Įkraunama...
Įkraunama...

mirė Michael Jackson!

iškyla šokiruojančios tiesos unsure.gif baisu....
Atsakyti
labai labai netikėta, liūdna žinia verysad.gif
pasaulis tokią legendinę žvaigždę turės dar labai negreit verysad.gif
cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
vis skaitau skaitau ir virus ta pati rašo kad jį pražudė nuskausminamieji vaistai , o kas jam šitais skaudėjo? kad net morfijaus prireike?....kodėl jis jos gera?
Atsakyti
Graudu... sad.gif Tikras pop dievaitis buvo....Kiek atsiminimų per jo dainas........Legenda sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 06 29, 13:29)
vis skaitau skaitau ir visur ta pati rašo, kad jį pražudė nuskausminamieji vaistai , o kas jam šitaip skaudėjo? kad net morfijaus prireikė?....kodėl jis jos gera?

pataisiau žinutė per skubėjimą klaidų įveliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2009 06 29, 01:33)
kur jau jam ten buvo iki koncertų aš to nesuprantu unsure.gif

Nu ir aš nesuprantu dar jam reikejo 50 koncertų atlikti saube. Čia tik reklama. Dar gi 12 metu nekoncertavo/atostogavo.
Bet aš dar nesuprantu gi MJ turejo daug pinigu, ir taip ejo honorarai kaip jis galėjo bankrutuoti verysad.gif g.gif Dar mat raše, menedžeriai ji apvoge, bet kaip MJ šeima, neverkia MJ, mama po parduotuves laksto blink.gif Šeima turėjo jo rupintis kaip ji viena palieka jei yra toks silpnas. Gaila man MJ vaiku gi 3 liko vaikai be tevo verysad.gif o tu vaiku mamos tai....
Yra nauju straipsniu - > nuplikęs ir išsekęs

Man MJ pagailo kaip per tv pasakė taip "MJ išėjo vienišas, nelaimingas, liguotas, ir bankrutavęs" ir draugu neturejo geru kaip čia yra verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barby: 29 birželio 2009 - 14:17
O kas jam tuos šonkauslius sulaužė blink.gif
siaubas negaliu kaip gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Barby @ 2009 06 29, 13:43)
Yra nauju straipsniu - > nuplikęs ir išsekęs

Man MJ pagailo kaip per tv pasakė taip "MJ išėjo vienišas, nelaimingas, liguotas, ir bankrutavęs" ir draugu neturejo geru kaip čia yra  verysad.gif

As pradejau galvot, kad gal ir gerai kad jis pasimire, nes tiesiog jau per ziauru gyventi taip kaip jis gyveno sitokiose kanciose.. gal Dievas tiesiog pagailejo zmogaus ir pasiieme pas save kur jis dabar yra grazus ir sveikas ir laimingas wub.gif Tik labai gaila man jo vaikuciu verysad.gif
Atsakyti
Video labai idomus daug info - > gyveno skandalų apsuptyje

Mat sako, kad pirma operacija MJ jaunam atliko kap nosi susilaužė, ir jo tevas labai ji mušė nu patys paziurekite... verysad.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 06 29, 14:04-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2009 06 29, 14:04)
O kas jam tuos šonkauslius sulaužė  blink.gif

bandant gaivinti luzo sonkauliai smile.gif
Atsakyti
blink.gif swoon.gif siaubas verysad.gif
Atsakyti
Jau gereu būčiau neskaičius siaubas kažkokstai doh.gif
Atsakyti