Įkraunama...
Įkraunama...

Po angelo sparnu...

noreciau ir as jau lietucio nes karsta nerealiai visa savaite jauciu kai savaitgali tai prapliups kai noresim kur nors iseit ar papludimi pasivaliot smile.gif
Atsakyti
Kristulee,su graziu 15-kos bendro gyvenimo metuku jubiliejum 4u.gif 4u.gif 4u.gif

pas mus ka tik labai "graziai" lijo,viskas plaukia,kaip po kokio potvynio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrute: 02 liepos 2009 - 13:02
Labutis 4u.gif
Vaje, žydrute, tai darbelio turi smile.gif
Manau kad ta pati antuke.
Gabrieliuk, gal reikia keliose vietuose pasidomėt dėl to savo išsirinkto varianto, gal mažesniose miesteliuose kainos mažesnės būtų g.gif O gal galima dalimis svajonę įgyvendint? Pirma pasidaryt paminkliuką, paskui tvorelę, o dar vėliau suolelį.

QUOTE(mirkt @ 2009 07 02, 13:54)
sveikos, pas mus lyja, atgaiva kūnui  wub.gif  wub.gif
Papildyta:
o tu pati jas ir sėji? oi kaip faina, ir aš noriu, noriu ale nieko nesugebu su tais sėjimais.....o tai jų sėklų būna pirkt? o kadareik sėti?

Aha, pati pasisėju. Tai kad čia nieko sunkaus nėra - pasėji, neužmiršti palaistyt, o kai daigeliai paauga, išpikiuoji į didesnius indelius. mirksiukas.gif Kiekvienoj sėklų parduotuvėj yra pirkt, man rodos ir Maximoj ar Iki turėtų būt. Sėti reikia anksti vasario-kovo mėn., jei nori kad subrandintų sėklas, galima sėt sausio mėn. Sodint į lauką reikia gegužės antroj pusėj.
Bon pari, kaip šiandien jauties?
Biciule, kur dingai?
Atsakyti
O jau lietus pas mus ohmy.gif su padundenimais, nulija stipriai keletą minučių, ir vėl ramuma, vėl pagriausti, nulija - ir vėl tyluma... Bet braškes tai jau galutinai supūdys, bjaurus toks oras. O ryt dukrą į stovyklą išleidžiam... kad tik ten kuo mažiau lytų...
O kaip kitų nuotaikos? Man tai prastai, apsiblioviau darbe cry.gif nu, blyn, kokia bjauri nuotaika...
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2009 07 02, 16:25)
O jau lietus pas mus ohmy.gif su padundenimais, nulija stipriai keletą minučių, ir vėl ramuma, vėl pagriausti, nulija - ir vėl tyluma... Bet braškes tai jau galutinai supūdys, bjaurus toks oras. O ryt dukrą į stovyklą išleidžiam... kad tik ten kuo mažiau lytų...
O kaip kitų nuotaikos? Man tai prastai, apsiblioviau darbe cry.gif nu, blyn, kokia bjauri nuotaika...

Būna dienų............ console.gif Išsipasakok, gal nors kiek palengvės...........
O kur dukra stovyklaus?
Atsakyti
nezinau mergytes kaip pas jus- bet as baigiu isilydyt... prakaitas nebe laseliais, o upeliais teka nuo manes. nu sitoks karstis.... po piete truputi nulijo, tai taip apsidziaugiau, o dabar vel dusna siaubingai verysad.gif . uosviu namas- alytnamis, mes antrame aukste, tai gryna pirtis.
o man musiau lizdo sukimo metas uzejo- taip norisi kiekviena kertele sutvarkyt, sekcija isivalyt, nu tiesiog... taip vis su ta baime, juk jei nespesiu- vyras tikrai to nepadarys. dar reikia tasiuka dickiui i stovykla sudet, pirmadieni isvaziuoja- penktadieni velai grizta. pabus 3 dienas ir vel i kita stovykla- i obelius ismauna 5d. tai turiu sudet 2 atskiras taseles.
ir mane vis dar aplanko asros del antrojo angeliuko... nezinau, kazkodel del pirmagimio taip nebuvo, gal kad nemokejau pasamoneje jo augint ir isivaizduot koks butu... o Irmantas jau beveik 9m buvo- kiek atsiminimu.....be to, kazkaip Matas visiska jo kopija, nu net nemoku jums pasakyt- ne tik panasumas, bet ir juokas, mimikos, zaidimai, net charakteris- ziuriu ir man akyse tas pats vaikas. tik va, ana vakara su vyru norejau ta tema pakalbet, pradejau verk- o jis nekalbejo, taip ir nesupratau kodel. juk kad prisimena, tikrai matosi- kazkaip daznai Matuka pavadina Irmantu. bet...
pasakykit- kiek mes dar gyvensim dvigubus gyvenimus- viena dabartini, kita- su skaudziu netekties sleifu...
Atsakyti
Sveikutės.

Karšta..... tvanku..... truputį liūdna.... dabar vis dažniau tenka nuvažiuot ant kapelio gėles paliet, tai prisiminimai vis išlenda...

Buvom pas gydytoją - mergytė, sakė, gražuolė wub.gif - parodė kur nosikė, rankytėm pamojavo. Miglė va taip bigsmile.gif žiūrėjo.

Sveikinu Kristutę su gražiu šeimos jubiliejum 4u.gif .

Ir Andrytei - gėlės iš mano darželio - su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif .

user posted image
Atsakyti
Andryte su gimtadieniu tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti

Sunku tau kristule per karščius su pilvuku vaikščiot unsure.gif Vaje, jau ir mūrinė troba įkaitus, ką jau bekalbėt apie alytnamį, o dar antram aukšte doh.gif
Kiekvieną kart kai pažiūriu į tavo liniuotę per širdį šiurpuliukai perbėga - kiekvieną dieną jau gali pagimdyt wub.gif Žiūriu pats darbymetis pas tave bigsmile.gif
Koks jau didelis tavo berniukas buvo.............. verysad.gif Gal vyras nenori tavęs skaudint....
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2009 07 02, 16:40)
Būna dienų............  console.gif Išsipasakok, gal nors kiek palengvės...........
O kur dukra stovyklaus?

Dukrą išleidžiam į Nemunaitį, anksčiau yra buvusi Dauguose - čia vis netoli.
O išsipasakot nelabai turiu ką... tik liūdna ir tiek...su vyru mažai bendraujam, nes aš pykstu, kad jis pas psichiatrą nenueina vaistų prasitęsti, juk dar matau, kad jam jų reikia verysad.gif Va taip ir slenka dienos... Mačiau mūsų psichologė dar atostogauja, jau gal reiktų ir man ten pasirodyti...
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2009 07 02, 20:12)
Dukrą išleidžiam į Nemunaitį, anksčiau yra buvusi Dauguose - čia vis netoli.
O išsipasakot nelabai turiu ką... tik liūdna ir tiek...su vyru mažai bendraujam, nes aš pykstu, kad jis pas psichiatrą nenueina vaistų prasitęsti, juk dar matau, kad jam jų reikia verysad.gif Va taip ir slenka dienos... Mačiau mūsų psichologė dar atostogauja, jau gal reiktų ir man ten pasirodyti...

mano sese nemunaiti gyvena man ten ziaurei patinka kai buvau 10 metu ir as toj stovykloj buvau kaip noreciau dabar taip pastoviklaut kaip vaikystei ex....... wub.gif
Atsakyti
Sveikos panos,

Nusikaliau darbe juodai... vat ka reiskia kai pasikeicia valandos stipriai... ir aisku apsukos.... doh.gif NA reiks priprats kaip nors....
Iki ryt mergytes...

Jei darbe turesiu ryt laisva minute ir nepablokuos SM kompiuterastai tai ilysiu parasysiu... doh.gif
Atsakyti