Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

taipat kuom skiriasi tepamas ir rytulinis?
dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*acme* @ 2010 03 29, 00:45)
as negalejau kentet doh.gif todel pakeiciau driclor i certain dri, pastarajame aliuminio 8%maziau nei driclor mirksiukas.gif bet siaip tai abieju veikimo principas vienodas rolleyes.gif

O gal galima plačiua apie tą certain dri? ypač idomu kur pirkot ir koks poveikis. Nes aš irgi negaliu dricloro graužimo iškesti sad.gif
Atsakyti
Anksciau bedu neturejau, bet po vaikelio gimimo kazkoks kosmaras pasidare verysad.gif Visi drabuziai sugadinti verysad.gif

Patarkit kur isigyt si stebukla? Vaistinese ar per platintojus? Gal kas kokia nuoroda galit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2010 03 30, 09:37)
O gal galima plačiua apie tą certain dri? ypač idomu kur pirkot ir koks poveikis. Nes aš irgi negaliu dricloro graužimo iškesti sad.gif

per ebay kazkada pirkau. ant buteliuko tai raso, kad 72 val. apsaugo, bet as ji reciau tepuos g.gif irgi vakare reikia teptis, tik as jo ryte nenuplaunu, neraso ant buteliuko, kad reikia, o instrukcijoj nepamenu ar rase apie tai biggrin.gif kaina kazkas virs 30lt, na galima rast ir brangiau smile.gif

driclor naudojant labai issausejo oda, pradejo pleiskanot; kremus tepdavau, bet per didele kancia man buvo doh.gif atidaviau mamai rolleyes.gif o jai driclor kuo puikiausiai tinka smile.gif brolis irgi kartais driclor naudoja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Smilčius @ 2010 03 30, 13:54)

Patarkit kur isigyt si stebukla? Vaistinese ar per platintojus? Gal kas kokia nuoroda galit 4u.gif

turbut pigiausia butu per koki ebay uzsisakyt paciai, jei nera galimybiu, tuomet skelbimuose mirksiukas.gif skelbiu.lt garantuotai yra smile.gif
Atsakyti
Gal ne naujieną pasakysiu, bet jau ir vaistinėse galima įsigyti driclor.
http://www.simtasmet..._raides/driclor
Atsakyti
QUOTE(*acme* @ 2010 03 31, 02:38)
per ebay kazkada pirkau. ant buteliuko tai raso, kad 72 val. apsaugo, bet as ji reciau tepuos g.gif irgi vakare reikia teptis, tik as jo ryte nenuplaunu, neraso ant buteliuko, kad reikia, o instrukcijoj nepamenu ar rase apie tai biggrin.gif kaina kazkas virs 30lt, na galima rast ir brangiau smile.gif

driclor naudojant labai issausejo oda, pradejo pleiskanot; kremus tepdavau, bet per didele kancia man buvo doh.gif atidaviau mamai rolleyes.gif o jai driclor kuo puikiausiai tinka smile.gif brolis irgi kartais driclor naudoja smile.gif
Papildyta:
turbut pigiausia butu per koki ebay uzsisakyt paciai, jei nera galimybiu, tuomet skelbimuose mirksiukas.gif skelbiu.lt garantuotai yra smile.gif

tai kaip supratau jo poveikis tas pats bet jame mažiau aliuminio? ax.gif nes vis skaitau skaitau šią temą ir prisibijau aš to aliuminio nors tu ką doh.gif nors aišku jo visuose dezodorantuose pilna schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 03 31, 13:06)
Gal ne naujieną pasakysiu, bet jau ir vaistinėse galima įsigyti driclor.
http://www.simtasmet..._raides/driclor

tik cia kiekis 20 ml wink.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 03 31, 14:38)
tai kaip supratau jo poveikis tas pats bet jame mažiau aliuminio?  ax.gif  nes vis skaitau skaitau šią temą ir prisibijau aš to aliuminio nors tu ką  doh.gif  nors aišku jo visuose dezodorantuose pilna schmoll.gif

O ko jo bijot, tai natūrali medžiaga smile.gif

Jeigu tam kitam mažiau aliuminio, tai ir poveikis mažas bus.

Bet šiaip pavydžiu tom, kuriom savaitę laiko.. man kažkaip daug prasčiau.. o buvau taip apsidžiaugus sad.gif
Atsakyti
man reikia tepti 2 kartus i savaite. jau 2 metus naudoju, bet deja daznumas islieka tas pats smile.gif susitaikiau jau su tuo smile.gif nauda vis tiek nepakartojama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 03 31, 15:38)
tai kaip supratau jo poveikis tas pats bet jame mažiau aliuminio?  ax.gif  nes vis skaitau skaitau šią temą ir prisibijau aš to aliuminio nors tu ką  doh.gif  nors aišku jo visuose dezodorantuose pilna schmoll.gif

na taip, poveikis tas pats g.gif tepu as ji kai prisimenu biggrin.gif kartais tepu vichi - po depiliacijos.
o aliuminio beveik visuos yra, o tie, kuriuose jo nera man netinka, nes tiesiog nepadeda unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Lūšis @ 2010 03 31, 22:57)

gal ir mazesnis, bet tiesiog ne visi gali driclor naudot. jeigu labai dirgina oda, tai nesikankinsi juk, va ir ieskai alternatyvu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lūšis @ 2010 03 31, 21:57)
O ko jo bijot, tai natūrali medžiaga  smile.gif

Bet šiaip pavydžiu tom, kuriom savaitę laiko.. man kažkaip daug prasčiau.. o buvau taip apsidžiaugus sad.gif

na kad aliuminis naturalus, gal nesigincys niekas. bet kad jis nesikaupia organizme... nebuciau linkus drasiai skelbti. gal ne kaip koks svinas, bet organizmas siaip nera linkes metalus salinti (kaip koki vari), todel jo susikaupimas gali buti kenksmingas. o kaip yra is tiesu tai tik chemikai ir medikai (nepriklausantys farmacininku klanui) pasakys ax.gif
Atsakyti
Laba diena naudojancioms Driclor mirksiukas.gif Jus man atsakykit i toki klausima, ar si preparata gali naudoti vyrai? Mano prakaitavimas gana lengvas, del to problemu neturiu, bet va su vyru beda, vasara jau net juodi rubai nepadeda, o nakti visa patalyne slapia buna nuo prakaito, ar tinka jis vyrams, ar skirtas tik moterims? g.gif
Atsakyti