Įkraunama...
Įkraunama...

MBT batai - ar kas išbandėt?

QUOTE(saigma @ 2010 04 27, 19:25)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  šian kaip tik apgailėjau, kad prie suknelės nesižiūri tongue.gif

as matavaus prie megstos suknytes ir leginsu,tai sauniai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 07 14, 12:26)
Tai yra jau labai daug firmu, gaminanciu tokio tipo batukus - pvz Sketchers ir pan, tai ten kazkur biski virs 100$ kainuoja.

Nevienodi jie - yra apie 20 skirtingu firmu, bandanciu kopijuoti, bet nei vieni is ju MBT neprilygsta. Dirbu vaistineje, prekiaujancioje MBT, nemazai apie juos zinau, pati jau 4m. juos nesioju (boso politika, pas ji dirbi, MBT nesioji - kasmet 'isskiria' po nauja pora smile.gif ) kasdien - patogesnes avalynes dar nesu radusi, ir ne tik darbui.

Tiesa, LT ju kainos zveriskos... siaubas.
Atsakyti
Pasimatavau ir dabar labai noriu bigsmile.gif thumbup.gif . Ar įmanoma su jais vairuoti g.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif labai reikia ir man MBT ax.gif
gal galite pameteti patikimu nuorodu is kur parsisiust g.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmire @ 2010 04 30, 18:40)
Pasimatavau ir dabar labai noriu  bigsmile.gif  thumbup.gif . Ar įmanoma su jais vairuoti  g.gif

Drąsiai su jais galima vairuoti 4u.gif
Atsakyti
o kiek tiksliai kainuoja Lietuvoje MBT? niekur internete nerandu kainų blush2.gif ir ar tikrai audime jų yra pirkti?
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2010 05 02, 17:42)
o kiek tiksliai kainuoja Lietuvoje MBT? niekur internete nerandu kainų  blush2.gif  ir ar tikrai audime jų yra pirkti?

Audime tikrai yra, bet kaina doh.gif apie 800 lt. Būna kartais nuolaidų 30 proc. doh.gif
Atsakyti
Labukas,
As va tetai savo pirkau Skechers shape ups, tai jie tokio tipo kaip MBT. Nzn visi atsiliepimai geri apie juos,o ir teta labai patenkinta isgyre. Ir kaina daug mazesne nei MBT. Tai dabar ir mamai nupirkau. Ziuresim kaip jai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2010 05 02, 10:49)
Drąsiai su jais galima vairuoti 4u.gif

ačiū už atsakymą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2010 05 02, 17:42)
o kiek tiksliai kainuoja Lietuvoje MBT? niekur internete nerandu kainų  blush2.gif  ir ar tikrai audime jų yra pirkti?

Man kainyną davė parduotuvėje, aš prieš metus nuėjau į ortopedijos parduotuvę pasimatuoti ir kainų paprašiau mirksiukas.gif
QUOTE(Krissstulka @ 2010 05 02, 22:36)
Labukas,
As va tetai savo pirkau Skechers shape ups, tai jie tokio tipo kaip MBT. Nzn visi atsiliepimai geri apie juos,o ir teta labai patenkinta isgyre. Ir kaina daug mazesne nei MBT. Tai dabar ir mamai nupirkau. Ziuresim kaip jai bus smile.gif

Būtų įdomu palyginti bigsmile.gif ar jie ir minkšti kai eini? Man patinka, kad MBT padas minkštas, visai nenuvargsta pėda kai vaikštai.

Gal kuri užmatėt SKCH shape Up basučių ax.gif

Ale pasižiūrėjau, kad nelabai jau didelis skirtumas tarp MBT ir SKCH basučių, tik 20 US MBT brangesnės. Bet bėda, kad nei tos nei tos man nemielos, na jau tokios vyriškos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigma: 03 gegužės 2010 - 21:35

Būtų įdomu palyginti bigsmile.gif ar jie ir minkšti kai eini? Man patinka, kad MBT padas minkštas, visai nenuvargsta pėda kai vaikštai.

Gal kuri užmatėt SKCH shape Up basučių ax.gif

Ale pasižiūrėjau, kad nelabai jau didelis skirtumas tarp MBT ir SKCH basučių, tik 20 US MBT brangesnės. Bet bėda, kad nei tos nei tos man nemielos, na jau tokios vyriškos doh.gif
[/quote]

Na padas minkstas, teta visa diena dirba su jais,ir sake kaip ant sparnu skraido.
O basutes tikrai siaip kaip vyriski sandalai biggrin.gif Bet maciau ir tokiu simpatisku vienoj pardej, bet va dabar ju nebera. O as nesioju flipflops'us ir tone-ups kolekcijos,kur irgi stangrina koju raumenukus. Va jau antra vasara nesioju, rezultatu kazkokiu nematau,bet patogumas......... neispasakytas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.
Esu taip pat esu MBT batuku (sportbaciu tipo) savininke ir esu labai jais patenkinta.
Pirkau juos 2009 m. lapkriti ir visa ziema bei pavasari juos nesioju, nepersiaunu net darbe...smile.gif
galiu juos tik girti. Jokio nuovargio kojoms (lyginant su aukstakulniais), gera laikysena... jau nekalbant apie tai, kad lekiu su veju...smile.gif
super batukai...
as taip pat maciau, kad jiems buna nuolaidu...
Atsakyti