Mergytė nuo metukų nebelipo į vežimėlį, nors metukai suėjo lapkritį, tai žiemą sunkiai eidavo per sniegą
Berniukui dabar metukai ir trys mėnesiai, tai nenoriai, bet dar važiuoja. Būtų patogu, jeigu žiemą dar išsėdėtų.

iki 3,5 men. veliau i lauka eidavom ant ranku arba nesiokleje, nes miegoti vezimuke nepatikdavo - reti atvejai kai jame uzmigdavo. dabar jau savo kojom eina ....
nuo kazkur 1.6 men.
nuo 2metu

Dukrytė pradėjo vaikščioti 10 mėn., tai vežimėlį naudojom tik iki metukų.
Gal kam reikia?
http://www.skelbiu.l....php?id=6501266
Gal kam reikia?

Mano bernužėliui 2 metukai ir 2 mėnesiukai, tai jau retai ištraukiam vežimą.... Važiuojam tada , kai tolokai ir greitai reikia nuvykti

Sveikos, mano mergyte pradejo vaikscioti nuo kaskur 11men. Budama metuku jau nenoriai sedo i vezima, dabar jai 1metai ir 2men.tai tik miegam vezime (kai nuvaziuojam pas mociute pastatau kieme vezima ir miega (jei geras oras), lauke visdelto geriau miegasi mano nuomone).
Nuo 2 metu
Eidavome i lauka ilgam,tai vis pavargdavo,prasesi i vezima,dar ir pamiegodavo
O ir dabar,2.5metu,kai nuvaziuojame i sodyba,dar vezime lauke pamiega

dar nebuvo 2 metų.....
kažkaip vasaros gale persėdom ant triratuko, lauke nebemiegodavom, tai ir nebereikėjo.
Su mažium planuoju panašiai tiek pat laiko vežint.

Su mažium planuoju panašiai tiek pat laiko vežint.
Nuo 1,5 metų. pavažiuodavo galiuką ir lipdavo lauk. O tada pats vežimą stumdavo. paskui pradėjom su stumiamu dviratuku važinėt, tai mieliau sėdi, bent nelipa.

maniskis tai vezime dar sedi, jam 1,9 m. jei einame pasivaikscioti, tai kai pavarksta pats pasipraso. jauciu dar teks naudoti vezimeli