakta, sapnai liovesi.
Atsakyti
šiąnakt sapnavau labai ryškų sapną. Jame nieko per daug neigiamo, bet visą dieną skauda galvą wacko.gif galvojau, gal nugulėjau ir čia nuo kažkada traumuoto kaklo persiduoda, bet ne schmoll.gif čia visgi galvą skauda, jau net išsigandau, ar tik ne koks meningitas kabinasi doh.gif

o sapnas apie dvi moteriškaites iš tolimos praeities. Viena dėstytoja, kita - jos numylėta proteguojama grupiokė. Sėdim mes labėj, dirbam su mėgintuvėliais, pilstom tirpalus, sudedam į stovelį ir pamatom, kad mano tirpalas normalus skaidrus, grupiokės - dvifazis ir jo gerokai daugiau nei mano. Ji puola į paniką fear.gif, ką daryt, ką daryt fear.gif, aš atsipūtus sėdžiu ir sakau, nu ką aš žinau - pas mane viskas normaliai - taip ir turi būt. Žiūrim dėstytuvė tarpdury stovi, kažkur beišeinanti arba tik grįžusi, nes paltas toks šviežiai juodas, kad net jaučiamas nuo jo sklindantis šaltukas.

Aš ir sakau grupiokei, klausk kodėl taip atsitiko - kodėl nevienodai gavosi. Ji sako, kad nenori, tipo, davai tu klausk. Nu gerai, aš ir klausiu - kas čia, kaip, kodėl?

Ji atsisuka į mane baisiai nepatenkinta ir pasako:-PLETKAMS AŠ NETURIU LAIKO.

kai tuo tarpu realybėje jau kam kam, bet pletkams laiko visada atsiras lotuliukas.gif

Būtų įdomu sužinot Jūsų nuomones apie eilinę mano pasamonės žinią.

Dar man įdomu, ką bendrai reiškia kai pastoviai sapnuoji kažkokius žmones ir įvykius į praeities, kurie sapnuose įsipina į mano dabarties ir realybės gyvenimiškas situacijas? g.gif
Kaip jų atsikratyti, nes tai vargina (pvz šiandieninis galvos skausmas, kai aš turiu visą dieną mąstyti, galvoti ir dar tai suderinti su tam tikrais veiksmais) ir trukdo normaliai gyventi?
Atsakyti