Įkraunama...
Įkraunama...

MBT batai - ar kas išbandėt?

Na kadangi yra teke dirbti sportiniu prekiu parduotuveje ir prekiauti MBT batais, galiu pasakyti, tai ka apie juos aiskino MBT atstovai Lietuvoje. Juos nusipirkus jokiais budais negalima iskart aveti visa diena. Pirmomis savaitemis patartina kasdien mazdaug po valanda pavaikscioti su MBT batais. Toliau laika ilginti. Ir mazdaug po poros menesiu jau galesite visur ir visada juos aveti. pati ju nesu isbandziusi ir negaliu teigti ar tikrai jie jau tokie super, bet manau tikrai turetu padeti isvengti bedu su sanariais ir stuburu, nes vaikstant su MBT batais mazinama atatranka, kuri dazniausiai ir buna sanariu problemu priezastis smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Naudinga informacija renkantis fiziologinę avalynę: MBT, RYN, Skechers palyginimas.

http://www.youtube.c...h?v=20mc99zOiwc
Atsakyti
QUOTE(Elli.V @ 2010 08 26, 15:51)

Ir realiai jie nematė reikalo vargti, ieškoti tarpininkių, o paskui ilgai laukti ir pirkti katę maiše.

Na nesutinku, kad tai vargas schmoll.gif Jau ne vieną porą batų esu parsisiuntusi ir tikrai nenusivyliau. Gal pirmą kart taip perkant yra neramu ir sudėtingai atrodo. Tačiau tai tikrai nėra pirkimas katės maiše. Tik nereikia pirkti iš neaiškių parduotuvių ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Gal taip pat pirkčiau LT, bet yra nesąmonė mokėti baisinius antkainius, kuomet kainos pasidarys normalios, tada galima ir LT pirkti. (Su Crocs buvo tas pats, dviguba kaina pas mus buvo, todėl verta būdavo pirkti per tarpininkę, dabar kai kainas normalias padarė, ir pas mus jau galima nusipirkti). Užsideda didžiausius antkainius, o po to nuolaidas daro lotuliukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
Man sitie
http://www.6pm.com/m...profile_oneline
wub.gif
Kazna pigiau galima rast? g.gif
Atsakyti
QUOTE(S@V@N@ @ 2010 08 28, 23:07)
Man sitie
wub.gif

Pas mus sitie su nuolaidom parduotuvej kainuoja apie 900 lt. O as
is sios parduotuves pirkau skechers shape-ups. Nenusivyliau, kainos cia realios ir kokybe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(S@V@N@ @ 2010 08 28, 23:07)
Man sitie
wub.gif

Labai gera kaina thumbup.gif Neteko dar tokios matyt už šiuos batus, daugiau nei metus stebiu mirksiukas.gif Kažkur 700 LTL gausis su visais mokeščiais ir parsiuntimu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(prinsese @ 2010 08 29, 00:32)
Pas mus sitie su nuolaidom parduotuvej kainuoja apie 900 lt. O as
is sios parduotuves pirkau skechers shape-ups. Nenusivyliau, kainos cia realios ir kokybe  thumbup.gif

drinks_cheers.gif ne vieną porą iš šios parduotuvės užsisakiusi thumbup.gif
Atsakyti
Parsdisiunciau is UK originalius MBT 39d (uk 5.5) ir man mazi verysad.gif Jeigu ka domina nauji (1 karta uzsidejau iki pardes) MBT BArbara su deze, DVD.
Kaina tikrai bus gera.
user posted image
Atsakyti
Deviu MBT nuo geguzes pabaigos. Turiu stuburo isvarza, daznai kamavo "nuguletas" sprandas, mentis kartais paskaudedavo. Apie visa tai jau beveik pamirsau. Jei kada is ryto atsikeliu su nuguletu sprandu, tai jau namuose vietoj slepeciu apsiaunu MBT. Praeina kazkur per 30 min. (jei nesedziu, o vaikstineju, dirbu kazka, savaime suprantama). Sulieknejo kojos (ir per blauzdas, ir per slaunis), tikiuosi, dar lieknes ir toliau ax.gif Eme mazeti ploksciapadyste (patvirtino gydytojas).
Beje, pripratau prie tu batu per 4 dienas. Nereikejo kankintis ten tuos 2 menesius. Ko gero man jie idealiai tiko, ir tiek.
Zinokit, jokiu kitu nebenoriu, tik situ... Kai suni vedziodama kedus isispiriu ar "sliopancus", tai pavargstu ziauriai...
Ech, prie gero greit priprantama....
Atsakyti
Matavausi MBT pries pora savaiciu, pavaiksciojau po kambari, labai patiko.. O vakar nusipirkau Buffalo sportbacius fiziologinius, is Deichman parduotuves.. Galiu pasakyti - jausmas toks pat geras smile.gif Beje, kaina laaabai maza, nes ispardavimas smile.gif
Antra diena vaikstau, po kelias valandas, bet jau nejauciu kad batai kitokie smile.gif Ir koju visai neskauda su jais, tiesiog relaksas smile.gif
Atsakyti
Sweikos, gal kuri galetu pasiulyti rimta tarpininke? Nuoroda maciau pati tu tarpininkiu, bet man reikia, kad atsakytu zmogus, kuris jau yra kazka parsisiuntes... labai noriu tu mbt batuku....
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 08 16, 19:46)
Panos, pries uzsakant, BUTINAI pasiziurekite www.mbt.com sarasus arba tiesiog paklauskite ju, ar cia parduodami originalai! MBT nelabai leidzia prekiauti savo avalyne internetu, todel 90proc parduotuviu neaiskiu prekiauja neoriginalais.

Buvau uzklaususi del sitos pardes :http://www.mbt-usa.com
ir gavau atsakyma po keliu dienu: The retailer you asked about is not an authorized retailer of MBTs. They are a black market retailer selling counterfeit shoes. Do NOT buy from them. Please tell any of your friends that wear MBTs as well. We want our customers to benefit from our product.

For a list of authorized retailers. Please visit www.us.mbt.com and click on the stores tab.
mirksiukas.gif

p.s. beje batukai originalus t.b. su instrukcija ir DVD

va va,radau as sioj temo sita nuoroda www.mbtshoesales.co.uk uzissakiau ir man jau daugiau nei menesis neateina batukai..pabanbdziau rasyti,raso kad nebera tokio emailo..atidarau saita-nebeveikia..nezinau ka daryti,taip gaila tu pinigeliu..Gal kam nors is jusu atsiunte is to saito?Visgi sia nuoroda radau cia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2010 09 11, 14:19)
va va,radau  as sioj temo sita nuoroda www.mbtshoesales.co.uk uzissakiau ir man jau daugiau nei menesis neateina batukai..pabanbdziau rasyti,raso kad nebera tokio emailo..atidarau saita-nebeveikia..nezinau ka daryti,taip gaila tu pinigeliu..Gal kam nors is jusu atsiunte is to saito?Visgi sia nuoroda radau cia verysad.gif

taigis... sad.gif buvom nusižiūrėję ir mes pas juos, bet nebuvo tinkamos išmieros, tai paskui susiradom tokį http://www.mbtshoes-clearance.com/ . Užsisakėm 4 poras! Visai šeimai blink.gif Gauti gavom, bet tokios prastos kokybės "paddelka", kad nei pačiam nešiot, nei kitam siūlyt doh.gif Iš pradžių dar galvojau, kad kaip nors sunešiosiu ir tokius, bet kokybė tokia š..., kad tas kalnelis per vidurį pado ne laikyseną koreguoja, o tik pėdą išlenkia ir nei stovėt, nei vaikščiot su tokiais verysad.gif
Išsiuntėm atgal (beje, adresas-Kinijoje..), ir dabar tikimės bent trečdalį visų pinigų atgaut. Tokia vat pamokanti istorija apie skūpą, mokantį du kartus verysad.gif verysad.gif
Atsakyti