Įkraunama...
Įkraunama...

MBT batai - ar kas išbandėt?

QUOTE(rikute1 @ 2010 05 06, 21:33)
Sveikos.
Esu taip pat esu MBT batuku  (sportbaciu tipo) savininke ir esu labai jais patenkinta.
Pirkau juos 2009 m. lapkriti ir visa ziema bei pavasari juos nesioju, nepersiaunu net darbe...smile.gif
galiu juos tik girti. Jokio nuovargio kojoms (lyginant su aukstakulniais), gera laikysena... jau nekalbant apie tai, kad lekiu su veju...smile.gif
super batukai...
as taip pat maciau, kad jiems buna nuolaidu...

o is kur pati pirkai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2009 07 14, 11:28)
Iš USA parsisiunčiau, kainavo per pus pigiau nei LT pirkčiau (400LT). Tiesa pirkau nukainuotus. Bet jei renkantis iš naujų modelių, tai ir pigiau gaunasi mirksiukas.gif

Rinkausi iš šios parduotuvės MBT batai
4u.gif
Papildyta:

man ir jie faini, bet jau jų kaina doh.gif  Nebent koks sale papultų tongue.gif

O sakykit, merginos, kurios uzsisakinejot is USA kokius dydzius? Nes as uzsisakiau 9,5 (40 1/3) tai mazi buvo. Kaip zinot koki dydi imti? Padekit, nes cia rimta problema, kai negali pasimatuoti.
Papildyta:
QUOTE(saigma @ 2010 04 14, 07:30)
Labuka,
Aš siunčiausi iš čia http://www.walkerswa...o/mbt-shoes.asp
Batais labai patenkinta, jau bus metai neužilg kaip turiu ir nešioju (aišku žiemos sezonu nenešiojau), tai kaip ir nešiojimo žymiu nesimato, neturiu nieko bloga pasakyti apie batus. O pristatymas US nemokamas iš šios parduotuvės ir originalai.
Taipogi yra ir Skecheriai mirksiukas.gif
Čia LT viskas kitaip kainų atžvilgiu lotuliukas.gif
Pradžioje, kai grįžau iš USA buvo sunku priprasti, dabar jau prisitaikiau ir randu ką noriu nusipirkti normalia kaina tongue.gif

Laba, saigma, ir kitos merginos patarkit del USA dydziu ar tiko tas apskaiciavimas esantis walkerswaehouse.com puslapyje? Aciu
Papildyta:
QUOTE(bambukas* @ 2010 04 24, 00:16)
ACIU UZ PATARIMUS  4u.gif

Nezinau ar pades matavimasis Lietuvos parduotuveje, pati matavausi US 9,5 Lami Mary-Jane tipo batus Audimo parduotuveje, tai tiko, o is JAV jau jie spaudzia. Nors pagal walkerswarehouse.com informacija man butu tinkamas US 10,5 dydis (pagal pedos ilgi). Tai as jau visai susipainiojus cia del dydziu.
Atsakyti
QUOTE(Rasuzele @ 2010 05 08, 21:06)
O sakykit, merginos, kurios uzsisakinejot is USA kokius dydzius? Nes as uzsisakiau 9,5 (40 1/3) tai mazi buvo. Kaip zinot koki dydi imti? Padekit, nes cia rimta problema, kai negali pasimatuoti.
Papildyta:
Laba, saigma, ir kitos merginos patarkit del USA dydziu ar tiko tas apskaiciavimas esantis walkerswaehouse.com puslapyje? Aciu
Papildyta:
Nezinau ar pades matavimasis Lietuvos parduotuveje, pati matavausi US 9,5 Lami Mary-Jane tipo batus Audimo parduotuveje, tai tiko, o is JAV jau jie spaudzia. Nors pagal walkerswarehouse.com informacija man butu tinkamas US 10,5 dydis (pagal pedos ilgi). Tai as jau visai susipainiojus cia del dydziu.

Deja su tais dydžiais yra ir loterija. Na jei Jums spaudžia tik šiek tiek, tai kaži ar 10,5 nebus per didelis, tuomet sakyčiau 10 dydis. Kadangi jau žinote, kad 9,5 Jums spaudžia 4u.gif

Aš pasimatavau, Čia LT ir pirkau 0,5 dydžio didesnius, šiaip nešioju 9 US, bet MBT pirkau 9,5 dydį (kadangi, taip patarė Walkers puslapyje, bet lentele nesivadovavau). Pirkau su rizika, kad netiks, taip jau yra užsakinėjant internetu.
Atsakyti
Kiek teko matuotis, susidariau vaizdą, kad dydžiai pamažinti. Pati nešioju 42-43 dydžio batus, bet keletas kedų, kuriuos matavausi, tiko tik 44 dydžio; 42-43 buvo per trumpi. Siūlau, jei yra galimybė, prieš užsisakant, pasimatuoti čia, Lietuvoje, patinkančius batus. Žinosite kuris dydis tinka.
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2010 05 09, 22:28)
Kiek teko matuotis, susidariau vaizdą, kad dydžiai pamažinti. Pati nešioju 42-43 dydžio batus, bet keletas kedų, kuriuos matavausi, tiko tik 44 dydžio; 42-43 buvo per trumpi. Siūlau, jei yra galimybė, prieš užsisakant, pasimatuoti čia, Lietuvoje, patinkančius batus. Žinosite kuris dydis tinka.

Dekui uz patarimus, taciau problema yra ta, kad tokio modelio nelabai teko kur matyti Batai Gal kuri matete kokioj parduotuveje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasuzele: 10 gegužės 2010 - 22:31
QUOTE(saigma @ 2009 07 13, 20:51)
Labas,
Šiandien tik pasiėmiau šiuos batus thumbup.gif
Nerealiai patogūs, labai smagu vaikščioti su jais.Toks jausmas, kad galėčiau labai daug nueiti ir ilgai bigsmile.gif

O ar jie veikia ar ne galėsiu pakomentuoti po kurio laiko. Nes su jais negalima iš kart eiti ilgai, reikia pradėti nuo valandos ir ilginti laiką.
Šiaip apsiavus šiuos batus laikysena tikrai iš kart pagerėja, nes neišeina kūprintis thumbup.gif  O daugiau komentarų vėliau 4u.gif  mirksiukas.gif

jo jo saigma gera mama ir zino apie viska, turiu omenyje VISKA apie batus masinas ir ka tiktais nori.... smile.gif)) Linkejimai is Kanados! thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
merginos, patarkit unsure.gif
dirbu stovima darba. biski kencia nugara. ar tokie batai pagelbetu?
Atsakyti
Sveikos, merginos pirkau batus is sio puslapio http://mbtbatai.blogspot.com, puslapis tikrai patikimas ir batus gavau sutartu laiku. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
mano mama pavasari buvo amerikoje, tai vasarines basutes parsiveze uz 25 dolerius.
Aisku kaina todel kad tik toks dydis liko.
Patenkinta ji.
Atsakyti
Aš irgi galvoju apie tokius batus. Čia pardėse pažiūrėjau - siaubiakas , nuo 900 kaina.
Reik apie siuntimą pagalvoti. Bet kaip su dydžiais? atitinka tuos mūsiškus dydžius?
Atsakyti
QUOTE(kivija @ 2010 05 28, 12:49)
Aš irgi galvoju apie tokius batus. Čia pardėse pažiūrėjau - siaubiakas , nuo 900 kaina.
Reik apie siuntimą pagalvoti. Bet kaip su dydžiais? atitinka tuos mūsiškus dydžius?

Nueikit i parduotuve pasimatuot ir viduje surashyti visi dydziai ir amerikietiski ir anglishki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(voras22 @ 2010 05 27, 04:56)
jo jo  saigma gera mama ir zino apie viska, turiu omenyje VISKA apie batus masinas ir ka tiktais nori....  smile.gif)) Linkejimai is Kanados! thumbup.gif  drinks_cheers.gif

mirksiukas.gif lotuliukas.gif ar radai ko ieškojai tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Pangasija @ 2010 05 27, 18:27)
merginos, patarkit  unsure.gif
dirbu stovima darba. biski kencia nugara. ar tokie batai pagelbetu?

Man su MBT stovėti nelabai patinka, nes nėra stabilumo, pavargstu su jais stovėti. Todėl manyčiau ne itin tinkami stovėjimui. Jums geriau paieškoti tiesiog patogios avalynės, dar gali būti kulne anti shock, kas ale nuima apkrova nuo nugaros, na bent jau šie tiek mirksiukas.gif
Atsakyti