Įkraunama...
Įkraunama...

MBT batai - ar kas išbandėt?

Sveikos, merginos,

kai perki originalius mbt ar duoda prie jų kokį sertifikatą?
kazkaip užėjau vieną anglišką saitą, kur mbt apie 300Lt plius atsiuntimas kainuoja.
tai ir galvoju, ar čia originalai? Yra visos mbt pernai metų serijos. Kaina 600lt ir nuolaida iki 300 lt(kas pas mus šiemet dar pardėse už 915 lt)

Atsakyti
O kas nors esate išbandę kitų firmų be MBT ir Skechers batus? Pvz. Avia, Ryka, Earth ar pan. Su sveikata problemų neturiu. Man aktualu batai-treniruokliai, nes po gimdymo vis tiek reikės vaikščioti su vežimu nemažai, tai pagalvojau, kodėl nenušovus vienu šūviu du zuikius - ir kojas treniruoti, ir vaiką po lauką pavežioti blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(jurgaite @ 2011 03 12, 16:47)
Sveikos, merginos,

kazkaip užėjau vieną anglišką saitą, kur mbt apie 300Lt plius atsiuntimas kainuoja.
tai ir galvoju, ar čia originalai? Yra visos mbt pernai metų  serijos. Kaina 600lt ir nuolaida iki 300 lt(kas pas mus šiemet dar pardėse už 915 lt)

Radau, kad tai mbt atstovai, parduotuvėje pas mus pasimatavau ir nusipirkau internetu už 61 svarą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaite @ 2011 03 12, 20:29)
Radau, kad tai mbt atstovai, parduotuvėje pas mus pasimatavau ir nusipirkau internetu už 61 svarą wink.gif

prašom nuorodėle bigsmile.gif Turiu basutes, jau pradedu svajoti ir apie uždarus bačiukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaite @ 2011 03 12, 15:47)
Sveikos, merginos,

As pirkau per tarpininke, tai idejo DVD su info, etikete, sertifikatas nezinau, ar buvo, bet neradau siuntoj.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 03 13, 02:51)
As pirkau per tarpininke, tai idejo DVD su info, etikete, sertifikatas nezinau, ar buvo, bet neradau siuntoj.

pas mane irgi DVD yra dezej. kazin ar cia oroginalumo garantu galima laikyti? nes pirkau is zmogaus - per mazokus nusipirko ir pardave.... smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 03 13, 10:38)
pas mane irgi DVD yra dezej. kazin ar cia oroginalumo garantu galima laikyti?  nes pirkau is zmogaus - per mazokus nusipirko ir pardave.... smile.gif))

Manau, taip.
Atsakyti
QUOTE(jurgaite @ 2011 03 12, 21:29)

Man ir noretus tuos nuorodos bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena, merginos. Gal Jūs žinote, ar šie batai (nuoroda) originalūs? g.gif

http://www.mbtshoe.net/
Atsakyti
Aš ir esu pirkusi SKECHERS SHAPE UPS batus thumbup.gif laukiu nesulaukiu kol galėsiu juos avėti.nu labai smagūs.tik va nežinau jie originalūs ar ne.siunčiausi iš amerikos.buvo siuntoje ir dvd apie juos.
Papildyta:
QUOTE(dianita @ 2011 02 23, 20:42)
Gal kas 41 dydi nesiojate ir galit pasakyti ar 10 dydis tinka ar per mazas? ir ar dydziai MBT nuo Schecker skiriasi?  ax.gif

Tiesa aš pirkau skechers.nešioju40-41dydį tai man kuo puikiausiai tiko 9,5us dydis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2011 03 15, 14:15)
Laba diena, merginos. Gal Jūs žinote, ar šie batai (nuoroda) originalūs?  g.gif

Ne, kinu padelkes.
Atsakyti
Sveikos, o kasnors uzsisakinejat MBT is amazon.com? Ar jie siuncia i LT? Ten juk originalus, bent jau anksciau ju tinklapis nurede amazon kaip patikima... ax.gif
Atsakyti