Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojam toliau 8 dalis

QUOTE(Amanya @ 2010 01 19, 17:10)
Sveikos. Gal padetumete ir man eilini karta pasiknaisyti po mano pastaruoju metu besikartojanti sapna?
Vis sapnuoju, kad lyg tai mano vestuves - tai baznycioj, tai kazkokiuose sviesiuose namuose. Bet niekad nesapnuoju savo potencialaus sutuoktinio, vis nespeju sapne jo pamatyti, nematau ir sveciu, arba jei matau, zmones, tai ju visai nepazystu... Bet labai aiskiai atsimenu viena dalyka - pastoviai sapne tariu sau zodzius: "As gi ne taip norejau, ne taip svajojau. As visai kitaip norejau..." Ir verkiu...
Ka tai galetu reiksti?... Mane po truputi pradeda apimti baime, nes daznai sapnuoju pranasiskus sapnus... Dar nesu istekejusi, del to ir bijau... kad tik neatsitiktu taip kaip sapnuoju sad.gif Net graudu darosi. Gal turite kokiu minciu del tokio sapno konteksto. Aciu jums uz komentarus ir patarimus.

Nerimauti dėl būsimų vestuvių tikrai nesiūlyčiau - jei pernelyg nerimausite dėl jų, dar ims ir išsipildys, bet ne dėl to, kad taip lemta, o dėl to, kad taip save užprogramuosit.

O ir sapnas gali būti ir apie vestuves, ir visai ne apie jas mirksiukas.gif
Apie vestuves, nes galbūt pasąmonė sako Jums, kad šitam įvykiui nesate pasirengusi, nenorite tekėti arba bijote dėl kažkokių priežasčių. Taip pat tai gali reikšti ir įsipareigojimų, atsakomybės už savo veiksmus (nebūtinai santykiuose, bet dideliuose dalykuose) baimę.
Ne apie vestuves. Vestuvės sapne dažnai reiškia susijungimą. Ne paslaptis, kad mūsų asmenybė yra daugialypė ir daugybės jos pusių mes nepažįstame, tai sapnas gali liudyti apie asmenybės susijungimą dvasinėje sferoje (bažnyčia). Įdomu kas - religinė tematika. Aš klausčiau savęs, ar nekilo man abejonių dėl savo religinių pažiūrų? Kitas dalykas - nesimato jaunikio veido. Vyrai sapnuose dažnai simbolizuoja tiek mūsų vyriškąją pusę, tiek mūsų santykius su vyrais. Gal sapnas kalba apie tai, kad jaučiatės nepažįstanti tiek savo vyriškosios pusės (tos asmenybės dalies, kuri atsakinga už pasiekimus, karjerą ar pan.), arba jaučiatės nepažįstanti (ir bijanti) vyrų apskritai? O gal apskritai gąsdina mintis apie galimus didelius pokyčius gyvenime, nes baisu, kad jie nepateisins turimų lūkesčių? Čia visaip gali būti g.gif
Atsakyti

sveikos, sapnų valgytojos smile.gif
norėjau pasidomėti dėl smėlio simbolikos. Vieną naktį sapnavau, jog mano mylima teta su vyru prisodino alijošiaus sode ir visur pripylė daug daug smėlio, o aš nesuprantu, kodėl jie taip padarė. Po kelių dienų sapnuoju, jog žuvo vyras, o jį palaidojo smėlyne. Aš aiškinuosi kur, bet tai didžiulis smėlynas, didžiuliai kalnai, ir man pasako, kad jis lyg prie namų slenksčio palaidotas. Tas smėlis abiejuose sapnuose labai gražus, švarus, lengvas, šviesus. bet jo daug...
Jeigu kam kiltų minčių, būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Merginos, turiu dar toki klausima, matau, kad labai issamiai paaiskinat sapnus! thumbup.gif
Ka reiskia sapne myletis su vyru? blush2.gif Su savo bei ne su savo? biggrin.gif Bet ne svetimu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aaukse @ 2010 01 19, 22:29)
sveikos, sapnų valgytojos  smile.gif 
norėjau pasidomėti dėl smėlio simbolikos. Vieną naktį sapnavau, jog mano mylima teta su vyru prisodino alijošiaus sode ir visur pripylė daug daug smėlio, o aš nesuprantu, kodėl jie taip padarė. Po kelių dienų sapnuoju, jog žuvo vyras, o jį palaidojo smėlyne. Aš aiškinuosi kur, bet tai didžiulis smėlynas, didžiuliai kalnai, ir man pasako, kad jis lyg prie namų slenksčio palaidotas. Tas smėlis abiejuose sapnuose labai gražus, švarus, lengvas, šviesus. bet jo daug...
Jeigu kam kiltų minčių, būčiau dėkinga  4u.gif

Na, jei psichoanalitiškai, tai Tavo požiūrio pasikeitimą turėtų simbolizuoti arba žymi veltui leidžiamą laiką, plaukimą pasroviui ir pan., o jei pranašiškai, tai nežinau. Čia jau man pernelyg fantastiška sritis. smile.gif Sapnininke reik žiūrėt. lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi kokios Jus saunuoles ,kaip viska paaiskinat.Tad ir gal man padesite.

Sapnuoju savo brolio mirusia uosviene,kuri stovi prie parduotuves ir laukia kol as pro ja praeisiu(o ejau i bankomata pinigu nusiimti),Kazkaip isigandusi nedaejau as iki jos.Kartojasi sapno atkarpa,vel einu ir vistiek turiu pro ja praeit,nors ji labai mazai panasi i save,bet as pazinau.Visgi ji pati prieina prie manes ir lygtai norejo paimti man uz rankos,bet berods nedaviau rankos o labai isigandau ir emiau verkti is baimes(apskritai bijau tokiu sapnu).O ji man ir sako nebijok as atejau su tavim atsisveikinti,Ir viskas ji dingo.Taigi nueinu as iki bankomato seip netaip ,o ten saskaitoje matau 1300000.Na kaip istorija
Atsikeliau apsiverkus ir isikibus i savo vyra mirksiukas.gif
Dekoju uz paaiskinima ax.gif
Ir dar vis sapnuoju kad stoviu daugiaauksciame name,bet jau laaabai daugiaauksciame,ir ziuriu zemyn,bet nelipu smile.gif
Atsakyti
Ka reiskia sapne kraujas, daug kraujo, pulsuojantis, is arterijos, mustynes, agresija? ax.gif
Atsakyti
verysad.gif man turbut juoda linija gyvenimo, perejau i nauja darba, kruvis nezmoniskas plius kuo toliau tuo labiau ima nepatikti tas darbas verysad.gif verysad.gif jau nebezinau kiek dar cia istversiu taciau tempiu nasta ant peciu...nes jauciuosi atsakinga uz seima uz vaikus..o kas nakti sapnuoju maista, jau dabar net pradejau sapnuoti kad man siulo valgyti, tai tesiasi kiekviena nakti nuo tada kai perejau i si darba, labai labai prasau komentaro nes tikrai zinau kad cia slypi atsakymas ka tureciau daryti dabar...buvau rasiusi apie tai ir anksciau bet manau kad tureciau priimti kazkoki sprendima, irbutent tai man sakoma sapne verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2010 01 20, 08:38)
verysad.gif man turbut juoda linija gyvenimo, perejau i nauja darba,

Manau sapnai sprendimo nesiūlo, jie labiau apibrėžia bei išryškina esamą Jūsų būseną tiek emocinę, tiek fizinę ir tai padeda pačiam sapnuotojui suvokti tikruosius jį apėmusius jausmus, pamatyti simbolių formoje savo išgyvenimus, baimes ar lūkesčius, todėl išmokus skaityti savo sapnų simbolius yra lengviau jau sąmoningai, o ne sapnuojant priimti teisingą sprendimą.
Jūsų atveju gana akivaizdžiai pasąmonė siunčia signalus, jog Jus nesat patenkinta esama situacija. Jus žinote priežastį to nepasitenkinimo, tad sprendimą priimti kaip iš viso to išbristi vis tik teks Jums pačiai.
Suprantu, jog toks mano komentaras Jūsų nei paguos, nei nuramins, bet vis dėl to mes svarbius gyvenimo sprendimus turėtume priimti patys sąmoningai, o neužkrauti tai sapnams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 20 sausio 2010 - 08:06
Sveikos sapnuotojos 4u.gif
Jau ne pirmą naktį sapnuoju man praeityje labai brangų žmogų (vaikiną), nors šalia manęs jau virš 7 metų yra kitas... Ir tie sapnai tokie tikroviški, abu žinome, kad negalime būti kartu, nes aš jau su kitu, o jis su kita, bet vistiek tas nerealus potraukis doh.gif Atsikėliau šiandien ryte ir negaliu išmesti jo iš galvos... Kas čia darosi man dabar?? Nors su dabartiniu vaikinu atrodo viskas normaliai, bet nebegaliu po tokių sapnų pamiršti buvusiojo... Jeigu ką, su buvusiuoju mudu net nebendraujame, jis išvykęs į užsienį..
Ką galėtų reikšti tokie mano sapnai?? Gal kuri padėtų man susigaudyti, nes nebežinau kas čia darosi man... doh.gif Gal tikrai sena meilė nerūdija? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(infene @ 2010 01 20, 00:30)
Oi kokios Jus saunuoles ,kaip viska paaiskinat.Tad ir gal man padesite.

Sapnuoju savo brolio mirusia uosviene,kuri stovi prie parduotuves ir laukia kol as pro ja praeisiu(o ejau i bankomata pinigu nusiimti),Kazkaip isigandusi nedaejau as iki jos.Kartojasi sapno atkarpa,vel einu ir vistiek turiu pro ja praeit,nors ji labai mazai panasi i save,bet as pazinau.Visgi ji pati prieina prie manes ir lygtai norejo paimti man uz rankos,bet berods nedaviau rankos o labai isigandau ir emiau verkti is baimes(apskritai bijau tokiu sapnu).O ji man ir sako nebijok as atejau su tavim atsisveikinti,Ir viskas ji dingo.Taigi nueinu as iki bankomato seip netaip ,o ten saskaitoje matau 1300000.Na kaip istorija
Atsikeliau apsiverkus ir isikibus i savo vyra mirksiukas.gif
Dekoju uz paaiskinima ax.gif
Ir dar vis sapnuoju kad stoviu daugiaauksciame name,bet jau laaabai daugiaauksciame,ir ziuriu zemyn,bet nelipu smile.gif

Na istorija sakyčiau su laiminga pabaiga bigsmile.gif Jei trumpai apibendrinant abudu Jūsų sapnus, tai manyčiau Jus kamuoja nepagrįstos baimės, pavojus įžvelgiat net ir ten, kur kitas žmogus tik ranka numotų. Be abejo, atsargumas gėdos nedaro, bet Jums pasąmonė manau sufleruoja neperlenkti lazdos ir už tai net pasiūlo piniginį prizą su daug nuliukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(artitoli @ 2010 01 19, 16:35)
Nerimauti dėl būsimų vestuvių tikrai nesiūlyčiau - jei pernelyg nerimausite dėl jų, dar ims ir išsipildys, bet ne dėl to, kad taip lemta, o dėl to, kad taip save užprogramuosit.

O ir sapnas gali būti ir apie vestuves, ir visai ne apie jas  mirksiukas.gif
Apie vestuves, nes galbūt pasąmonė sako Jums, kad šitam įvykiui nesate pasirengusi, nenorite tekėti arba bijote dėl kažkokių priežasčių. Taip pat tai gali reikšti ir įsipareigojimų, atsakomybės už savo veiksmus (nebūtinai santykiuose, bet dideliuose dalykuose) baimę.
Ne apie vestuves. Vestuvės sapne dažnai reiškia susijungimą. Ne paslaptis, kad mūsų asmenybė yra daugialypė ir daugybės jos pusių mes nepažįstame, tai sapnas gali liudyti apie asmenybės susijungimą dvasinėje sferoje (bažnyčia). Įdomu kas - religinė tematika. Aš klausčiau savęs, ar nekilo man abejonių dėl savo religinių pažiūrų? Kitas dalykas - nesimato jaunikio veido. Vyrai sapnuose dažnai simbolizuoja tiek mūsų vyriškąją pusę, tiek mūsų santykius su vyrais. Gal sapnas kalba apie tai, kad jaučiatės nepažįstanti tiek savo vyriškosios pusės (tos asmenybės dalies, kuri atsakinga už pasiekimus, karjerą ar pan.), arba jaučiatės nepažįstanti (ir bijanti) vyrų apskritai? O gal apskritai gąsdina mintis apie galimus didelius pokyčius gyvenime, nes baisu, kad jie nepateisins turimų lūkesčių? Čia visaip gali būti  g.gif

Aciu, Artitoli. Bandysiu atsakymo ieskoti savyje. Net pagalvoti negalejau, koks platus gali buti aiskinimu spektras smile.gif Dar syki DEKUI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2010 01 20, 09:48)
Nors su dabartiniu vaikinu atrodo viskas normaliai, bet nebegaliu po tokių sapnų pamiršti buvusiojo...

Tai su dabartiniu vaikinu viskas puiku ar tik viskas normaliai?
Manyčiau Jus yra apėmus stipri nostalgija praėjusiam laikui, gal net ne tam konkrečiam vaikinui, kurį sapnuojate, bet tam laikotarpiui, kai buvote kartu, kai virė kažkokios aistros, rytdiena buvo nenuspėjama, o tai ir gąsdino ir traukė. Kodėl aš akcentuoju ne buvusį vaikiną, o būtent tą laiką, kurį praleidot su juo. O todėl, kad per tuos metus tiek Jus, tiek jis turėjote įgyti kažkokios gal net skirtingos gyvenimiškos patirties, kas Jus formavo kaip asmenybes, tad šiomis dienomis gal Jus net susitikę neturėtumėte apie ką šnekėtis, o kai nėra emocinio kontakto, tai ir buvusi fizinė trauka nunyktų, nerastumėte jokių bendrumų, apart tai, kad kažkada buvote kartu. Na aišku tai tik mano spėlionės, bet vis tik pasilieku prie tos minties, kad Jums trūksta adrenalino tarpusavio santykiuose su dabar šalia esančiu žmogumi ir pasąmonė tai kompensuodama Jums iššaukia tuos buvusio vaikino vaizdinius, sukurdama tas nuotaikas, kurias kažkada su juo apturėjote.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 20 sausio 2010 - 09:25