QUOTE(Amanya @ 2010 01 19, 17:10)
Sveikos. Gal padetumete ir man eilini karta pasiknaisyti po mano pastaruoju metu besikartojanti sapna?
Vis sapnuoju, kad lyg tai mano vestuves - tai baznycioj, tai kazkokiuose sviesiuose namuose. Bet niekad nesapnuoju savo potencialaus sutuoktinio, vis nespeju sapne jo pamatyti, nematau ir sveciu, arba jei matau, zmones, tai ju visai nepazystu... Bet labai aiskiai atsimenu viena dalyka - pastoviai sapne tariu sau zodzius: "As gi ne taip norejau, ne taip svajojau. As visai kitaip norejau..." Ir verkiu...
Ka tai galetu reiksti?... Mane po truputi pradeda apimti baime, nes daznai sapnuoju pranasiskus sapnus... Dar nesu istekejusi, del to ir bijau... kad tik neatsitiktu taip kaip sapnuoju
Net graudu darosi. Gal turite kokiu minciu del tokio sapno konteksto. Aciu jums uz komentarus ir patarimus.
Vis sapnuoju, kad lyg tai mano vestuves - tai baznycioj, tai kazkokiuose sviesiuose namuose. Bet niekad nesapnuoju savo potencialaus sutuoktinio, vis nespeju sapne jo pamatyti, nematau ir sveciu, arba jei matau, zmones, tai ju visai nepazystu... Bet labai aiskiai atsimenu viena dalyka - pastoviai sapne tariu sau zodzius: "As gi ne taip norejau, ne taip svajojau. As visai kitaip norejau..." Ir verkiu...
Ka tai galetu reiksti?... Mane po truputi pradeda apimti baime, nes daznai sapnuoju pranasiskus sapnus... Dar nesu istekejusi, del to ir bijau... kad tik neatsitiktu taip kaip sapnuoju

Nerimauti dėl būsimų vestuvių tikrai nesiūlyčiau - jei pernelyg nerimausite dėl jų, dar ims ir išsipildys, bet ne dėl to, kad taip lemta, o dėl to, kad taip save užprogramuosit.
O ir sapnas gali būti ir apie vestuves, ir visai ne apie jas

Apie vestuves, nes galbūt pasąmonė sako Jums, kad šitam įvykiui nesate pasirengusi, nenorite tekėti arba bijote dėl kažkokių priežasčių. Taip pat tai gali reikšti ir įsipareigojimų, atsakomybės už savo veiksmus (nebūtinai santykiuose, bet dideliuose dalykuose) baimę.
Ne apie vestuves. Vestuvės sapne dažnai reiškia susijungimą. Ne paslaptis, kad mūsų asmenybė yra daugialypė ir daugybės jos pusių mes nepažįstame, tai sapnas gali liudyti apie asmenybės susijungimą dvasinėje sferoje (bažnyčia). Įdomu kas - religinė tematika. Aš klausčiau savęs, ar nekilo man abejonių dėl savo religinių pažiūrų? Kitas dalykas - nesimato jaunikio veido. Vyrai sapnuose dažnai simbolizuoja tiek mūsų vyriškąją pusę, tiek mūsų santykius su vyrais. Gal sapnas kalba apie tai, kad jaučiatės nepažįstanti tiek savo vyriškosios pusės (tos asmenybės dalies, kuri atsakinga už pasiekimus, karjerą ar pan.), arba jaučiatės nepažįstanti (ir bijanti) vyrų apskritai? O gal apskritai gąsdina mintis apie galimus didelius pokyčius gyvenime, nes baisu, kad jie nepateisins turimų lūkesčių? Čia visaip gali būti