Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojam toliau 8 dalis

QUOTE(auroryte @ 2010 01 21, 02:51)
Sapnavau, kad mane pačią laikė uždarę kalėjima, ir mušė, trankė galvą į stiklinę sieną, kol šukės prapjovė arteriją, ir kraujas bėgo pulsuojančia srove, jaučiau sapne , kad netenku dėl to sąmonės.
Beje, jau ne pirmą kartą sapne jaučiu begalinį silpnumą, jaučiu, kad netenku sąmonės blink.gif

Čia reikėtų pačiai pasigilinti į tai, kokiomis gyvenimo aplinkybėmis buvo sapnuojamas tas sapnas. Nes pats jis tarytum sako, jog sapnuotoja jaučiasi negalinti pasipriešinti tiems žmonėms (ar aplinkybėms), kurie ją sekina, yra priešiškai nusiteikę, varžo jos asmeninę laisvę. Sapne daug beviltiškumo, negalėjimo pasipriešinti situacijai, kontrolės nebuvimo, jautimosi žiaurių aplinkybių (arba žmonių) auka... Bėgantis kraujas, ko gero, ir duoda sapnuotojai žinoti, kad netenkama gyvybinės energijos (realiam gyvenime - gal trūksta dvasinių ar net fizinių jėgų dorotis su situacija?). Panašiai galima žiūrėti ir į sąmonės netekimą - jaučiamasi taip, lyg per sunku pakelti tai, kas vyksta, todėl "atsijungiama" (dingsta tiek gyvybinės jėgos, tiek atsiribojama nuo to, kas vyksta, mat tai per sunku pakelti).

Tie sapno užpuolikai nebūtinai simbolizuoja išorės agresorius - jie gali simbolizuoti ir vidinius "demonus", pvz, kažkokius kompleksus, nekontroliuojamas neigiamas mintis ar emocijas, žodžiu, tai, kas galbūt užvaldo sapnuotojos gyvenimą ir trukdo jam tekėti ramia vaga.
Atsakyti
sveiki mane aplanko itin daznai vienas ir taspats sapnas kad perku vestuvine suknele vestuvems matuojuosi jas bet niekaip neissirenku o vestuve tiesiog ant nosies tada kyla panika ir prabundu ka tai galetu reiksti esu istekejus jau nemaza laika santuokoje viskas gerai tfu tfu
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2010 01 21, 11:34)
sveiki mane aplanko itin daznai vienas ir taspats sapnas kad perku vestuvine suknele vestuvems matuojuosi jas bet niekaip neissirenku o vestuve tiesiog ant nosies tada kyla panika ir prabundu ka tai galetu reiksti esu istekejus jau nemaza laika santuokoje viskas gerai tfu tfu

g.gif Įdomu, kai tokį sapną sapnuoja ištekėjusi moteris.
Einant per simbolius - nuotakos suknelės matavimąsi galima interpretuoti, kaip "matąvimąsi nuotakos ar žmonos vaidmens", t.y. bandymą suprasti, ką man reiškia būti gera žmona arba ką man reiškia būti šeimoje. Sapnas kužda, kad sapnuotoja niekaip neapsisprendžia, koks nuotakos rūbas jai tinka, t.y. dvejojama dėl to, kokia ji bus (ištekėjusios moters atveju - kokia ji yra) žmona savo vyrui ir kaip atrodys šeima. Skubama, apima panika, nes suprantama, kad liko mažai laiko ruoštis santuokai, šeimai, buvimui žmonai, nes galbūt jau laikas būti žmona ir būti tokia šeima, kokios norima. Bet iš sapno panašu, kad nelabai turima konkreti tos šeimos vizija - kad ir kokius vaidmenis šeimoje turėtų ar norėtų atlikti žmona.

Siūlyčiau stebėti, kada toks ar panašus sapnas sapnuojamas - ar ne tada, kai pristinga tikrumo ar aiškumo dėl to, kodėl šeima buvo sukurta ir dėl to, kas už ką šeimoje atsakingas? Arba gal kai planuojate savo šeimos ateitį...?
Atsakyti
Del seimos sukurimo jokiu pasvarstymu nedarau niekad tekejau is meiles ir nesijauciu nelaiminga seimoje kuria susikuriau o sapnuoju paskutinius du menesius ir gana daznai netgi paskutiniame sapne man ta vestuvine suknia nupirko mama ,bet velgi ji man nepatiko tada as isrinkau duktereciai vestuviu suknele doh.gif o ji tik dvieju metuku mergyte blink.gif
atsiprasau uz nerasyma lietuvisku raidziu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytine rasa: 21 sausio 2010 - 10:22
QUOTE(rytine rasa @ 2010 01 21, 12:22)
Del seimos sukurimo jokiu pasvarstymu nedarau niekad tekejau is meiles ir nesijauciu nelaiminga seimoje kuria susikuriau o sapnuoju paskutinius du menesius  ir gana daznai netgi paskutiniame sapne man ta vestuvine suknia nupirko mama ,bet velgi ji man nepatiko tada as isrinkau duktereciai vestuviu suknele  doh.gif  o ji tik dvieju metuku mergyte  blink.gif
atsiprasau uz nerasyma lietuvisku raidziu  blush2.gif

Jokiu būdu sapnas nekalba apie tai, kad Jūs abejojate dėl savo sprendimo kurti šeimą arba kad jaučiatės joje nelaiminga. Mano supratimu (o aš galiu ir klysti), nuotakos suknelės rinkimasis simbolizuoja tai, kaip sapnuotoja įsivaizduoja savo šeimą, ir jei taip yra, sapnas sako, kad sapnuotojai nėra iki galo aišku, kaip ji norėtų matyti savo šeimą arba kas jai apskritai yra šeima (nors tai žinoti būtų svarbu). Tas sapnas apie mamos nupirktą ir netikusią suknelę papildytų mano interpetaciją - mamos supratimas apie šeimą (vestuvinė suknelė) nėra sapnuotojai tinkami, ji nori kažko savo, labiau asmeniškai tinkamo.

Kartoju, aš galiu ir klysti, bet tipiškai rūbai sapnuose simbolizuoja mūsų atliekamus socialinius vaidmenis ir tai, kokius mes norime save pateikti ir pristatome save visuomenei (mūsų socialinis veidas).
Atsakyti
QUOTE(artitoli @ 2010 01 21, 13:03)
Kartoju, aš galiu ir klysti, bet tipiškai rūbai sapnuose simbolizuoja mūsų atliekamus socialinius vaidmenis ir tai, kokius mes norime save pateikti ir pristatome save visuomenei (mūsų socialinis veidas).

Na o šiuo atveju kaip ir nelabai tipiški rūbai netipiškame sapne galbūt ir netipiškai interpretuojami turėtų būti mastau.gif
Gal sapnuotoją kokie išoriniai veiksniai paveikė, apie kuriuos mes čia net nutuokti negalime, tarkim persižiūrėjo kokių serialų, kurių pagrindinė veiksmo linija tęsiasi per n serijų kaip kokiai vargšei našlaitei sėkmingai ištekėti už gražaus ir turtingo, prieš tai aišku nugalėjus visus blogiečius, tai vat dabar ir sapnuojasi tos suknelės, puota ant nosies, o dar nepasipuošta, o mama mia... karsta.gif
Juokauju, bet kas čia žino, gal tame juoke ir yra nors grūdelis racijos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 21 sausio 2010 - 11:33
QUOTE(laumupė @ 2010 01 21, 13:24)
Na o šiuo atveju kaip ir nelabai tipiški rūbai netipiškame sapne galbūt  ir netipiškai interpretuojami turėtų būti  mastau.gif
Gal sapnuotoją kokie išoriniai veiksniai paveikė, apie kuriuos mes čia net nutuokti negalime, tarkim persižiūrėjo kokių serialų, kurių pagrindinė veiksmo linija tęsiasi per n serijų kaip kokiai vargšei našlaitei sėkmingai ištekėti už gražaus ir turtingo, prieš tai aišku nugalėjus visus blogiečius, tai vat dabar ir sapnuojasi tos suknelės, puota ant nosies, o dar nepasipuošta, o mama mia...  bigsmile.gif
Juokauju, bet kas čia žino, gal tame juoke ir yra nors grūdelis racijos  smile.gif

Visiškai sutinku, kad simboliai turėtų būti aiškinami asmeniškai (ir pirmiausiai asmeniškai), o tik paskui pasitelkiant gelmines archetipinines jų reikšmes. Bet kadangi sapnuotojos nepažįstu, negaliu niekaip kitaip jai pagelbėti susigaudyti savo pasąmonės žinutėse kaip tik pateikdama man žinomą archetipinį simbolio aiškinimą.

Aš esu tos nuomonės, kad šiaip sau bet kas sapnuose neiškyla (net menkiausia detalė). Ir net jei sapną išprovokavo serialas ar matytos vestuvės, kyla klausimas - kodėl? Kodėl sapnuotoja jas sapnavo, nors kitos moterys, mačiusios tą patį, ką ir ji, nesapnavo? Vadinasi, tai, kas vyksta išorėje, "užkabina" kažkokius asmeninius gilesnius troškimus, norus, kompleksus, mintis... O kokius - gali padėti suprasti simboliai, kurie yra pasąmonės kalba. Plius kodėl sapno motyvas kartojasi? Ir kokiose situacijose jis kartojasi? Čia tik sapnuotojai žinoti ir bandyti sau atsakyti...
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 01 21, 12:24)
Na o šiuo atveju kaip ir nelabai tipiški rūbai netipiškame sapne galbūt  ir netipiškai interpretuojami turėtų būti  mastau.gif
Gal sapnuotoją kokie išoriniai veiksniai paveikė, apie kuriuos mes čia net nutuokti negalime, tarkim persižiūrėjo kokių serialų, kurių pagrindinė veiksmo linija tęsiasi per n serijų kaip kokiai vargšei našlaitei sėkmingai ištekėti už gražaus ir turtingo, prieš tai aišku nugalėjus visus blogiečius, tai vat dabar ir sapnuojasi tos suknelės, puota ant nosies, o dar nepasipuošta, o mama mia... karsta.gif 
Juokauju, bet kas čia žino, gal tame juoke ir yra nors grūdelis racijos  smile.gif

na serialu as isvis neziuriu filmu taip pat nerandu tam laiko ,sapnai aplanko mane sakyciau netiketai nes dienos bega vaikai,namu darbai ,darbas ,rupesciai nera net kada diskutuoti temomis apie seimos ateiti,sukurimo svarba,ar kokia turetu buti seima sapnai tiesiog pasisapnuoja is niekur ar tai negaletu nelaimes ,praradimo buti zenklas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(artitoli @ 2010 01 21, 13:39)
Plius kodėl sapno motyvas kartojasi? Ir kokiose situacijose jis kartojasi? Čia tik sapnuotojai žinoti ir bandyti sau atsakyti...

Va būtent man irgi užkliuvo tas tokio sapno periodiškumas drinks_cheers.gif Jei tai būtų vienetinis toks pasisapnavimas, kad vestuvinę suknelę renkasi, tai gal ir būtų galima kokiam serialui pripaišyti, bet jei tai kartojasi... ot velnias žino kaip čia yr g.gif
Atsakyti
. Plius kodėl sapno motyvas kartojasi? Ir kokiose situacijose jis kartojasi? Čia tik sapnuotojai žinoti ir bandyti sau atsakyti...
[/quote]
sapnas kartojasi na per du menesius tikrai sapnavau penkis kartus ,jis gana ryskus buna visada sukneliu nuomoje tik paskutiniame sapne dalyvavo mama ir dukterecia o taip bunu viena ir situacija sakyciau identiska
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti