Aš asmeniškai pirkau iš interneto: www.prakaituoju.lt...labai operatyviai viskas ten pas juos organizuota: atsiuntė po 2 dienų, atsiuntimu esu labai patenkinta
Kita syki zinosiu
o siaip tai, buvo ten instrukcijos ir lietuviu, ir anglu kalbomis
tik tiek, kad is ten uzsisakiusi buvau garantuota, kad tikrai atsius
QUOTE(n-trance @ 2009 08 07, 10:52)
Kita syki zinosiu
o siaip tai, buvo ten instrukcijos ir lietuviu, ir anglu kalbomis
tik tiek, kad is ten uzsisakiusi buvau garantuota, kad tikrai atsius 
Nezinau kokia lietuviu kalba - ar tai tik vertimas ar kazkas daugiau, bet anglu kalba ji parasyta gana lakoniskai.
ta pati instrukcija paziurejau yra ir tame tinklalapyje: www.prakaituoju.lt..nu tokia primityvoka
sveikos, merginos
noriu paklaust, gal yra išbandžiusių abi priemones - ir Driclor, ir Certain dri ir galinčių palygint? Naudojau Certain dri, bet jis man absoliučiai neveiksmingas
Galvoju, gal išbandyti Driclor, gal jis geresnis?
noriu paklaust, gal yra išbandžiusių abi priemones - ir Driclor, ir Certain dri ir galinčių palygint? Naudojau Certain dri, bet jis man absoliučiai neveiksmingas
QUOTE(Bahama mama @ 2009 08 08, 11:00)
sveikos, merginos
Galvoju, gal išbandyti Driclor, gal jis geresnis? 
Pati nebandziau, bet Certain Dri yra silpnesnis nei Driclor.
Sveikos panos.Uzsisakiau Driclor kad sesuo parveztu is Airijos,ji ji nupirko,bet pavarcius google paieskoje radau dveju rusiu.Taigi,gal galit pasakyti(kurios naudojat) kuri yra geriau,ar jos kuo skiriasi(pagal sudeti,naudojima-lyg ir nesiskiria)
Man parves si
O dar radau ir toki :
Taigi-ar yra skirtumas tarp ju?Dekui uz atsakyma
Man parves si

O dar radau ir toki :

Taigi-ar yra skirtumas tarp ju?Dekui uz atsakyma
aš naudoju apatinį variantą. Tą, kuris aukščiau, pirmą kart matau
QUOTE(Kaktusė @ 2009 08 09, 19:35)
as vat irgi galvojau nupirks ta antraji,o nupirko pirma...ir dabar nezinau kokia nauda is jo bus,nes ir talpa ir kaina nepanasi i ta kita
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 08 09, 19:01)
Kažkurioj temoj rašiau apie juos jau, man taip pat buvo iškilęs klausimas, kodėl esant identiškai sudėčiai taip skiriasi kaina. Parašiau gamintojui, jo atsakymas - 60-ies ml Driclor yra registruotas kaip vaistas, o 20 ml kaip kosmetikos priemonė. Vaistų kainos UK griežtai reguliuojamos ir ne taip paprasta jas pakelti kaip kosmetikos priemonėms. Todėl, kad ir tris kartus mažesnis tūris, bet vistiek brangesnis
QUOTE(oge @ 2009 08 10, 08:17)
Kažkurioj temoj rašiau apie juos jau, man taip pat buvo iškilęs klausimas, kodėl esant identiškai sudėčiai taip skiriasi kaina. Parašiau gamintojui....
Tai zodziu jie niekuo nesiskiria?Nes kaina to pirmojo man iseis 9 EU
Naudoju Driclor daugiau nei metus, net nežada baigtis man buteliukas. Turiu tą 60 ml
Esu tokia patenkinta! Tik pastebėjau, kad man kartais po panaudojimo daugiau ima prakaituoti nugara. Ar čia ir kitoms taip būna, kad kažkurios kūno vienos labiau prakaituoja? Šiaip puiki priemonė, daugeliui išsigelbėjimas. Tik minusas, kad niežti ir griaužia. Kartais net skauda liesti pažastį