Įkraunama...
Įkraunama...

mirė Michael Jackson!

smile.gif+2009 06 29, 15:04-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2009 06 29, 15:04)
O kas jam tuos šonkauslius sulaužė  blink.gif

Per tv sake taip, viska cituoju: čia tik speja taip sake, "kad MJ gal šonkauslius sulaužė tevas blink.gif Sake gal tevas ji mušė ir liepe koncertus daryti, jo tevas labai griežtas verysad.gif Gi MJ kaip vaikas yra, o tevai jo tik naudojosi kaip pinigu maišu. Viska valde tevas ir ji ir jo pinigus"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barby: 29 birželio 2009 - 16:18
Jau daug kur girdžiu,tokia versija,kad jis gyvas.Na,bet kažinau g.gif Ištikro,tai labai,labai norėčiau,kad tai būtų tiesa ir kad jis dar ilgai ir ramiai gyventų.
Bet,jei tai tiesa,ką rašo visuose straipsniuose,tai kažkoks siaubas verysad.gif
Tas gydytojas kažkoks neaiškus,manau jam visiškai nerupėjo Michaelo sveikata,nes nebūtų leides,kad jis tiek vaistų rytų.Pinigus iš jo tik traukė ir tiek.Ir tas gaivinimas schmoll.gif Tiek gaivino,kad šonkaulius sulauže,ir net vaistų nepataikė suleist ten kur reikia.Nežinau,bet mano nuomone tai gal ir buvo galima dar viską pakeist.

O,pats Jo gyvenimas,tai manau buvo labai sunkus.Nuo pat vaikystės...
Galima sakyt,kad patys žmonės Jį ir suėdė. verysad.gif Kad,ir su tais vaikais.Juk Jis jiem norėjo tik gero,kad jų vaikystė būtų kitokia nei buvo Jo pačio.Michaelas mylėjo juos,o va kaip vienas iš jų Jam atsilygino,apkaltino velnias žino kuo.O dar žurnalistai,ir daug kitų veikėju,kurie iš Jo darė psichinį ligonį,mutantą ir išvis ne žmogų...Manau,bet kuris palūštų nuo to...
Atsakyti
Ir dar,va nežinojau,kaip darašyti anam pranešime,tai rašau dar viena blush2.gif
Tai dabar jau išaiškėjo,kad Jis nebuvo dviejų vyresniujų vaikų tėvas,jau buvusi žmona spėjo apskelbt visam pasauliui verysad.gif
Ir per kratą Michaelo namuose,policininkas ar tyrėjas rado Jo,ir Jo vaikų nuotraukų,pasivogė ir brangiai pardavė.Nu virš visko jau,nulis žmogiškumo schmoll.gif
Atsakyti
niekas jam iš svetimų nelaužė, gi čia per širdies gaivinimo procedūrą sulaužė:
Atsakyti
As susirasiau su drauge is uk, sako pas mus cia daug neaiskumu.. ir pirma mintis i galva sove, kad jis dar gyvas! Ir kad cia tik ziauri reklama pries jo ta super grandiozini tura blink.gif bet tai cia butu ziauru.. idomu kaip jo fanai sureaguotu.. apsidziaugtu, kad jis gyvas ar neatleistu, kad suteike jiems tiek daugs skausmo.. doh.gif O luzo sonkauliai begaivinant del to kad jis buvo tipo labai kudas.. tai ka ten.. bac ir yra doh.gif bet jei is tikro mire, tai ziauru.. bet netikiu, kad jo visa seima isiveltu i ta mela ir t.t negali but.. greiciausia tikrai jo nebera.. gaila.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Greš @ 2009 06 29, 17:36)
Tai dabar jau išaiškėjo,kad Jis nebuvo dviejų vyresniujų vaikų tėvas,jau buvusi žmona spėjo apskelbt visam pasauliui verysad.gif

Del šito nelabai tikiu g.gif - nėra dviejų jos vyresnių vaikų tėvas Bet kodel tu vaikų globėja nori būti dainininko motina, jei nera tu vaiku močiutė g.gif Čia kažkas ne taip.

Dar info - atskleidžiamos ir paslaptys Visi, kad rašo, rašo jau nieno nesuprantu, kaip kiti sako burbula pučia ta istorija. Per žines ka tik greit pasakė, kad MJ kuno yra labai daug melyniu kažkas ji mušė. Ai manau teisybes niekas nepasakys verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barby: 29 birželio 2009 - 20:15
Tai myli gal jinai tuos vaikus.Juk,kaip suprantu tik dabar išaiškėjo,kad jie ne Michaelo vaikai,tai juk vistiek su jais bendravo,galvojo,kad čia jos anūkai. smile.gif
Tai,juk neįkiš gal į vaikų namus.O,dar kai tikroji tų vaikų motina,net nenori jų matyt.
O,gal ir dėl pinigų,neaišku juk dar,kaip ten bus su tuo palikimu.

Jo,dėl mėlynių tai ir aš girdėjau.Suprasi,kaip ten yra...Daug galima visko prigalvot.

Dar skaičiau,kad laidos trečiadienį,Neverlando rančoj...Bet tai pala,juk jis buvo ją pardaves,tai kaip čia gaunas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greš: 29 birželio 2009 - 20:28
As tai visai patikeciau jog jis gyvas. Nes bent jau man yra labai daug neaiskumu. O,kad tik taip butu..
Man jo ziauriai gaila,kai paskaitau apie ji iskart verkt pradedu,sirdi suspaudzia kai kur perskaitau,koks jis vienisas buvo,kaip juo visi naudojosi,o su tais vaikais isvis..jis taip juos mylejo,o jam taip atsilygino. Man yra protu nesuvokiama,kaip artimieji gali rupintis tik jo pinigais kai zmogus sitaip serga,juolab,kai mirsta.. motina iskart klausia kur jis pinigus laike,tevas su broliu juokiasi kita diena po jo mirties,ziauru. Tikiuosi visi ji skaudine siaip ar taip atsiims. Kartais pagalvoju jog noreciau atpirkti jam visa sita skausma,negaileciau saves,nes man jis visgi didis,tiek daug gero padare,vien jau tie 300mln. atiduoti labdarai.. Jau trecia nakti ji sapnuoju.cray.gif cray.gif cray.gif

Beje,gal ir keista pasirodys,bet,kad kiek tu operaciju pasidares buvo(man jos tiesiog nesvarbios,norejo-pasidare,ne mum teisti),man jis visvien kaikur grazus ax.gif
Cia tarkim,suprantu,kad phtoshop'inta,bet...
Dar ir cia normaliai,dar cia. Cia tokia nuosirdi sypsena atrodo.
O kai jaunesnis buvo tai wub.gif wub.gif wub.gif Cia ir cia ir cia ir cia ir cia pvz.

P.S. Barby,ar man tik atrodo,ar as jau kazkur skaiciau tavo panasius komentarus? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HIStory: 30 birželio 2009 - 00:34
Man, tai baisu skaityti, kaip ant jo pilamos negandos visokios. Vietoj to, kad išėjusi anapilin paminėt geru žodžiu sudirbt jo atminimą reikia schmoll.gif
Ir išvis jai jis jau toks leisgivis vos tik kg svėrė, kaip jis žadėjo atlaikyti tokį turą blink.gif 50 pasirodymų koncertavimas ir visa kita doh.gif
Aš pasimeldus tik ramybės linkiu laimingas, kad nemato kas čia vyksta apsurdas kažkostai daugeu nieko verysad.gif
Atsakyti
niekaip nesuprantu kaip šitiek žmonių apsuptas galėjo šitaip save žalot ir numirt nuo išsekimo kaip?????
Atsakyti
Kuo toliau,tuo gražiau g.gif Jau rašo,kad tas straipsnis apie sulaužytus šonkaulius,51 kilogramą ir nuplikimą yra visiška klastotė.
Va naujas straipsnis
Visiškai jau niekas neaišku.
Ir tuose foto,kur prie straipsnio,iš repeticijos jis toli gražu man nepanašus į leisgivį,mirštantį ligonį schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greš: 30 birželio 2009 - 16:06
Aš šian važiuoju ir instinktyvei užniuniavau jo dainos melodija rolleyes.gif wub.gif reiškias jis liks mūsų širdyse blush2.gif
Atsakyti