Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

Isprakaituodamas zmogus ismeta visus toksinus, nuodus, druskas is kuno pro oda, sulaikymas prakaito tai toksinu kaupimas organizme, nuo kurio beria spuogais ir kitauis slamstais oda, po skundziames kaip isgydyti spuogus.... na cia taunyte savo knygoj raso
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 03 21, 19:07)
Isprakaituodamas zmogus ismeta visus toksinus, nuodus, druskas is kuno pro oda, sulaikymas prakaito tai toksinu kaupimas organizme, nuo kurio beria spuogais ir kitauis slamstais oda, po skundziames kaip isgydyti spuogus.... na cia taunyte savo knygoj raso

toks ispudis kad zmogus tik per pazastis prakaituoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2010 03 21, 14:19)
Tai, kad jau ir dabar galima. Nežinau, kaip ten su visom, bet bent jau Eurovaistinėj ir dabar yra. Bet ten tas mažasis buteliukas 20 ml

šiandien kaip tik buvau Mindaugo Maximoje - Eurovaistinė normali ten įsikūrusi, tai kai pasakiau ko man reikia - viena vaistininkės viena per kitą klausinėjo kas tai tas Driclor ir pasakė, kad nežino, nėr tokio daikto as juos g.gif

užklausiau šiaip iš įdomumo kiek gi Lt vaistinėjse kainuos, nes pati aš parsisinčiau Driclor 60ml iš UK ir kainavo tik 4 svarus mirksiukas.gif

Klausimukas į temą dabar - kada juo tepatės ? ryte po maudynių ? vakare po maudynių ??
nes parsisiunčiau prieš kokius 4mėn - bet nebandžiau dar teptis, nes nėr didelio poreikio, žiemą pilnai užtenka paprasto sauso Rexona antiperspiranto.
O dabar po truputi šiltės - tai manau pradėsiu retkarčiais panaudoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 21 kovo 2010 - 20:43
QUOTE(J@lanta @ 2010 03 21, 21:42)

Klausimukas į temą dabar - kada juo tepatės ? ryte po maudynių ? vakare po maudynių ??

butu naudinga instrukcija paskaityti, prie pakuotes turetu buti prideta smile.gif tepama vakare, nakciai, ryte nuplaunama. kartoti kelis kart per savaite ar reciau.
Atsakyti
man jis patiko thumbup.gif tikrai sustabde prakaitavima mirksiukas.gif
Atsakyti
aš tepuosi irgi tik vakare prieš miegą ir būtinai ne tą pačią dieną kai nudepiliuotos pažastys būna.

šiaip kartais užtekdavo karto į dvi savaites dabar vėl reik į savaitę porą kartų nors ir nakčiai dar prailginimui paprastu recona pasitepu..
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2010 03 21, 14:19)
Tai, kad jau ir dabar galima. Nežinau, kaip ten su visom, bet bent jau Eurovaistinėj ir dabar yra. Bet ten tas mažasis buteliukas 20 ml

O geras thumbup.gif naudoju Driclor pusantrų metų ir visada sesers prašydavau, kad Londone nupirktų, o pasirodo ir mes jau turim smile.gif Tik kaina tai kandžiojasi blink.gif Per vaistai.lt paiešką parodė kainą 39 litus už 20 ml doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2010 03 25, 20:26)
Tik kaina tai kandžiojasi  blink.gif  Per vaistai.lt paiešką parodė kainą 39 litus už 20 ml  doh.gif

Tas tiesa blink.gif Bet kokiu atveju per ebay perkant didesnį buteliuką gaunasi mažiausiai 4 kartus pigiau doh.gif Jau labiau per tarpininkes apsimoka užsisakyt, negu pirkti vaistinėje schmoll.gif
Atsakyti
mamytes raso kad galima 2 sav pamirst prakaitavima tai visiskai ar kaip?
Atsakyti
Kai kurioms taip, kai kurioms trumpiau smile.gif man tiek nelaiko.

4ever, apie kokias pasekmes kalbi? ax.gif joks kenksmingas poveikis moksliškai neįrodytas. Be to, šį gaminį perpirko viena didžiausių pasaulio vaistų gamintojų, kuri tikrai nesigadintų savo įvaizdžio smile.gif

Aš neplatinu, jei ką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lūšis: 28 kovo 2010 - 20:32
na, dar nei viena neparase apie kokias nors siaubingas pasekmes biggrin.gif o atsiliepimu buta visokiu. reikia ivertinti ar galesi pakenteti grauzima pazastyse nakti, nes kai kurioms (man irgi) jis pasireiskia, ar galesi prisirinkti koki aliejuka ar kremuka pazastims gaivinti nuo issausejimo ir pleiskanojimo (sitas geris man irgi del jautrios odos atsiranda), taipogi gali buti intensyvesnis nugaros, ranku, koju prakaitavimas (nors realiai kiekviena sritis savo prakaito dali turetu isgarinti pati). bet jei nepiktnaudziaujant, pvz. gulint lovoj namie savaitgali tikrai nematau prasmes juo teptis, manau, kad pasirinkimas geras. tuo labiau stengiuosi viska kitka naudoti sveikuoliskus, valgyti maista be glutamatu, naturalius produktus vietoj sintetiniu vitaminu (pvz trinta kiausinio luksta su obuoliu sultim, geriau nei kokia kalcio tablete. visi nagai ir dantys puikiausiai atrodo, o namudinio preparato kaina juokinga, t.y. jos nera, nes kiausinio luksta vis tiek ismetam smile.gif ) tai sakyciau tas mazytis nuodas turetu buti atsvertas 4u.gif
bet kad sitas dalykas veiktu dvi savaites man neitiketina. as kai reikia stengiuosi tepti kad antra ar kas trecia diena. nes jau trecia-ketvirta diena musa prakaitas, jei nepatepu. to gerio turiu per akis ir sunkiai sekasi paslepti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikulis @ 2010 03 29, 01:08)
reikia ivertinti ar galesi pakenteti grauzima pazastyse nakti, nes kai kurioms (man irgi) jis pasireiskia

as negalejau kentet doh.gif todel pakeiciau driclor i certain dri, pastarajame aliuminio 8%maziau nei driclor mirksiukas.gif bet siaip tai abieju veikimo principas vienodas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *acme*: 28 kovo 2010 - 23:46