Įkraunama...
Įkraunama...

MBT batai - ar kas išbandėt?

QUOTE(dianita @ 2011 02 23, 19:42)
Gal kas 41 dydi nesiojate ir galit pasakyti ar 10 dydis tinka ar per mazas? ir ar dydziai MBT nuo Schecker skiriasi?  ax.gif

labas,
aš nešioju 40,5 dydį. Matavausi MBT batukus - tinka 10 dydis, o Skecher - 11 dydis. Nors pastarųjų yra kai kurie modeliai padidinti - užsisakiau basutes - 10 dydžio. Jos - pagal atsiliepimus - padidintos vienu dydžiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sigule* @ 2011 02 24, 11:16)
labas,
aš nešioju 40,5 dydį. Matavausi MBT batukus - tinka 10 dydis, o Skecher - 11 dydis. Nors pastarųjų yra kai kurie modeliai padidinti - užsisakiau basutes - 10 dydžio. Jos  - pagal atsiliepimus - padidintos vienu dydžiu.  ax.gif

aisku, tai MBT 10 dydis man gali spausti, o tarpiniu jie neturi.. o schecker is viso 12 moterims nemaciau.. blink.gif
Atsakyti
Pamenat mano suplyšusius Skecherius bigsmile.gif Taigi sugalvojau juos nunešti patvarkyti doh.gif Ir ką jūs sau galvojat bigsmile.gif - SUTVARKĖ thumbup.gif thumbup.gif
Turiu vėl fainus bačiukus wub.gif Dabar juos nešiosiu tik į miškus, laukus- kur nėra druskų rolleyes.gif

Nu va, pasigyriau ax.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2011 02 24, 17:44)
aisku, tai MBT 10 dydis man gali spausti, o tarpiniu jie neturi.. o schecker is viso 12 moterims nemaciau.. blink.gif

Geriausiai būtų nueiti ir pasimatuoti skirtingų gamintojų skirtingų modeliukų batus. Aš matavausi Laisvės al." Pėdos centre " ( kažkada ten "Katė" buvo ) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sigule* @ 2011 02 24, 11:16)
labas,
aš nešioju 40,5 dydį. Matavausi MBT batukus - tinka 10 dydis, o Skecher - 11 dydis. Nors pastarųjų yra kai kurie modeliai padidinti - užsisakiau basutes - 10 dydžio. Jos  - pagal atsiliepimus - padidintos vienu dydžiu.  ax.gif

QUOTE(dianita @ 2011 02 24, 17:44)

Niu kaip čia įdomiai gaunasi. Man kaip tik atvirkščiai - MBT 9,5 dyd. kaipt tik, o Skecher 9,5 gerokai per didelis g.gif

Šiaip dar ir skecher basutes esu siuntusi, tai ir padidintos, bet siaurokos sakyčiau, tai atsargiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2011 02 25, 20:31)
Niu kaip čia įdomiai gaunasi. Man kaip tik atvirkščiai - MBT 9,5 dyd. kaipt tik, o Skecher 9,5 gerokai per didelis g.gif

Šiaip dar ir skecher basutes esu siuntusi, tai ir padidintos, bet siaurokos sakyčiau, tai atsargiau mirksiukas.gif

Matyt nuo modelio priklauso ax.gif
Atsakyti
Labas,
susidomejau MBT batais ir as. Gal kuri esate bandziusi Skechers ir MBT, idomu, kokie atsiliepimai? Kiek skaiciau uzsienio forumuose, Skechers nusidevi kur kas greiciau nei MBT, o daugiau objektyviu komentaru sunku rasti, turintys siuos peikia MBT ir atvirksciai. Kaina skirias perpus, ar tai vienintelis skirtumas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egloja @ 2011 03 09, 11:56)
Labas,
susidomejau MBT batais ir as. Gal kuri esate bandziusi Skechers ir MBT, idomu, kokie atsiliepimai? Kiek skaiciau uzsienio forumuose, Skechers nusidevi kur kas greiciau nei MBT, o daugiau objektyviu komentaru sunku rasti, turintys siuos peikia MBT ir atvirksciai. Kaina skirias perpus, ar tai vienintelis skirtumas?  g.gif

tai juk pati paraset skirtuma - skechers nusidevi greiciau biggrin.gif
nezinau, as mbt turiu, o anu nebandziau....
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 03 09, 08:03)
tai juk pati paraset skirtuma - skechers nusidevi greiciau biggrin.gif
nezinau, as mbt turiu, o anu nebandziau....

Na nepaisant to skirtumo blush2.gif biggrin.gif. Linkstu prie MBT, eisiu pasimatuosiu siandien, tikiuos viskas tiks ir patiks.
Atsakyti
QUOTE(Egloja @ 2011 03 09, 09:56)
Gal kuri esate bandziusi Skechers ir MBT, idomu, kokie atsiliepimai? Kaina skirias perpus, ar tai vienintelis skirtumas?  g.gif
Kažkur esu girdėjus, kad Skechers kietesni nei MBT (tai gal ir ne tokie veiksmingi?), bet pati anų nebandžiau, tai negaliu tiksliai nieko pasakyt. Gal kas kitas patikslins, jei daugiau žino ar išbandė?
Atsakyti
Kad Skecheriai nuo MBT skiriasi tai TAIP- pati išbandžiau ir vienus ir kitus. Bet kuo tiksliai jie skiriasi, tai nepasakysiu blush2.gif - nu kitaip einasi ir vsio doh.gif Man maloniau su MBT, bet kai įsivaikštai su Sk, tai irgi smagu mirksiukas.gif Sakyčiau, gal MBT labiau išlenkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 10, 08:22)
Sakyčiau, gal MBT labiau išlenkti  mirksiukas.gif
Tai kad dabar ir MBT būna ne tokių baisiai išlenktų - jie dailiau žiūrisi mirksiukas.gif. Čie oficialiam MBT puslapy aprašymas:
Naujesnis Dual Board (žemesnis) padas tiek pat veiksmingas kaip ir Integrated Shank (klasikinis, aukštesnis) padas. Skiriasi tik pojūčiai stovint ir einant. Nors padas išliko lenktos formos, Dual Board konstrukcijoje pado aukštis sumažėjo 8 mm. Nauji modeliai tapo grakštesni ir įvairesnių stilių.
Atsakyti