Gaivinatės kur visos? Ar jau iškepėt?

iskepiau

Sveikutes
Vdrap suneli su gimtadieniu
O pas mus siandien lyg nieko diena,nekarsta,ale Luka is darzo su tempa 39,1 parsivedziau
Dabar miega jau dvi valandas,vyras grys vaziuosim i ligonine
Jau nebegaliu su tom temperaturom,tai pakyla,kita diena jau vel gerai.Priszliumbiau pati,taip gaila sunelio
Ir Kevinukas is kart pries akis ,prismenu kaip jis susirgo

Vdrap suneli su gimtadieniu

O pas mus siandien lyg nieko diena,nekarsta,ale Luka is darzo su tempa 39,1 parsivedziau

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 03, 20:22)
Dabar miega jau dvi valandas,vyras grys vaziuosim i ligonine
Jau nebegaliu su tom temperaturom,tai pakyla,kita diena jau vel gerai.Priszliumbiau pati,taip gaila sunelio
Ir Kevinukas is kart pries akis ,prismenu kaip jis susirgo 

Labutis.
Sveikateles Tavo Lukuciui, tik pati taip nepergyvenk. o tai, kad pries akis visad stosis mazylio istorija- tesis dar labai ilgai. musu pirmagimis mire ligonineje pries 12m, ir patikek, siandien medikai ir ligonines man kelia paranoja. jei jau tenka ten vykt- pasiruosiu kaip didziausiam musiui- musiui pries medikus, juk zinau, kad kol nepakelsiu balso, vaiku normaliai neapziures. tik va, su savo tokia neapykanta isauginau ir dicki su baime bet kokiai gydymo procedurai.
laikykites, orai permainingi, tad ir kimba prie vaikucio ligos

o mes taip gelbejomes nuo karscio

[quote=kristulee,2009 07 02, 17:27]
nezinau mergytes kaip pas jus- bet as baigiu isilydyt... prakaitas nebe laseliais, o upeliais teka nuo manes. nu sitoks karstis.... po piete truputi nulijo, tai taip apsidziaugiau, o dabar vel dusna siaubingai
. uosviu namas- alytnamis,
man musiau lizdo sukimo metas uzejo- taip norisi kiekviena kertele sutvarkyt, sekcija isivalyt, nu tiesiog... taip vis su ta baime, juk jei nespesiu- vyras tikrai to nepadarys. dar reikia tasiuka dickiui i stovykla sudet, pirmadieni isvaziuoja- penktadieni velai grizta. pabus 3 dienas ir vel i kita stovykla- i obelius ismauna 5d. tai turiu sudet 2 atskiras taseles.
ir mane vis dar aplanko asros del antrojo angeliuko... nezinau, kazkodel del pirmagimio taip nebuvo, gal kad nemokejau pasamoneje jo augint ir isivaizduot koks butu... o Irmantas jau beveik 9m buvo- kiek atsiminimu.....be to, kazkaip Matas visiska jo kopija, nu net nemoku jums pasakyt- ne tik panasumas, bet ir juokas, mimikos, zaidimai, net charakteris- ziuriu ir man akyse tas pats vaikas. tik va, ana vakara su vyru norejau ta tema pakalbet, pradejau verk- o jis nekalbejo, taip ir nesupratau kodel. juk kad prisimena, tikrai matosi- kazkaip daznai Matuka pavadina Irmantu. bet...
pasakykit- kiek mes dar gyvensim dvigubus gyvenimus- viena dabartini, kita- su skaudziu netekties sleifu...
gal vyrai kitokie bet ir aš su savuoju šia tėma negaliu pašnekėt
labai dėl tavęs jaudinuos beveik kaip pati turėčiau
vdprap su gimimo diena tavo mažuti
mamakubu ačiū tau
ryt lekiam į kernavę ten turėtu būt įdomu
kausis riteriai
nezinau mergytes kaip pas jus- bet as baigiu isilydyt... prakaitas nebe laseliais, o upeliais teka nuo manes. nu sitoks karstis.... po piete truputi nulijo, tai taip apsidziaugiau, o dabar vel dusna siaubingai

ir mane vis dar aplanko asros del antrojo angeliuko... nezinau, kazkodel del pirmagimio taip nebuvo, gal kad nemokejau pasamoneje jo augint ir isivaizduot koks butu... o Irmantas jau beveik 9m buvo- kiek atsiminimu.....be to, kazkaip Matas visiska jo kopija, nu net nemoku jums pasakyt- ne tik panasumas, bet ir juokas, mimikos, zaidimai, net charakteris- ziuriu ir man akyse tas pats vaikas. tik va, ana vakara su vyru norejau ta tema pakalbet, pradejau verk- o jis nekalbejo, taip ir nesupratau kodel. juk kad prisimena, tikrai matosi- kazkaip daznai Matuka pavadina Irmantu. bet...
pasakykit- kiek mes dar gyvensim dvigubus gyvenimus- viena dabartini, kita- su skaudziu netekties sleifu...

mamakubu ačiū tau

QUOTE(Bona -pari @ 2009 07 03, 21:33)
labai dėl tavęs jaudinuos beveik kaip pati turėčiau
mamakubu ačiū tau
kausis riteriai 

mamakubu ačiū tau

o mudu tikrai kalbedavom, kitaip tikriausiai butume abu jau zluge... juk as tada likau viena su 6m Domuciu, kuris mate brolio skendima, ir 6men Matuku, kuriam visa ta nelaime buvo ne motais..namuose. o musu tetis vazinejosi i tolimus reisus. tai kai grizdavo- musu susitikimai buvo asaros, saves grauzimas ir itampa, kas musu dar laukia? be to, buvo atliekamas teisminis tyrimas-tai jo atsakymu laukiau su tokia itampa...gal del istisiniu musu pokalbiu, meginimu sudeliot viska i savo vietas ir pan, mes islikom tvirta seima??? as bent taip manau. tik va, as pati su tuo nesusitaikiau, teko ieskot pagalbos, o dabar gal tiesiog nebenori kad asarociau pries maziuko gimima

QUOTE(Bona -pari @ 2009 07 03, 21:33)

Mes pakalbam... nedažnai, bet atvirai ir nuoširdžiai... Vaivutė buvo labai į vyrą panaši...
QUOTE(kristulee @ 2009 07 03, 21:56)
o mudu tikrai kalbedavom, kitaip tikriausiai butume abu jau zluge... juk as tada likau viena su 6m Domuciu, kuris mate brolio skendima, ir 6men Matuku, kuriam visa ta nelaime buvo ne motais..namuose. o musu tetis vazinejosi i tolimus reisus. tai kai grizdavo- musu susitikimai buvo asaros, saves grauzimas ir itampa, kas musu dar laukia? be to, buvo atliekamas teisminis tyrimas-tai jo atsakymu laukiau su tokia itampa...gal del istisiniu musu pokalbiu, meginimu sudeliot viska i savo vietas ir pan, mes islikom tvirta seima??? as bent taip manau. tik va, as pati su tuo nesusitaikiau, teko ieskot pagalbos, o dabar gal tiesiog nebenori kad asarociau pries maziuko gimima
. o gal man ko nepasako? meginsiu dar kada isklaust, bet tik po kurio laiko.

taip ir yra tik neklaus pats kada pasakys juk vyrai tokie mes turbūt niekada su tuo nesusitaikisim

kausis riteriai 
[/quote]
BONA-PARI visada prisiminsi, nes tai neimanoma pamiršti, tai tavo dalele. Kaip del vyro tai ji prisimenu ir su ašarom akyse ir su šypsena, bet daugiau su ašarom ir jau beveik septyni metai praejo o vis verkiu ir dabartini kai kada pavadinu jo vardu
O vyras tai ne vaikelis, vaikeli prarasti tai žeme iš po koju man slystu turbut, nežinau, baisu.... Bet va jei ne su vyru tai su mumis pakalbejai, gal širdžiai ir lengviau. Gero tau rytojaus Kernaveje, smagiai praleiskit laika ir aukščiau galva

[/quote]
BONA-PARI visada prisiminsi, nes tai neimanoma pamiršti, tai tavo dalele. Kaip del vyro tai ji prisimenu ir su ašarom akyse ir su šypsena, bet daugiau su ašarom ir jau beveik septyni metai praejo o vis verkiu ir dabartini kai kada pavadinu jo vardu

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 03, 22:01)
Mes pakalbam... nedažnai, bet atvirai ir nuoširdžiai... Vaivutė buvo labai į vyrą panaši...
tu šaunuolė mes ir pakalbam tik te tiek kiek norėčiau

[quote=mamakubu,2009 07 03, 22:07]
kausis riteriai 
[/quote]
O vyras tai ne vaikelis, vaikeli prarasti tai žeme iš po koju man slystu turbut, nežinau, baisu.... Bet va jei ne su vyru tai su mumis pakalbejai, gal širdžiai ir lengviau. Gero tau rytojaus Kernaveje, smagiai praleiskit laika ir aukščiau galva 
[/quote]
viskas ir tau bus gerai juk tu stiri moteris
jei kas bus geresnių tik nenusileisk

[/quote]

[/quote]
viskas ir tau bus gerai juk tu stiri moteris

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 03, 22:01)
Mes pakalbam...
man is visos tos "komos" padejo iseit tada kai truko vyrui kantrybe ir jis mane apstauge

o dabar tai galima sakyt pasiguodziam, kad gal mums taip lengviau nei keleta metu matyt tik klinikose dukriuka apraizgyta laidais ir nereaguojant i nieka, geriausiu atveju buvo tokios prognozes
kristulee gal jau kita savaite lele pas tave ant ranku bus? islauksi tuos karscius ir lelyte spes dar vasara pasidziaugt