Va kas man tame straipsnyje keisciausia: "Birželio 21 dieną, streso palaužtas dainininkas draugams prasitarė, kad norėtų numirti.
Michaelas nevalgė, naktimis sapnavo košmarus, kad jį nužudo. Jis bijojo, kad nuvils gerbėjus. Kartą jis prasitarė, kad tikriausiai numirs nesulaukęs koncertų, - pasakojo legendinio dainininko padėjėjas."
Kazkaip esu linkusi tiketi tais gandais,kad jis gyvas..
Va,va kaip tik prisiminiau vieną komentarą kurį teko skaityt po vienu straipsniu apie jį.Nežinau,ar tai tiesa,bet rašė,kad prieš pusę metų per kažkokį interviu Michaelas pasakė,kad mirs po šešių mėnėsių,ir va staiga praėjus šešiems mėnesiams ir vienai dienai,jis mirė.
Tai labai jau keistai čia
Taip tiksliai nujaust,kad mirsi,ir dar pasakyt tikslia data...
Tai labai jau keistai čia

Taip tiksliai nujaust,kad mirsi,ir dar pasakyt tikslia data...
Tik kazin ar teisingas tas komentaras..
Beje,kas atsitiko temai? Tema aktyvi,taciau vis grudasi i gala,rodo,kad paskutinis komentaras parasytas Bratz.. ir vietoj potu ir perziuretu kartu sk bruksnelius rodo,ar cia tik man,ar as kazko nesuprantu
Beje,kas atsitiko temai? Tema aktyvi,taciau vis grudasi i gala,rodo,kad paskutinis komentaras parasytas Bratz.. ir vietoj potu ir perziuretu kartu sk bruksnelius rodo,ar cia tik man,ar as kazko nesuprantu

Vel ji per zinias parode,vel akys asaru pilnos...
Graziausia man ziureti,kaip jis su gerbejais bendrauja,apkabina,ranka paspaudzia,ne taip kaip kokia panele Spears,kai per jos koncerta gerbejas ant scenos uzlipo tai klykt pradejo,po to ir jis sake (gerbejas),kad nesmagiai pasijaute,kaip koks nenormalus,kad nuo jo sitaip atsoko..
Graziausia man ziureti,kaip jis su gerbejais bendrauja,apkabina,ranka paspaudzia,ne taip kaip kokia panele Spears,kai per jos koncerta gerbejas ant scenos uzlipo tai klykt pradejo,po to ir jis sake (gerbejas),kad nesmagiai pasijaute,kaip koks nenormalus,kad nuo jo sitaip atsoko..
Kas baisiausia, kad jau 12 jo gerbeju nusizude..
ir jei jis cia tipo uokauja, tai ka as zinau..

Wow! Is kur tokia info?
Nemanau,kad jis sitaip juokautu,mano manymu jis masto(-e) kitaip nei dauguma,gal tikisi(-ejosi) pasislepti...
Nemanau,kad jis sitaip juokautu,mano manymu jis masto(-e) kitaip nei dauguma,gal tikisi(-ejosi) pasislepti...
Per žines, rode MJ vaikus, tai vaiku man kaip gaila verkia vaikai
Dar sake, kad zes testamenta kas kaip, išdalins skolas ir visa šeima liks be pinigu
Kas baisiausia MJ tiek daug dirbo, ir va, net jo vaikai neturės pinigu
Kas be to MJ vaikus pasims auginti MJ mama, saube MJ tevas vel vaikus vers dirbti sunkei.

Jis irasinejo dainas,kuriu susikaupe apie 200 lyg,kurios turejo but isleistos tik po jo mirties,o pinigai gauti uz jas-vaikams.
Nu taip, bet vaikus augins MJ mama ir tevas tai vaikai pinigu nematys
Naujas idetas video oho news
--> puikios formos

Naujas idetas video oho news

Kalbant apie MJ pinigus, nemanau, kad jis buvo vargšas, vien už namo nuomą mokėjo 100 000 USD per mėnesį. Skolos - ok, daug kas jų turi. Pinigai už jo muziką vis dar tebeplaukia. Jei tikėti tuo, kad jis išleisdavo dvigubai daugiau nei uždirbdavo - nėra žmogaus, nebus kam išlaidauti. Turėtų susikaupti nemaža suma. Be to, jis turėjo daugybę antikvarinių daiktų ir meno kūrinių, blogiausiu atveju viską galima parduoti. O dar kiek pinigų bus išleidus negirdėtas dainas, koncerto repticijos įrašą, beje ir seni albumai tapo ypač perkami. Vaikiukai nebadaus

Papildyta:
Dar ką noriu pasakyti, netikėkit jokiom istorijom apie ligas / skolas / netikrus vaikus, jei nėra normalaus šaltinio. Vien jau kai parašo "slapta informacija", tai reiškia nieko vertas skaitalas. Tikrą info gali paskelbti tik jo šeima arba advokatas. Aš bent jau netikiu daugiau niekuo, juk visa info be realaus autoriaus vėliau pasirodo klastotė.
Katik po ilgo laiko tarpo dar karta paziurejau Living with Michael Jackson. Dabar,kai jis mire,kiekvienas jo zodis skamba taip skaudziai,ypac "I like to live forever",nezinau kiek prazliumbiau. Atiduodu Jam didele dali savo sirdies
Nesuprantu kaip zmones galejo patiketi,kad jis kazka blogo galejo padaryti vaikams. Ir siaip, neturiu zodziu,pasaulis neteko puses jame esancio Gėrio.