Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada nevežiojate vaikų vežime?

Vyresnelis nustojo sedet beveik 2 m. Nors jei labai tolimas kelias budavo dar imdavau vezimuka, kad vaikui pavargus nereiktu nesti, bet retai kada reikedavo. O mazieji 1,2 m. dar sedi. Labai nori vaiksciot, bet tikiuosi dar sutiks pasivazineti kuri laika blush2.gif ax.gif
Atsakyti
maniske jau nuo metuku vezime nebesedi
Atsakyti
Kuo vaikas vyresnis, tuojam labiau patinka sedėti vežime. 4u.gif Mano dukra visai nesėdi, jai metukai, o sūnui nors 3 su puse, mielai pasėdi. Šiaip sunėlį ilgai vežiojau vežimuke, iki kokių 2 su puse, jam patiko thumbup.gif Nieko čia blogo 4u.gif
Atsakyti
Nustojo sėdėt budamas metukų su trupučiu ax.gif , patiko tik stumt vežimą.
Atsakyti
Maniskei isviso nepatiko vezimas.Jei iseidavom i lauka tai nemiegodavo,o tik snausdavo,o jei mama sustodavo nors trumpam tai iskart verkdavo.Tai anksti jo ir atsisakem.O sketukas patiko tik viena vasara,paskui nebebuvo imanoma isodinti.

Atsakyti
Mano irgi nenori sedeti vezime,jau nuo metuku nebelabai isodinu i vezima,nori eiti pati ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2009 09 04, 16:31)
Kuo vaikas vyresnis, tuojam labiau patinka sedėti vežime.  4u.gif Mano dukra visai nesėdi, jai metukai, o sūnui nors 3 su puse, mielai pasėdi. Šiaip sunėlį ilgai vežiojau vežimuke, iki kokių 2 su puse, jam patiko  thumbup.gif Nieko čia blogo  4u.gif

sutinku, mano iki metu visiskai nebudavo, o stai dabar 2,2m, mielai sedi, kai einam i parduotuve, miesta
Man labai patogu, antraip ant ranku nori ax.gif
Atsakyti
Mes atsisakeme vezimo kaip vaikai pradejo vaikscioti. Vaikams jau buvo neidomu sedeti vezime, o man ir vaika ganyti ir vezima su savimi tampyti buvo per sunku. Bet as vaiku nenesiodavau. Truputi pavaiksciodavome pailsedavome ir vel eidavome. Kaip nekeista, dazniausiai as pirma pavargdavau, o ne vaikai. Matyt nauji ispudziai jiems svarbesni uz nuovargi... Bet uztat po tokiu pasivaiksciojimu jie puikiai miegodavo.
Atsakyti
mums beveik 2 m. bet vis dar vezime sedim ir dar pamiegot megstam, bet prasidejo darzelis i kuri einam patys, tai tiek to vezimo mums bereikes blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Nuo metų nebevežiojom.
Kai pradėjo vaikščiot (9 mėn.), tris mėnesius dar po truputį pasėdėdavo išėjus pasivaikščiot, bet paskui jau ir nusėdėt buvo sunku. smile.gif Vis ėjom ir ėjom, bėgom ir bėgom. smile.gif
Atsakyti
Be vezimuko kai gime brolis .... mazdaug nuo metuku ir 9 men smile.gif
Atsakyti
didzke tik atsisedo ir vsio,tai max iki 6 men vazinejosi, mazasis tai nedaug bet dar nusedi, bet greit katapultuojais doh.gif jam 1,2m
Atsakyti