Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

QUOTE(ausrita @ 2010 03 15, 12:51)
sveikos.nu man jis labai geras,uz pacia pirma nakties patepima nebeprakaituoju thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
tik man idomu kaip pasisalina prakaitas is kuno.jug jei visa laika prakaituoji ir tukst nelieka

Juk ne tik per pažastis prakaituojama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrita @ 2010 03 15, 12:51)
sveikos.nu man jis labai geras,uz pacia pirma nakties patepima nebeprakaituoju thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
tik man idomu kaip pasisalina prakaitas is kuno.jug jei visa laika prakaituoji ir tukst nelieka

man asmeniskai nuo jo paliko dregnesnes rankos. bet delnus as galiu bele kur nusisluostyt ar nusiprausti, skirtingai nei pazastis rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Driclor jau naudoju labai labai senai, kartais padarydama pertraukas, nes prakaitavimas nėra labai gausus. Pirmąjį pirkau šitą :
user posted image

ir naudojau kol baigėsi galiojimo laikas, o tada radau tik šitokį pirkt:
user posted image

palyginimui, antrasis veikia daug silpniau. Pirmuoju pasitepus vieną vakarą galėdavau pamiršt porai savaičių mažiausiai apie prakaitavimą, o dabar su tuo naujuoju savaitei maždaug...tai noriu pasiteiraut ar kuriai taip buvo, yra. Ir kurį Jūs naudojate rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2010 03 16, 14:33)
Sveikos  mirksiukas.gif
Driclor jau naudoju labai labai senai, kartais padarydama pertraukas, nes prakaitavimas nėra labai gausus. Pirmąjį pirkau šitą :
user posted image

ir naudojau kol baigėsi galiojimo laikas, o tada radau tik šitokį pirkt:
user posted image

palyginimui, antrasis veikia daug silpniau. Pirmuoju pasitepus vieną vakarą galėdavau pamiršt porai savaičių mažiausiai apie prakaitavimą, o dabar su tuo naujuoju savaitei maždaug...tai noriu pasiteiraut ar kuriai taip buvo, yra. Ir kurį Jūs naudojate  rolleyes.gif

Šie abu gaminiai yra identiški. Kažkada jau rašiau apie juos - skiriasi tik kiekis ir kaina
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2010 03 16, 13:51)
Šie abu gaminiai yra identiški. Kažkada jau rašiau apie juos - skiriasi tik kiekis ir kaina

bet poveikis skiriasi, todėl ir klausiu ar kam yra taip pat, ar čia pas mane prakaitavimas padidėjęs bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, kur gauti toki dalykeli Marijampoleje? Ziauriai reikalingas jis man nes atrodo net vietoj stovint slampa pazastys doh.gif Brukstelkit kas az, jei zinot per ka uzsisakyti i suzsienio, kuri neseniai saketes blush2.gif Busiu dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2010 03 16, 20:51)
Merginos, kur gauti toki dalykeli Marijampoleje? Ziauriai reikalingas jis man nes atrodo net vietoj stovint slampa pazastys doh.gif  Brukstelkit kas az, jei zinot per ka uzsisakyti i suzsienio, kuri neseniai saketes blush2.gif  Busiu dekinga mirksiukas.gif

tai sakykis per lietuva, kam tau tas uzsienis. vis tiek ta pati kaina iseis, jei viena vnt. imsi. nueik i SM isparduotuve ir greit surasi kokia mergina, galincia parduoti. as taip ir padariau, viskas sauniai pavyko. arba cia pat perversk temuke, berods maciau mergoicka, kuri sakesi platinanti...
o pastas siais laikais net ir Marijampole, manau, pasiekia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dykumos_pūga @ 2010 03 16, 19:59)
bet poveikis skiriasi, todėl ir klausiu ar kam yra taip pat, ar čia pas mane prakaitavimas padidėjęs  bigsmile.gif

prakaitavimas juk nera kazkoks statiskas dalykas, viskas zmogaus organizme kinta, buna, net akiu spalva pasikeicia biggrin.gif , tai nuo mitybos, judejimo, oro, psichines busenos tas prakaitavimas irgi gali keistis. sakyciau beda ne ten, kur ji ieskoma. jei savaite laiko tai irgi gerai, man daugiau dvieju dienu netraukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikulis @ 2010 03 17, 11:38)
tai sakykis per lietuva

as uzsisakiau per cia
http://www.prakaituoju.lt/

kiek mokejau nepamenu, bet per platintojas ishloshti galima kokius 5 lt

gavau per kelias dienas nuo uzsakimo

o dalykas tai superinis, net ir ash dabar imu pagalvoti.. prakaitavimas.. kokia cia problema
o anskciau labai vargau
Atsakyti
QUOTE(bolivija @ 2010 03 17, 12:47)
as uzsisakiau per cia
http://www.prakaituoju.lt/

kiek mokejau nepamenu, bet per platintojas ishloshti galima kokius 5 lt

gavau per kelias dienas nuo uzsakimo

o dalykas tai superinis, net ir ash dabar imu pagalvoti.. prakaitavimas.. kokia cia problema
o anskciau labai vargau

Na ne visur per platintojas galima islosti tik 5lt, paliginus su kaina www.prakaituoju.lt, galima ir 15lt pigiau nusipirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau neužilgo visose vaistinėse bus galima nusipirkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lūšis @ 2010 03 21, 11:23)
Jau neužilgo visose vaistinėse bus galima nusipirkt  ax.gif

Tai, kad jau ir dabar galima. Nežinau, kaip ten su visom, bet bent jau Eurovaistinėj ir dabar yra. Bet ten tas mažasis buteliukas 20 ml
Atsakyti
Geras, žinojau, kad kai kuriose yr, bet būtent eurovaistinėj ir nerasdavau hihihi.gif

Kai tokiais mažais kiekiais naudojasi, tai užteks man tos mažos talpos ilgam jaučiu mastau.gif
Atsakyti