Įkraunama...
Įkraunama...

MBT batai - ar kas išbandėt?

QUOTE(Lesia @ 2009 10 01, 14:21)
Merginos,o  patogu vairuoti su jais?Atrodo tokie dydeli g.gif

Niu žinok iš pradžių keista man buvo, šiek tiek pėdalų nejaučiau tongue.gif Bet gal per dieną įpratau, o dabar diskomforto nebejaučiu, ir važinėju kaip visada bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(dianita @ 2009 10 01, 15:53)

man pirmame zingsnyje kompu tikrino peda, reikejo tuo ilgu taku eiti, o kompas fiksavo kaip minu ir t.t... tai biski ploksciapedystes rado ir nedaminimu kazkokiu, tai patare pasigaminti paduka pagal atspausdinta mano pedos ivertinima.. kartu su mbt batais butu geras variantas..

realiai as noreciau kasdienai prie dzinsu tureti mbt batus, juodus gal kaip kedukus ar nabuko spalvos (maciau yra verstos odos lyg ir), tai butu kaip tik kasdienai

ai aišku, aš tai matai tik pasimatavau , o kompu netikrino, man rodos toj mažoj parduotuvėlėj jie ir neturi g.gif Na dabar bus gerai kaip yra, poveikis teigiamas yra thumbup.gif , o kada prie progos pabandysiu ir aš tuo taku praeiti ax.gif

Tai kiek aš suprantu tai nabukas - ne spalva, o odos tipas, nes pas mane tai skaitosi nabukas, o jie rudi. Tai nei to versta oda nei medžiaga, bet nešiojais skayčiau labai neblogai thumbup.gif Dabar kai drėgna impregnuoju, o vasarą nieko nedariau. Tai jie man ir prie džinsų, ir prie platesnių kelnių labai gerai
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2009 10 01, 22:36)

Tai kiek aš suprantu tai nabukas - ne spalva, o odos tipas, nes pas mane tai skaitosi nabukas, o jie rudi. Tai nei to versta oda nei medžiaga, bet nešiojais skayčiau labai neblogai thumbup.gif  Dabar kai drėgna impregnuoju, o vasarą nieko nedariau. Tai jie man ir prie džinsų, ir prie platesnių kelnių labai gerai

taip cia odos tipas... tai tu turi??? gal gali nuotrauka imesti kaip tau ant kojos atrodo?? as irgi prie kelniu noriu...
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2009 10 01, 23:28)
taip cia odos tipas... tai tu turi??? gal gali nuotrauka imesti kaip tau ant kojos atrodo?? as irgi prie kelniu noriu...

oki galėsiu įdėti, tik reikės pafotkinti mirksiukas.gif
va tokį modeliuką pirkau:
user posted image
Atsakyti
O kur tu cia dareisi ta tyrima pedos?

[quote=dianita,2009 10 01, 15:53]
tai as del pasirinkimo ir rodziau parduotuve, o kainos tai visur vienodos...

man pirmame zingsnyje kompu tikrino peda, reikejo tuo ilgu taku eiti, o kompas fiksavo kaip minu ir t.t... tai biski ploksciapedystes rado ir nedaminimu kazkokiu, tai patare pasigaminti paduka pagal atspausdinta mano pedos ivertinima.. kartu su mbt batais butu geras variantas..

Atsakyti
[quote=dekolte,2009 10 17, 20:56]
O kur tu cia dareisi ta tyrima pedos?
[quote=dianita,2009 10 01, 15:53]
[/quote]

As dariausi Palangoje Vytauto gatveje kur yra netoli Maximos nedidele istaiga ju, su pedos vaizdu ant stiklo.. tuo metu kaip tik ilsejausi ir eiliu nebuvo.. nes Kaune buna eiles kartais..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianita: 19 spalio 2009 - 00:19
Gal kas bandėte šituos batus parsisiųsti internetu pirktus?
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2009 10 29, 11:03)
Gal kas bandėte šituos batus parsisiųsti internetu pirktus?

Kuria prasme?
Tai ir pirkau USA internetinėje parduotuvėje tik per tarpininkę. Kadangi jei siųstis tiesiogiai iš parduotuvės 100 US atsiuntimas kainuoja doh.gif
Atsakyti
Mes taip pat nusprendėme išbandyti šią avalynę (pirkau Vilniuje atstovybėj), tai vyriški batai (odiniai) kainavo šiek tiek virš 800Lt.
Bandžiau pati - įspūdis labai geras, maloni savijauta. Pavasarį pasistengsiu sau įsigyti, nes žiemai nepatiko siūlomi modeliai bei ir kaina kosminė (apie 1300Lt)
Parašysiu kaip seksis vyrui dėvėti ir kaip pasikeis savijauta (skundžiasi nugaros skausmais)
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2009 10 29, 12:07)
Kuria prasme?
Tai ir pirkau USA internetinėje parduotuvėje tik per tarpininkę. Kadangi jei siųstis tiesiogiai iš parduotuvės 100 US atsiuntimas kainuoja doh.gif

per ką pirkote? kiek papildomai kainavo parsiuntimas, be mokesčių?
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2009 09 20, 17:51)
Kad žinokit ne, ženkliai pigiau gaunasi siuntimas tik 13 US (batų pora sveria 1 kg) Jau ankščiau minėjau, kad gavosi per pusę pigiau (man kainavo 390 Lt viso). 4u.gif
Batai normalaus klasikinio modelio, tinka man tiek prie džinsų, tiek prie klasikinių kelnių.
Aš tai šiais batais labai patenkinta, dabar labai noriu ilgaaulius įsigyti, bet vis akcijos šiems nesulaukiu tongue.gif

QUOTE(saigma @ 2009 09 26, 09:28)
Batus pirkau šioje parduotuvėje:
MBT
Tuomet kai ieškojau čia buvo pigiausiai ir pristatymas nemokamas JAV thumbup.gif
O perku per Taurę 4u.gif

QUOTE(MELDA @ 2009 10 29, 17:08)
per ką pirkote? kiek papildomai kainavo parsiuntimas, be mokesčių?

4u.gif
3-4 psl. diskutojam apie tai, dar viena mergina ir kita nuoroda idejo, ten gan nemazas pasirinkimas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vaival @ 2009 10 29, 16:12)
Mes taip pat nusprendėme išbandyti šią avalynę (pirkau Vilniuje atstovybėj), tai vyriški batai (odiniai) kainavo šiek tiek virš 800Lt.
Bandžiau pati - įspūdis labai geras, maloni savijauta. Pavasarį pasistengsiu sau įsigyti, nes žiemai nepatiko siūlomi modeliai bei ir kaina kosminė (apie 1300Lt)
Parašysiu kaip seksis vyrui dėvėti ir kaip pasikeis savijauta (skundžiasi nugaros skausmais)

tai juk galite is USA parsisiusti, bus daug pigiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigma: 29 spalio 2009 - 20:05
noriu baltų reguliuojamų basučių, dabar nerandu doh.gif
(internetinėse parduotuvėse)
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 30 spalio 2009 - 07:37
QUOTE(MELDA @ 2009 10 30, 08:34)
noriu baltų reguliuojamų basučių, dabar nerandu  doh.gif
(internetinėse parduotuvėse)
My Webpage