iškyla šokiruojančios tiesos
baisu....

labai labai netikėta, liūdna žinia
pasaulis tokią legendinę žvaigždę turės dar labai negreit

pasaulis tokią legendinę žvaigždę turės dar labai negreit

vis skaitau skaitau ir virus ta pati rašo kad jį pražudė nuskausminamieji vaistai , o kas jam šitais skaudėjo? kad net morfijaus prireike?....kodėl jis jos gera?
Graudu...
Tikras pop dievaitis buvo....Kiek atsiminimų per jo dainas........Legenda

QUOTE(Lera @ 2009 06 29, 13:29)
vis skaitau skaitau ir visur ta pati rašo, kad jį pražudė nuskausminamieji vaistai , o kas jam šitaip skaudėjo? kad net morfijaus prireikė?....kodėl jis jos gera?
pataisiau žinutė per skubėjimą klaidų įveliau

QUOTE(Aprile @ 2009 06 29, 01:33)
kur jau jam ten buvo iki koncertų aš to nesuprantu

Nu ir aš nesuprantu dar jam reikejo 50 koncertų atlikti saube. Čia tik reklama. Dar gi 12 metu nekoncertavo/atostogavo.
Bet aš dar nesuprantu gi MJ turejo daug pinigu, ir taip ejo honorarai kaip jis galėjo bankrutuoti

Yra nauju straipsniu - > nuplikęs ir išsekęs
Man MJ pagailo kaip per tv pasakė taip "MJ išėjo vienišas, nelaimingas, liguotas, ir bankrutavęs" ir draugu neturejo geru kaip čia yra

O kas jam tuos šonkauslius sulaužė
siaubas negaliu kaip gaila

siaubas negaliu kaip gaila

QUOTE(Barby @ 2009 06 29, 13:43)
Yra nauju straipsniu - > nuplikęs ir išsekęs
Man MJ pagailo kaip per tv pasakė taip "MJ išėjo vienišas, nelaimingas, liguotas, ir bankrutavęs" ir draugu neturejo geru kaip čia yra

As pradejau galvot, kad gal ir gerai kad jis pasimire, nes tiesiog jau per ziauru gyventi taip kaip jis gyveno sitokiose kanciose.. gal Dievas tiesiog pagailejo zmogaus ir pasiieme pas save kur jis dabar yra grazus ir sveikas ir laimingas

Video labai idomus daug info - > gyveno skandalų apsuptyje
Mat sako, kad pirma operacija MJ jaunam atliko kap nosi susilaužė, ir jo tevas labai ji mušė nu patys paziurekite...
Mat sako, kad pirma operacija MJ jaunam atliko kap nosi susilaužė, ir jo tevas labai ji mušė nu patys paziurekite...

QUOTE(Gintarė
@ 2009 06 29, 14:04)

bandant gaivinti luzo sonkauliai

Jau gereu būčiau neskaičius siaubas kažkokstai