Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojam toliau 8 dalis

QUOTE(Vilma-Ieva @ 2010 01 19, 21:26)
Na, jei psichoanalitiškai, tai Tavo požiūrio pasikeitimą turėtų simbolizuoti arba žymi veltui leidžiamą laiką, plaukimą pasroviui ir pan., o jei pranašiškai, tai nežinau. Čia jau man pernelyg fantastiška sritis. smile.gif Sapnininke reik žiūrėt.  lotuliukas.gif

Kai sapninke pažiūrėjau, tai neskanu pasidarė, tfu tfu.... Geriau jau šitas psichoanalitiškas aiškinimas biggrin.gif Ačiū, Vilma-Ieva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 01 19, 22:56)
Ka reiskia sapne myletis su vyru? blush2.gif Su savo bei ne su savo? biggrin.gif Bet ne svetimu... rolleyes.gif

Labai įvairiai čia gali būti g.gif
Pirmiausia, kas yra mylėjimasis? Tai yra vyro ir moters sąjunga, turbūt pats intymiausias, giliausias ir, kažkuria prasme, prasmingiausias santykių taškas. Priklausomai nuo sapno pobūdžio ir sapnuotojos savijautos, mylėjimasis su savu vyru gali reikšti jųdviejų santykių prasmingumo gilėjimą, perėjimą į prasmingesnį etapą, didesnį vienas kito pažinimą ir t.t. Arba gali reikšti visko, ką išvardinau, troškimą (jei to trūksta). Mylėjimasis su kitu vyru, jei su juo nėra gilesnio santykio, gali reikšti taip ilgesį vyriško artumo, šilumos, aistros. Taip pat seksas sapne - kūrybiškumo simbolis - gal tai kalba apie labai kūrybingą laikotarpį gyvenime? Jei žvelgti giliau - tai gali būti vyriškosios ir moteriškosios asmenybės dalies susijungimas (tai susiję su kūryba, nes toks susijungimas, t.y. gilesnis savęs pažinimas ir savo galių atradimas, gali išlaisvinti daug kūrybinės energijos). Na ir t.t. ir pan smile.gif
Papildyta:
QUOTE(auroryte @ 2010 01 20, 01:50)
Ka reiskia sapne kraujas, daug kraujo, pulsuojantis, is arterijos, mustynes, agresija? ax.gif

Kraują, kurio netenkame, sapne galima interpretuoti kaip gyvybinės energijos trūkumą arba išsekimą. Priklausomai nuo to, dėl kokių priežasčių mes kraujo netenkame, galima suprasti, kas sapnuotoją sekina realiai - ar sapnuotoją kažkas žaloja (gali būti, jog energiją atima išorinės jėgos), ar tiesiog šiaip tas kraujas teka (arba sapnuotoja pati savo veiksmais save sekina, arba dar neaiškios priežastys) ir t.t. O jei dar kraujas iš arterijos - tai labai rimtas signalas pasirūpinti savimi ir savo savijauta....

Muštynės ir agresija - labai priklauso nuo konteksto. Kaip ir visi sapnai, šitie kalba apie sapnuotojos vidinę būseną. Kokia ji? Jei muštynės - gal vyksta stiprus vidinis konfliktas (t.y. neapsisprendžiama dėl ko nors, svarstoma, dvejojama tarp kelių alternatyvų, netenkina jau padaryti pačios pasirinkimai ir pan.). Agresija sapne - jei jos nėra realiame gyvenime - gali reikšti, jog sapnuotoja ant kažko pyksta, bet tą pyktį slopina, o, kaip žinia, net nuslopintas pyktis niekur nedingsta - šiuo atveju jis praneša apie save sapnuose. Gali dar būti, kad juntamas priešiškumas iš išorės (na, manoma, kad kas nors yra nedraugiškai nusiteikęs, pvz.).
Atsakyti
QUOTE(artitoli @ 2010 01 20, 09:42)
Labai įvairiai čia gali būti  g.gif
Pirmiausia, kas yra mylėjimasis? Tai yra vyro ir moters sąjunga, turbūt pats intymiausias, giliausias ir, kažkuria prasme, prasmingiausias santykių taškas. Priklausomai nuo sapno pobūdžio ir sapnuotojos savijautos, mylėjimasis su savu vyru gali reikšti jųdviejų santykių prasmingumo gilėjimą, perėjimą į prasmingesnį etapą, didesnį vienas kito pažinimą ir t.t. Arba gali reikšti visko, ką išvardinau, troškimą (jei to trūksta). Mylėjimasis su kitu vyru, jei su juo nėra gilesnio santykio, gali reikšti taip ilgesį vyriško artumo, šilumos, aistros. Taip pat seksas sapne - kūrybiškumo simbolis - gal tai kalba apie labai kūrybingą laikotarpį gyvenime? Jei žvelgti giliau - tai gali būti vyriškosios ir moteriškosios asmenybės dalies susijungimas (tai susiję su kūryba, nes toks susijungimas, t.y. gilesnis savęs pažinimas ir savo galių atradimas, gali išlaisvinti daug kūrybinės energijos). Na ir t.t. ir pan smile.gif

Reiskia sapne galima myletis ir myletis, nesvarbu su kuo! hihihi.gif (juokauju)
Jokios blogos prasmes neturi tai... rolleyes.gif
Didelis aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 01 20, 11:58)
Reiskia sapne galima myletis ir myletis, nesvarbu su kuo! hihihi.gif (juokauju)
Jokios blogos prasmes neturi tai... rolleyes.gif
Didelis aciu! 4u.gif

Žiūrint ką laikysime bloga prasme smile.gif
Jei myliesi sapne su kitu vyru, kuris ir šiaip simpatijas realiam gyvenime kelia, tai gali reikšti, kad iš tiesų nori to vyro artumo. Manau, kad savam vyrui tai nebūtų geros naujienos... smile.gif
Atsakyti
Zinau kad toks sapnas is mano pasamones bet papasakosiu.Sapnuoju jog laukiuose ir gyd.guldo mane i ligonine.Kambariukuose tiek daug nesciu moteru(ir vel DAUG),kitos jau su vaikuciais,ligonine labai spalvota,spalvos tokios ryskios...apziuri mane kita gyd.ir sako nereikia tau cia gulet,paimsim tik krauja,nes ir tau ir tavo leliukui viskas gerai...tada pradejau ieskot rubu savo....neradau,nes mama juos buvo isvezus, pykau...ir staiga atsiduriu turgeli,ieskau geliu,ten tiek daug visokiu idomiu buvo,bet as niekaip neradau patinkanciu..
Sapne nejauciau jokiu blogybiu,nerimo ir t.t....
Papildyta:
Sapne myletis su svetimu vyru,ar matyti savo vyra su kita bent jau man reiskia liga....tai gali buti ir menesines,ir sloga ir siaip kokie nors skausmai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(artitoli @ 2010 01 20, 10:08)
Žiūrint ką laikysime bloga prasme smile.gif
Jei myliesi sapne su kitu vyru, kuris ir šiaip simpatijas realiam gyvenime kelia, tai gali reikšti, kad iš tiesų nori to vyro artumo. Manau, kad savam vyrui tai nebūtų geros naujienos... smile.gif

Bet nereiskia... ax.gif O jei tam vyriskiui labai senai jutau simpatija, o dabar jau kelis metus net nemaciau, nieko negirdejau apie ji, net negalvoju, pati nustebau, kad sapnavau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2010 01 20, 12:18)
Zinau kad toks sapnas is mano pasamones bet papasakosiu.Sapnuoju jog laukiuose ir gyd.guldo mane i ligonine.Kambariukuose tiek daug nesciu moteru(ir vel DAUG),kitos jau su vaikuciais,ligonine labai spalvota,spalvos tokios ryskios...apziuri mane kita gyd.ir sako nereikia tau cia gulet,paimsim tik krauja,nes ir tau ir tavo leliukui viskas gerai...tada pradejau ieskot rubu savo....neradau,nes mama juos buvo isvezus, pykau...ir staiga atsiduriu turgeli,ieskau geliu,ten tiek daug visokiu idomiu buvo,bet as niekaip neradau patinkanciu..
Sapne nejauciau jokiu blogybiu,nerimo ir t.t....
Papildyta:

Permečiau akimis kokiose temose Jus praleidžiate daugiausiai laiko. Kaip supratau turite didžiulį troškimą kuo greičiau pastoti ir Jus tiek užvaldžius šita mintis, kad net sapnų forma veržiasi. Manau Jums vertėtų šiek tiek atsipalaiduoti, kad nebūtų visko tiek DAUG, nes nuo tos gausos galima visai išsibalansuoti ir prarasti pusiausvyrą bei sveiką nuovoką. Matau prieraše pasirašius, jog turite užsibrėžus tikslą būtent šiais metais sulaukti vaikelio. Na nieko čia blogo, jei žmogus kelia sau tikslus ir brėžia ribas, kuriose turėtų tą tikslą įgyvendinti, bet aš manyčiau yra tokių gyvenimiškų situacijų, kurių neverta grūsti į kažkokius rėmus. Man asmeniškai atrodo Jus per daug stresuojat dėl to. Suraskite jėgų atsipalaiduoti ir nurimti, juk patys maloniausi dalykai įvyksta tyliai ir nelauktai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 20 sausio 2010 - 10:42
QUOTE(laumupė @ 2010 01 20, 10:32)
Permečiau akimis kokiose temose Jus praleidžiate daugiausiai laiko. Kaip supratau turite didžiulį troškimą kuo greičiau pastoti ir Jus tiek užvaldžius šita mintis, kad net sapnų forma veržiasi. Manau Jums vertėtų šiek tiek atsipalaiduoti, kad nebūtų visko tiek DAUG, nes nuo tos gausos galima visai išsibalansuoti ir prarasti pusiausvyrą bei sveiką nuovoką. Matau prieraše pasirašius, jog turite užsibrėžus tikslą būtent šiais metais sulaukti vaikelio. Na nieko čia blogo, jei žmogus kelia sau tikslus ir brėžia ribas, kuriose turėtų tą tikslą įgyvendinti, bet aš manyčiau yra tokių gyvenimiškų situacijų, kurių neverta grūsti į kažkokius rėmus. Man asmeniškai atrodo Jus per daug stresuojat dėl to. Suraskite jėgų atsipalaiduoti ir nurimti, juk patys maloniausi dalykai įvyksta tyliai ir nelauktai  4u.gif

Tikrai taip yra drinks_cheers.gif stengiames atitolti nuo to po truputi.....viskam savas laikas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 01 20, 08:56)
Na istorija sakyčiau su laiminga pabaiga  bigsmile.gif  Jei trumpai apibendrinant abudu Jūsų sapnus, tai manyčiau Jus kamuoja nepagrįstos baimės, pavojus įžvelgiat net ir ten, kur kitas žmogus tik ranka numotų. Be abejo, atsargumas gėdos nedaro, bet Jums pasąmonė manau sufleruoja neperlenkti lazdos ir už tai net pasiūlo piniginį prizą su daug nuliukų  biggrin.gif

Dekoju uz paaiskinima laumupė,na tie nuliukai galetu istiesu pavirsti tikru atlygiu smile.gif ir grynais i rankas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(artitoli @ 2010 01 20, 10:42)
O jei dar kraujas iš arterijos - tai labai rimtas signalas pasirūpinti savimi ir savo savijauta....

Muštynės ir agresija - labai priklauso nuo konteksto. Kaip ir visi sapnai, šitie kalba apie sapnuotojos vidinę būseną. Kokia ji? Jei muštynės - gal vyksta stiprus vidinis konfliktas (t.y. neapsisprendžiama dėl ko nors, svarstoma, dvejojama tarp kelių alternatyvų, netenkina jau padaryti pačios pasirinkimai ir pan.). Agresija sapne - jei jos nėra realiame gyvenime - gali reikšti, jog sapnuotoja ant kažko pyksta, bet tą pyktį slopina, o, kaip žinia, net nuslopintas pyktis niekur nedingsta - šiuo atveju jis praneša apie save sapnuose. Gali dar būti, kad juntamas priešiškumas iš išorės (na, manoma, kad kas nors yra nedraugiškai nusiteikęs, pvz.).

Sapnavau, kad mane pačią laikė uždarę kalėjima, ir mušė, trankė galvą į stiklinę sieną, kol šukės prapjovė arteriją, ir kraujas bėgo pulsuojančia srove, jaučiau sapne , kad netenku dėl to sąmonės.
Beje, jau ne pirmą kartą sapne jaučiu begalinį silpnumą, jaučiu, kad netenku sąmonės blink.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 01 20, 08:39)
Manau sapnai sprendimo nesiūlo,  jie labiau apibrėžia bei išryškina esamą Jūsų būseną tiek emocinę, tiek fizinę ir tai padeda pačiam sapnuotojui suvokti tikruosius jį apėmusius jausmus, pamatyti simbolių formoje savo išgyvenimus, baimes ar lūkesčius, todėl išmokus skaityti savo sapnų simbolius yra lengviau jau sąmoningai, o ne sapnuojant priimti teisingą sprendimą.
Jūsų atveju gana akivaizdžiai pasąmonė siunčia signalus, jog Jus nesat patenkinta esama situacija. Jus žinote priežastį to nepasitenkinimo, tad sprendimą priimti kaip iš viso to išbristi vis tik teks Jums pačiai.
Suprantu, jog toks mano komentaras Jūsų nei paguos, nei nuramins, bet vis dėl to mes svarbius gyvenimo sprendimus turėtume priimti patys sąmoningai, o neužkrauti tai sapnams  4u.gif

Aciu labai uz atsakyma 4u.gif vis dar tempiu junga, zinau kad manes netenkina dabartine situacija taciau priimti sprendima t.y. iseiti yra lengviausias kelias, ta padaryti visada suspesiu smile.gif o siankat jau sapnavau kad nusoviau kazkoki vya, nezinau cia teigimas simbolis ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2010 01 21, 08:43)
o siankat jau sapnavau kad nusoviau kazkoki vya, nezinau cia teigimas simbolis ar ne ax.gif

Na norėjot sapne rasti problemos sprendimą, va štai pasąmonė Jums ir pasiūlė gana drastišką išeitį iš susidariusios probelmos, tiesiog ją pašalinti. Dabar Jūsų eilė nuspręsti kaip ir ką daryti toliau.
Dar kartelį pasikartosiu, jog tai tik mano spėlionės, o jau Jūsų reikalas priimti jas arba ne. Įsiklausykit labiau į save, ką Jums kužda Jūsų pačios nuojautos smile.gif
Atsakyti