Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

Patikėkit miargai, vieną dieną ryte nusidepiliavau, o vakare pasitepiau.. blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

kitą dieną negalėjau net prie pažastų prisiliest, nežmoniškai skaudėjo.
Sekančią dieną praėjo.

Bet nedarykit tokios klaidos, kaip aš padariau.
Atsakyti
QUOTE(avrile @ 2009 06 26, 23:29)
drinks_cheers.gif
o kodel negalima depiliuot 12 val iki naudojimo?

Nes tada graužia, kitos rašė kad labai, bet aš vieną kartą surizikavau, tai kokias 15 min pagraužė ir viskas. Matyt oda nėra tokia jautri. O šiaip tai geriau tada ryte nuskutu... biggrin.gif
Atsakyti
Naudoju sia priemone jau kokie 3 metai, esu visiskai patenkinta, o tepuosi kas 3-4 savaites ir visiskai neprakaituoju, nors pries pradedant naudoti driclora prakaituodavau stipriai. Pazastis depiliuoju su epiliatorium.

Nesuprantu, kodel kai kurios cia rasiusios tepasi taip daznai (pvz.: karta per savaite)?
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2009 06 28, 16:41)
Naudoju sia priemone jau kokie 3 metai, esu visiskai patenkinta, o tepuosi kas 3-4 savaites ir visiskai neprakaituoju, nors pries pradedant naudoti driclora prakaituodavau stipriai. Pazastis depiliuoju su epiliatorium.

Nesuprantu, kodel kai kurios cia rasiusios tepasi taip daznai (pvz.: karta per savaite)?

O kas kiek laiko tepdavot pažastis pačioj pradžioj? Manau dar rezultatas toks dėl to, kad naudojat epiliatorių.

Beje, kaip dėl šalutinio poveikio po tiek laiko? Nesijaučia jokio? Ar nebandėt nutraukt naudojimą?
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2009 06 28, 15:41)

Instrukcijoj isvis raso kad naudoti kiekviena diena, o paskui jau pagal reikala smile.gif As kol kas tepu ketvirtadieniais biggrin.gif
Atsakyti
Naudojimo daznumas priklauso nuo kiekvienos organizmo,kaip stipriai prakaituojam smile.gif Vienom uztenka tepti kas 3 savaites, kitom kas savaite,man asmeniskai gaunasi kas pusantros savaites. Kitos mergaites turi tepti dar dazniau.
Kad veiksminga tai tikrai,net stipriai minant dvirati pazastys lieka sausos ,visas prakaitas varva per nosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2009 06 28, 16:41)

As irgi naudoju virs 3 metu driclora. pradejus naudot tepdavau kas pusantros savaites mazdaug, o dabar kas kokios 4 savaites pasitepu ir ramu. tik as ji siunciuosi is ebay, daug pigiau gaunasi ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 06 28, 18:29-->
QUOTE(curly smile.gif @ 2009 06 28, 18:29)
As irgi naudoju virs 3 metu driclora.

Gyva? Sveika? Jokio pašalinio poveikio? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2009 06 28, 18:43)
Gyva? Sveika? Jokio pašalinio poveikio? laugh.gif

Iki dabar jokio salutinio poveikio nepastebejau, tikiuosi jo ir nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai pat driclor naudoju jau kokiue 2 metus. Kolkas tikrai nieko blogo nepastebejau, tik kad man vakare pasitepus, nakti pabundu nes pradeda taip perstet kad turiu eiti praustis. blink.gif Tepuosi mazdaug kas 2-3 savaites. Bet purskiama dezodoranta vistiek naudoju, nors prakaito nebuna, bet gaiviau jauciuosi pasipurskusi.
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2009 06 28, 17:10)
O kas kiek laiko tepdavot pažastis pačioj pradžioj? Manau dar rezultatas toks dėl to, kad naudojat epiliatorių.

Beje, kaip dėl šalutinio poveikio po tiek laiko? Nesijaučia jokio? Ar nebandėt nutraukt naudojimą?

Pacioj pradzioj tepdavau kas antra diena dvi savaites smile.gif
Salutinio poveikio jokio, tik laime, kad nebekankina prakaitas biggrin.gif
O naudojimo nutraukti nebandziau.
Atsakyti
4u.gif Paskaičiau info kur Kaktusė įkėlė, kad ten nieko manau aiškaus neparašytą, aliuminio chlorido yra ir man rodos visose priemonėse nuo prakaitavimo. O kokio jis pavidalo, kaip rutulinis ar pieštukinis dezodorantas?
Atsakyti