Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada nevežiojate vaikų vežime?

...pas mus irgi panašiai : tik pradėjo vaiksčioti iš kart vežimui - NE blink.gif Na,žinoma, džiugu. Dukriukas begioja..vaikštinėja , bet jug norim kur pavažiuot su vežimu..tikslą koki pasiekt lotuliukas.gif tai neimanoma..lipa drąskosi .. nenori būt vežama doh.gif
Tad mūsų vežimas dulyja rolleyes.gif
tas pats ir su dviratuku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirka: 25 rugsėjo 2009 - 11:07
Mano dukrytei dabar du metukai, bet mes kuo puikiausiai naudojam mūsų sketuką ir labai džiaugiamės smile.gif kai einam kur netoliese pasivaikščiot - neimam,einam pėstute. Bet kokiose tolimose kelionėse tai vienintelis išsigelbėjimas, dukrytė kai pavarksta pati atsisėda. Be to jei reikia kur greičiau nuvažiuot man ir pačiai patogiau. Mes planuojam iki trijų metukų naudot ax.gif
Atsakyti
Mes maziukes vezima pardavem kai jai suejo 10 menesiu,nes ji pati pradejo vaiksciot ir nenorejo visai vezime sedet.Esam kelionini nupirke toki lengva,bet jau ji jame nors ir pavargus visai nenori but,tad tenka ant ranku panest truputuka kol ji pailsi.Man atrodo jai nepatinka tas faktas kad ji yra prirista jame doh.gif
Atsakyti
Nesedi ir musu pipiras vezime schmoll.gif dar vaiksciot nemokejo, pasededavo gal 5 - 10 min.ir viskas stojasi, rekia... zodziu kelk lauk doh.gif ismoko vaiksciot nuo 10 men. i vezima nebelipa visai verysad.gif
Atsakyti
Mano mazylis nebesedi vezime visai nuo 1 metuku. Turim triratuka - jis musu issigelbejimas. Sketuko nepirkau..nesedes jame vistiek 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
su vežimu tai doh.gif nuo 6 mėnesių nebesėdejo vežime, tik ant rankų ir jokių dviratukų nepripažino, kai pradėjo tvirtai vaikščiuoti tai lengviau pasidarė, bet ir tai megėja patinginiaut ir prašosi kad būtų nešame. tai va unsure.gif
Atsakyti
Manasis vežime nebesėdi jau kažkur nuo 11 mėn. Jei įsodini tai nebūna, apa ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule0803: 07 rugsėjo 2010 - 18:55
Maniskis nuo pusantru metuku atsisake sedeti vezime, nes norejo visur eiti pats. biggrin.gif
Atsakyti
mano sunui jau 2metukai ir 4 menesiai labai patinka vezime vazinetis,todel labai gerai su juo ,didelius atstumus iveikt galima. smile.gif
Atsakyti
maniske sedi vezime... ir tikiuos dar iki 3 metu.. nores sedet. man taip patogiau per pardes eit., o i miska, parkus tai be vezimo aisku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2009 07 11, 00:29)
laba,
mano zuikis nors ir norejo, bet po truputi atpratinau nuo vezimo kazkur nuo pusantru metuku- kai pavargdavo nesiau ant ranku- po to toliau vel pats...
bet dabar nesigailiu...mes nueiname labai daug per diena ir maniskis atlaiko- jam dabar 2.8 metu...
o dar turejau aukletini- tai jam buvo tik 1.7..bet nueidavo su mumis visa kelia...
taigis..mamytes, pratinkim zuikius prie vaiksciojimo..nes prisiziuriu atveju, kur vaikui beveik 3 metai, o jis vezime sedi ir vaikscioti neina...mamai patogu o naudos is to nezinau kiek...

ot cia tai nesutinku lotuliukas.gif maniskiui 2 m. 7 men. ir vis dar daznai issitraukiu sketuka tongue.gif pas mus parkas visai kitam miesto gale uz kokiu 3,5 km, tai ka man i parka vaika tempti pirmyn tiek km, paskui atgal pesciomis ? biggrin.gif nu gal ir nueitu,bet tada atsisedes parke ant suoliuko sedetu. o dabar nuvaziuojam, parke prisilaksto pora valandu,o tada atgal vel vaziuojam cool.gif . nematau reikalo nei save apsunkinti nei vaika tongue.gif

Atsakyti
Nebevažynėja mūsų pana vežime matyt nuo kokių 6 mėn., nes labai jai ten nepatiko, tai keliavo ant mano arba vyro rankų, o dabar savom kojom (normaliai vaikšščioti pradėjo būdama 11 mėn.). lotuliukas.gif
Atsakyti