Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada nevežiojate vaikų vežime?

Mergytė nuo metukų nebelipo į vežimėlį, nors metukai suėjo lapkritį, tai žiemą sunkiai eidavo per sniegą biggrin.gif Berniukui dabar metukai ir trys mėnesiai, tai nenoriai, bet dar važiuoja. Būtų patogu, jeigu žiemą dar išsėdėtų.
Atsakyti
iki 3,5 men. veliau i lauka eidavom ant ranku arba nesiokleje, nes miegoti vezimuke nepatikdavo - reti atvejai kai jame uzmigdavo. dabar jau savo kojom eina ....
Atsakyti
nuo kazkur 1.6 men.
Atsakyti
nuo 2metu ax.gif
Atsakyti
Dukrytė pradėjo vaikščioti 10 mėn., tai vežimėlį naudojom tik iki metukų.
Gal kam reikia? biggrin.gif http://www.skelbiu.l....php?id=6501266 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marselina: 14 rugsėjo 2009 - 19:18
Mano bernužėliui 2 metukai ir 2 mėnesiukai, tai jau retai ištraukiam vežimą.... Važiuojam tada , kai tolokai ir greitai reikia nuvykti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mano mergyte pradejo vaikscioti nuo kaskur 11men. Budama metuku jau nenoriai sedo i vezima, dabar jai 1metai ir 2men.tai tik miegam vezime (kai nuvaziuojam pas mociute pastatau kieme vezima ir miega (jei geras oras), lauke visdelto geriau miegasi mano nuomone).
Atsakyti
Nuo 2 metu smile.gif Eidavome i lauka ilgam,tai vis pavargdavo,prasesi i vezima,dar ir pamiegodavo thumbup.gif O ir dabar,2.5metu,kai nuvaziuojame i sodyba,dar vezime lauke pamiega bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kolibri: 22 rugsėjo 2009 - 09:14
dar nebuvo 2 metų..... g.gif kažkaip vasaros gale persėdom ant triratuko, lauke nebemiegodavom, tai ir nebereikėjo.

Su mažium planuoju panašiai tiek pat laiko vežint.
Atsakyti
Pastoviai naudodavom iki 10 men, kol pradejo vaiksciot, paskui vis reciau imdavom vezima, o kai suejo pusantru metuku is vis pamirsom mes ji biggrin.gif
Atsakyti
Nuo 1,5 metų. pavažiuodavo galiuką ir lipdavo lauk. O tada pats vežimą stumdavo. paskui pradėjom su stumiamu dviratuku važinėt, tai mieliau sėdi, bent nelipa. 4u.gif
Atsakyti
maniskis tai vezime dar sedi, jam 1,9 m. jei einame pasivaikscioti, tai kai pavarksta pats pasipraso. jauciu dar teks naudoti vezimeli ax.gif
Atsakyti