Įkraunama...
Įkraunama...

MBT batai - ar kas išbandėt?

aš pirkau iš šios parduotuvės walkers warehouse
bei 6pm.com
visada viskas laiku ir kokybiški batai.
Taipogi per tarpininkę saugiau pirkti, nes moki tik tada kai ji gauna prekę.
Merginos Jūs geriau paklausinėkite čia iš kokios parduotuvės geriau pirkti, nei eksperimentuoti ir saitais pasitikėti. Juk tarpininkės iš daugelio parduotuvių perka jau nebe primą kartą ir dažnai pasako ar tai geros kokybės būna prekės ar vid. ar lb geros 4u.gif
Atsakyti
as ir prisiskaiciau apie siuos batus ir nusprendziau sakytis is cia www.mbtskonorge.com , na bus matyt kai gausiu smile.gif
Atsakyti
Karta turejau malonuma dirbti su siais batais. Ir daugiau nebenoriu smile.gif gal del to, kad mano stubras kreivas po keliu valandu ZIAURIAI skaudejo nugara. Ir kitos panos sake ta pati. Taip kad kaip kam smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Gintar!aa @ 2010 09 21, 23:42)
Karta turejau malonuma dirbti su siais batais. Ir daugiau nebenoriu smile.gif gal del to, kad mano stubras kreivas po keliu valandu ZIAURIAI skaudejo nugara. Ir kitos panos sake ta pati. Taip kad kaip kam smile.gif))

Mano stuburas irgi pakrypęs. Po KARTO irgi verkiau, bet po šimto kartų thumbup.gif thumbup.gif Ir dabar, jei žinau, kad reiks daug vaikščioti, iš namų išeinu TIK su MBT mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano vyras nusipirkęs cia LT is parduotuves, kur MBT pardavineja, tij nzn, panesiojo kazkuri laika, daba jau stovi kokie metai spintoj doh.gif reik gal priprast.. cia siaip geriau kai vaikscioji daugiau, o kai nuo duru iki duru, tij nelabai jam...
Atsakyti
QUOTE(Gintar!aa @ 2010 09 21, 23:42)

Taigi prie šių batų priprasti reikia, tai vieną, o antra jie skirti vaikščiojimui ,o ne stoviniavimui, todėl ir pradėjo skaudėti nugarą, nes raumenys įsitempė.

aš jau ne kartą minėjau, kad stoviniuoti su jais nepatogu, bet pripratinus kūną prie jų, vaikščiojimas tampa malonumu, o ne kančia, tiems kurie turi bėdų su stuburu ar sąnariais.
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 22, 08:26)
Mano stuburas irgi pakrypęs. Po KARTO irgi verkiau, bet po šimto kartų  thumbup.gif  thumbup.gif Ir dabar, jei žinau, kad reiks daug vaikščioti, iš namų išeinu TIK su MBT  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Nomadica @ 2010 09 22, 19:20)
Mano vyras nusipirkęs cia LT is parduotuves, kur MBT pardavineja, tij nzn, panesiojo kazkuri laika, daba jau stovi kokie metai spintoj  doh.gif  reik gal priprast.. cia siaip geriau kai vaikscioji daugiau, o kai nuo duru iki duru, tij nelabai jam...

Aš į darbą neinu su šiais batais, nėr tikslo, nes sėdimas ofisinis darbas. Bet pasivaikščiojimams, tai super. Tik tegu pripranta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
mano vyras vasaros pradzioj isigijo siuos batus tai per visa vasara jis su jais ir pravaiksciojo sake neralus thumbup.gif
Jis pirko tokius kaip klumpes su atviru uzkulniu grynai vasarai tai koja sake net nesuprakaitavo net per didziausius karscius 4u.gif
Bet as kazkaip nesiryztu ax.gif
Nors Vokietijoj maciau labai fainus ne tokiu dideliu padu moteriskus batus smile.gif
Atsakyti
Merginos, Deichmane maciau panasius i MBT batus parduodamus-jie panasus ar neverta net ziureti?
Atsakyti
Na nieko nesakau mergaites, gal jie ir patogus ilgai nesiojant smile.gif tik sakau savo patyrimus smile.gif
Sekmes Jums! smile.gif
Atsakyti
kolege vakar nusipirko yra Vilniaus ir Traku (Vilniuje cia) gatvese batu outletai, tai atseit ir MBT ten yra siuo metu po 300 LT.
man tos parduotuves pasitikejimo nekelia, tai speju, kad neoriginalai ten..
Atsakyti
O vaikiškų jų išvis būna, ar tik aš nerandu??? g.gif

QUOTE(Emanuel @ 2010 09 23, 22:27)
Merginos, Deichmane maciau panasius i MBT batus parduodamus-jie panasus ar neverta net ziureti?

Mane irgi domina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimakp: 24 rugsėjo 2010 - 11:48
QUOTE(laimakp @ 2010 09 24, 12:47)
O vaikiškų jų išvis būna, ar tik aš nerandu??? g.gif

Būtent MBT tai negamina, bet to principo tai yra mirksiukas.gif
Atsakyti