Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

QUOTE(OneLove @ 2010 05 22, 08:34)
Pas mane irgi bėga smarkiai. Tai gal taip turi būti. Ar negriaužė vakar? bigsmile.gif

Ne, negrauze bigsmile.gif Ryte palindau po dusu, ir naudojau paprasta Garnier rutulini dezodoranta, visa diena atsedejau paskaitose, pertraukose lauke ant saules, buvo labai karsta, bet nei laselio prakaito bigsmile.gif Dabar tik reikia kazkaip atprasti nuo paprasto deziko, nes jau psichologiskai bus sunku iseiti is namu nepasitepus juo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelerny: 22 gegužės 2010 - 15:54
as tepuosi tik sekmadieniais ax.gif nuostabus daikciukas thumbup.gif thumbup.gif aciu kad toks israstas,tik nepiknaudziaut schmoll.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 05 22, 12:55)
nemanau, kad taip ilgai turėtų griaužti, nebent jūsų oda buvo prieš tai sudirginta.

šią naktį vėl tas pats šūdas
valandą pamiegojau, ir lekiau plautis, nes nebegalėjau doh.gif nervuoja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! umn.gif umn.gif umn.gif Noriu sausumos!!!!!!!!! protest.gif
Atsakyti
man driclor pradėdavo graužti tada kai tepdamasi pažastis šiek tiek jo praslysdavo ant odos. Dabar tepuosi pažastis tiksliai su ta vieta kur auga plaukeliai maždaug, tada negraužia.
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2010 05 23, 12:21)
šią naktį vėl tas pats šūdas
valandą pamiegojau, ir lekiau plautis, nes nebegalėjau doh.gif nervuoja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! umn.gif  umn.gif  umn.gif Noriu sausumos!!!!!!!!! protest.gif

O jūs prieš tepant driclor gal nuskutat pažastis?
Atsakyti
Aš tai dar kartą pasiūlysiu - netepkit iš karto po prausimosi, palaukit valandą kitą, kad poros užsivertų, tada neturėtų graužt.
Atsakyti
Visi jie bega gausiai, niekada ji naudojant neapverciu buteliuko, ir viskas puiku. ax.gif Del grauzimo, tai per 7men naudojimo gal tik 2 kartus man grauze, ir tai nestipriai. Neteko vidury nakties begti i vonia nusiplaut jo schmoll.gif Netepu jo labai daug, ir tik ten kur auga plaukeliai. Nes matyt grauzia ten kur papuola ant odos kur nera plaukeliu. smile.gif Ir papildomai jokiu dezodorantu diena nenaudoju, oda neissausejo... zodziu geresnio dalyko nesu isbandzius thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Raganiuke*: 23 gegužės 2010 - 19:53
Čia turbūt dar ir nuo žmogaus jautrumo priklauso. Vieno gali visai neerzint tas kutenimas, o kitas negali ištverti ax.gif
Atsakyti
Siandien naudojau antra karta (pirmas kartas buvo uzvakar) ir ka...labai grauzia doh.gif Pirma karta kai naudojau, visai negrauze, o si karta oi kaip jauciasi, nors ir nesu labai jautri, linksma naktele laukia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelerny: 23 gegužės 2010 - 22:15
QUOTE(Jelerny @ 2010 05 23, 23:14)
Siandien naudojau antra karta (pirmas kartas buvo uzvakar) ir ka...labai grauzia  doh.gif Pirma karta kai naudojau, visai negrauze, o si karta oi kaip jauciasi, nors ir nesu labai jautri, linksma naktele laukia  biggrin.gif

Man pirmus kartus LABAI GRAUZE. NET UZMIGTI NEGATEDAVAU doh.gif
Bet dabar... SUPER. Pazastyse JOKIU DEMIU, JOKIO KVAPO. ax.gif
Ir jau perejau nuo DRICLOR prie CERTAIN DRY (sitas is USA). Jame daug silpnesne rugstis. Padeda kaip Dricloras. LIUX thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 05 23, 19:40)
O jūs prieš tepant driclor gal nuskutat pažastis?

nee... schmoll.gif verysad.gif

QUOTE(Miaška @ 2010 05 23, 20:19)
Aš tai dar kartą pasiūlysiu - netepkit iš karto po prausimosi, palaukit valandą kitą, kad poros užsivertų, tada neturėtų graužt.

laikaus ir šio principo unsure.gif

QUOTE(Jelerny @ 2010 05 23, 23:14)
o si karta oi kaip jauciasi, nors ir nesu labai jautri, linksma naktele laukia  biggrin.gif

kaip ištvėrėi? aš tai neištveriu doh.gif

QUOTE(egluskis @ 2010 05 24, 15:44)
Man pirmus kartus LABAI GRAUZE. NET UZMIGTI NEGATEDAVAU  doh.gif

po kiek kartų jau nebegrauždavo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egluskis @ 2010 05 24, 15:44)
Man pirmus kartus LABAI GRAUZE. NET UZMIGTI NEGATEDAVAU  doh.gif
Bet dabar... SUPER. Pazastyse JOKIU DEMIU, JOKIO KVAPO.  ax.gif
Ir jau perejau nuo DRICLOR prie CERTAIN DRY (sitas is USA). Jame daug silpnesne rugstis. Padeda kaip Dricloras. LIUX  thumbup.gif

Aš irgi šitą turėjau, man niekuom nesiskyė nuo driclor, net nežinojau, kad sudėtis gerenė. g.gif
Atsakyti