Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

QUOTE(Sylvergirl @ 2010 05 28, 12:20)
na tai cia tos isimtys, kurioms tiesiog tiek reikia, ir oda ne tokia jautri. As pati kelis kartus i savaite, ir jau naudoju ilgai. O kai tik pradejau naudoti tai siek tiek dirgino oda. Net negaliu pagalvot kaip butu reikeje tepti 7 dienas, siaubas.

Jums gerai, aš kai susinervinu tai atrodo kaip iš krano bėga, jei nenaudoju dezodoranto. O pirty nieko, nebėga nei lašelis, nesuprantu dėl ko. blink.gif
Atsakyti
Kur jūs perkate Driclor? Ar tik internetu jo galima užsisakyti?
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2010 05 29, 19:10)
Kur jūs perkate Driclor? Ar tik internetu jo galima užsisakyti?

Aš iš supermamų pardavėjų. Žymiai pigiau. ax.gif
Atsakyti
galima ir is cia
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 05 29, 18:31)
Aš iš supermamų pardavėjų. Žymiai pigiau. ax.gif

as irgi drinks_cheers.gif

O siaip ka galiu pasakyti....labai as patenkinta biggrin.gif Tepu kazkur kas 4-5 dienos ir super, negrauzia, sausa smile.gif Bet dar neteko per karscius jo naudoti, ziuresiu kaip laikys smile.gif
Atsakyti
O po kiek laiko jums i6nyko visos tos dėmės? Pati dabar pradėjau naudoti Driclor tai įdomu sužinoti kitų nuomonę.
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2010 05 29, 20:50)
O po kiek laiko jums i6nyko visos tos dėmės? Pati dabar pradėjau naudoti Driclor tai įdomu sužinoti kitų nuomonę.

as tai baisiai prakaituodavau, net tada kai nieko neveikdavau, tik sededavau prie kompiuterio, budavo pajuntu kad nutekejo...
naudojau kaip parasyta instrukcijoj pradzioje kas nakti. nors nustojau prakaituot gal po 4 dienu, bet naudojau pirmas 7 naktis. o dabar tai jau koki karta per savaite. buna karta per dvi savaites, o buna 2 kartus per savaite (tai gi ivairiai) smile.gif

kol kas nesigailiu. griauze pirmas kelias naktis, dabar jau visai negriauzia. anasyk nusiepiliavus ta diena visai pamirsau ir pradejau tept vakare, iskart pajutau blush2.gif tai nusiprausiau ir kita vakara pasitepiau smile.gif
Atsakyti
Mergytės, gal yra tarp jūsų ar žinote, kas platintų Certain dry? Turiu ir aš tą didžiulę prakaitavimo bėdą, bet pulti prie stipriausio vaisto dar kol kas delsiu, nes neišbandžiau kitų priemonių. Girdėjau, kad certain dry daug kam irgi padeda ir sudėtis yra kiek švelnesnė nei Driclor. Todėl ieškau, gal yra kitokių būdų gauti Certain dry nesisiunčiant tiesiai iš JAV? Iš anksto ačiū už bet kokį patarimą ir pagalbą smile.gif
Atsakyti
Nezinau ar kas minejo, taciau Driclor jau yra musu vaistinese, kainos nepamenu, berods apie 30 lt... Nepatingekit paieskot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jūra* @ 2010 05 28, 10:51)
info iš Driclor informacinio lapelio:
Pirmas 7-10 dienų Driclor naudokite vieną kartą per parą, vakarais. Kiekvieną vakarą, prieš eidami miegoti, Driclor užtepkite ant probleminių kūno vietų. Nenaudokite Driclor dienos metu. Kai prakaitavimas sumažės iki Jūsų pageidaujamo lygio (po 7-10 dienų), Driclor galite naudoti 2-3 kartus per savaitę ar rečiau.
www.vaistai.lt
http://www.vaistai.l...rchword=driclor
kodėl jūs sakot, kad nereikia? mastau.gif

O sakau todėl, kad originalioje Driclor instrukcijoje visai ką kitą rašo - "Kai visą dieną išbūsite nesuprakaitavę, galite pradėti naudoti Driclor esant poreikiui"
Atsakyti
O gal galit pasakyt kur pigiausiai driclor nusipirkti galima? g.gif
Nes maniskio tai liko dar kokiem dviem kartam, o vasara jis mano geriausias draugas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2010 06 02, 21:40)
O gal galit pasakyt kur pigiausiai driclor nusipirkti galima? g.gif
Nes maniskio tai liko dar kokiem dviem kartam, o vasara jis mano geriausias draugas thumbup.gif

ebay ~27 Lt už vnt., jei atrasit kompaniją ir pirksit du, tai po ~24 Lt gausis. Nors ir brangiau šiuo metu, nei būna, bet man atrodo vistiek pigiausias variantas (nebent yra kas parveža iš UK)
Atsakyti