Įkraunama...
Įkraunama...

MBT batai - ar kas išbandėt?

QUOTE(saigma @ 2009 10 29, 20:06)
4u.gif
3-4 psl. diskutojam apie tai, dar viena mergina ir kita nuoroda idejo, ten gan nemazas pasirinkimas mirksiukas.gif
Papildyta:

tai juk galite is USA parsisiusti, bus daug pigiau 4u.gif

Toks modelis, panašiai kainuoja su parsiuntimu ir tarpininkavimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2009 10 30, 16:51)
verysad.gif  nėra Nr.10 verysad.gif

tai tiesiog reikia palaukti, manau tikrai atsiras. Nebent labai jau dega ax.gif

QUOTE(vaival @ 2009 10 30, 17:03)
Toks modelis, panašiai kainuoja su parsiuntimu ir tarpininkavimu smile.gif

Na, gal. Bet aš jei skaičiuoju ilgaualius kurie brangiausiai kainuoja (390 US), tai jau su viskuom 1065 Lt gaunasi, o cia LT paprasti bateliai panasiai kainuoja. Nebent kainos krito tongue.gif
Atsakyti
Na, kaip ir rašiau: mokėjau 810Lt, o in-nėj pardėj USA 250 USD, papildomai tarpininkavimas bei siuntimas bei keitimas, va ir beveik tiek pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaival @ 2009 11 01, 20:00)
Na, kaip ir rašiau: mokėjau 810Lt, o in-nėj pardėj USA 250 USD, papildomai tarpininkavimas bei siuntimas bei keitimas, va ir beveik tiek pat 4u.gif

keitimo mokesčio nėra, yra mokama litais, čia šiaip pastebėjimas mirksiukas.gif 4u.gif

O kainos matyt pakrito, thumbup.gif nes kai vasarą žiūrėjau bačiukai kur USA 250US (kas gaunasi 690 Lt su visais tarpininkavimo ir siuntimo mokesčiais) pas mus 910 LT kainavo.

Beje kaip vyrui sekasi vaikščioti? Ar patenkintas, ar jau priprato? Kokį modelį pirkote?
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigma: 01 lapkričio 2009 - 19:28
QUOTE(saigma @ 2009 11 01, 21:27)
keitimo mokesčio nėra, yra mokama litais, čia šiaip pastebėjimas mirksiukas.gif  4u.gif

O kainos matyt pakrito,  thumbup.gif nes kai vasarą žiūrėjau bačiukai kur USA 250US (kas gaunasi 690 Lt su visais tarpininkavimo ir siuntimo mokesčiais) pas mus 910 LT kainavo.

Beje kaip vyrui sekasi vaikščioti? Ar patenkintas, ar jau priprato? Kokį modelį pirkote?
ax.gif

As kiek ziurejau Audime, visi batukai po 915lt doh.gif Mes su vyru uz ta suma nusipirkom dvejas poras is USA tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2009 11 01, 20:39)
As kiek ziurejau Audime, visi batukai po 915lt doh.gif Mes su vyru uz ta suma nusipirkom dvejas poras is USA tongue.gif

drinks_cheers.gif
Kaip sekasi vaikščioti?
Atsakyti
Pirkom neseniai anytai ir jos draugei smile.gif Pirkom ebay, tai vieni kainavo 410, o kiti 450 ir labai greitai ish UK atejo, per savaite laiko smile.gif Realiai visai neprastai jie atrodo, teko ir paciai pavaikscioti po namus smile.gif Labai paprasta su jais eiti,o anyta sake,kad vaiksciojant jauciasi,kad dirba nugaros, uzpkaliuko ir slaunu raumenys smile.gif Blauzdom poveikio pokolkas nepastebejo, bet dar neilgai turi ir jau nori vasariniu biggrin.gif

Stai sie kainavo 410

user posted image

o sie 450

user posted image

Tiesa, anytos drauge sake, kad labai pykina ja vaikstant hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 01 lapkričio 2009 - 20:00
QUOTE(GinCherry @ 2009 11 01, 20:57)
Tiesa, anytos drauge sake, kad labai pykina ja vaikstant hihihi.gif

lotuliukas.gif
O mano anyta savaitę vaikščiojo, nelankstydama čiurnos. Na net sunku paaiškinti, tą vaizdą kaip ji vaikščiojo lotuliukas.gif bet ji lankstinuke perskaitė ir suprato, kad reikia statyti ant to raudono MBT ženkliuko esančio ant pado, taigi labai stengėsi tai ir daryti, tai eisena kaip sukaustytom kojom atrodė lotuliukas.gif
Žodžiu reziumė, kad su vyru pusvalandį jai aiškinom ir rodėm kaip reikia eiti tongue.gif
Atsakyti
Vyro tokie batukai:

user posted image

Mano:

user posted image

Emem kuo neutralesnius, nes man tie batai nepasizymi dideliu groziu lotuliukas.gif Bet as visad uz patoguma, o jei dar ir kazkoks teigiamas poveikis yra, tai isvis super thumbup.gif
Kol kas nedaug nesiojom batukus, nes nusipirkom, kai jau atsale lauke..vyras i darba kelis kartus nuejo, sake nieko ypatingo nepajuto..
O as daugiau truputi panesiojau, tai man jausdavosi, kad kojos pavargusios po nesiojimo..blauzdas pamausdavo...ir siaip einant, tikrai norisi tiesiau vaikscioti thumbup.gif Kas man labai patinka, nes esu megeja pasikuprinti.. doh.gif
Bet pilnaji poveiki matyt pajausim tik pavasari, kai daugiau galesim juos nesioti rolleyes.gif
Bet kad ir kokie jie geri butu, niekada uz tokius batus nemokeciau 1000lt, kaip kad jie kainuoja Lietuvoj...
Man tai cia siek tiek eilinis triukas...kazkiek net mados reikalas ax.gif
Anksciau (ir dabar tebera) toks pats bumas su crocsais, tik jie labiau prieinami visiems pagal kaina..o man jie nei daugiau, nei maziau - siuolaikiniai kaliosai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2009 11 01, 21:37)
Emem kuo neutralesnius, nes man tie batai nepasizymi dideliu groziu lotuliukas.gif Bet as visad uz patoguma, o jei dar ir kazkoks teigiamas poveikis yra, tai isvis super thumbup.gif
Kol kas nedaug nesiojom batukus, nes nusipirkom, kai jau atsale lauke..vyras i darba kelis kartus nuejo, sake nieko ypatingo nepajuto..
O as daugiau truputi panesiojau, tai man jausdavosi, kad kojos pavargusios po nesiojimo..blauzdas pamausdavo...ir siaip einant, tikrai norisi tiesiau vaikscioti thumbup.gif Kas man labai patinka, nes esu megeja pasikuprinti.. doh.gif
Bet pilnaji poveiki matyt pajausim tik pavasari, kai daugiau galesim juos nesioti rolleyes.gif
Bet kad ir kokie jie geri butu, niekada uz tokius batus nemokeciau 1000lt, kaip kad jie kainuoja Lietuvoj...
Man tai cia siek tiek eilinis triukas...kazkiek net mados reikalas ax.gif
Anksciau (ir dabar tebera) toks pats bumas su crocsais, tik jie labiau prieinami visiems pagal kaina..o man jie nei daugiau, nei maziau - siuolaikiniai kaliosai lotuliukas.gif

Aš tai su atviresniais nei Jūsų dabar dar vaikštau ir kojom man šilta, nes aktyvina kraujotaką.
O blauzdas ir man pradžioje skaudėjo, dabar jau nebe.
Gal dalis tiesos yra dėl to mados reikalo. Bet aš juos rinkausi dėl jų poveikio ir imponavo mokslinai įrodymai ax.gif Na man sakysim pasiteisino, kadangi po vaikščiojimo man labai skauda nugarą ir sąnarius, tai su šiais batais ženkliai sumažėjo skausmai thumbup.gif
Atsakyti

Kalbant apie grozi, tai sau tokiu nepirkciau avejimui shiaip, kasdienai, bet ciupinejant ir ziurinejant juos namie,o ne internetinese parduotuvese ar shiaip parduotuvej jie man sakyciau net visai dailus atrodo smile.gif Tiesiog platforminiai batukai ir tiek,jaunom panelem/moterim, gal ne kasdienai [nors velgi, labai priklauso nuo stiliaus], bet tarkim vyresnio amziaus moterim manau puikiai tinka prie daugumos drabuziu ir atrodo tikrai geriau, nei shiaip tokio amziaus moteru avimu batu [imant standartine lietuvaite kaip atsparos tashka]. Kad poveki pajaustum tai tikrai reikia daugiau vaiksciot, nes ash po namus tik pazygiavau, tai net kuprintis sugebejau biggrin.gif

O del mados tai hm...Tiesiog pas jus apie juos suzinota tik neseniai ir neseniai i Lietuvos rinka "atneshta", kaip suprantu nuo siu batu sukurimo prabego jau apie 10 metu ir su kokiais crocsais ar ugg nera ko lyginti, nes visgi sie batai kaip koreguojamoji priemone.

Noreciau ir ash ateityje isigyti tokius pasivaiksciojimams arba reiks ish anytos "nuomotis" hihihi.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2009 11 01, 22:58)
Aš tai su atviresniais nei Jūsų dabar dar vaikštau ir kojom man šilta, nes aktyvina kraujotaką.
O blauzdas ir man pradžioje skaudėjo, dabar jau nebe.
Gal dalis tiesos yra dėl to mados reikalo. Bet aš juos rinkausi dėl  jų poveikio ir imponavo mokslinai įrodymai ax.gif  Na man sakysim pasiteisino, kadangi po vaikščiojimo man labai skauda nugarą ir sąnarius, tai su šiais batais ženkliai sumažėjo skausmai thumbup.gif

Tai man nebutu gal su jais salta, bet kai lauke slapia ir teslos, tai nesinori su vaiku po zoles slapias su naujais batukais braidyti ax.gif
Del poveikio tai sutinku, bet jau kaina tai tikrai ispustas reikalas.. doh.gif
Atsakyti