Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

QUOTE(Gamteka @ 2009 07 18, 18:25)

Driclor atsirado toks siaubingas kvapas.. kaip vyro visa diena dirbusio..  pazastys sausos, bet kvapas neimanomas cry.gif nusiprausi..  uz 5 min tas pats..

driclora naudoju tik vasara, žiema pakanka adidas, irgi nebogai sulaiko prakaitą, mano prakaitas neturi kvapo, tik lieka drėgnos žymės ant šviesių drabužių
kai baiginėjasi dricloro poveikis, tai ir pas mane atsiranda kvapas, kurio ankščiau nebūdavo, tai aš kad prailgint poveikį panaudoju paprastą antiperspirantą bet tik vieną kartą, o kai jau visai ir to poveikis baigiasi - tepu driklor ax.gif šiaip vasarą jį tepu kas 7-10 dienų, nuo pat pirmo karto taip laikydavo mirksiukas.gif

na aš turiu dar klausimuką
kuriose padų vietose tepti driclor, nes kiek žinau galima ir kojas, bet ant padų plaukeliai tai neauga lotuliukas.gif tai nelabai žinau kur būtent tos prakaito liaukos yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2009 07 21, 12:53)
na aš turiu dar klausimuką
kuriose padų vietose tepti driclor, nes kiek žinau galima ir kojas, bet ant padų plaukeliai tai neauga  lotuliukas.gif tai nelabai žinau kur būtent tos prakaito liaukos yra  blush2.gif

Kojoms yra toks tepaliukas-kremukas rusiškas DEO kontrol http://www.hiperfarm...oms_deo_kontrol
Žinokit garantuoju, dalykas superinis... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2009 07 21, 16:08)
Kojoms yra toks tepaliukas-kremukas rusiškas DEO kontrol [url=http://www.hiperfarma.lt/ecat/index/product/20000108240/group/3940ea513e/kosm
etika/kremas_kojoms_deo_kontrol]http://www.hiperfarma.lt/ecat/index/produc...oms_deo_kontrol[/url] 
Žinokit garantuoju, dalykas superinis... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

žinau, turiu, naudoju ir padeda apie 1 sav. laiko, ir teimurovo pasta turiu, ji mažiau padeda rolleyes.gif bet sakau gal driclor bus dar geriau, tiesiog smalsu išbandyt, tik nžn kur tepti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2009 07 21, 16:31)
žinau, turiu, naudoju ir padeda apie 1 sav. laiko, ir teimurovo pasta turiu, ji mažiau padeda  rolleyes.gif  bet sakau gal driclor bus dar geriau, tiesiog smalsu išbandyt, tik nžn kur tepti  doh.gif

Aš tai porą kart panaudojau ir man praėjo... thumbup.gif Na šiaip tada bandyk visą padą pasitepti... g.gif Bet kuriuo atveju, užtaikysi... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 08, 16:57)
ALEO-sitas yra be sito nuodo ir man jis padeda

ir kur jį įsigyt, jei jis be šio brudo?
Atsakyti
Hi smile.gif noriu paklaust, ar esat ką nors girdėjusios apie driclor užsisakymą internetiniame psl www.prakaituoju.lt ? ar užsisakiusios gavo siuntinukus? rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
Beje, visoms, kurios galvoja, kad Driclor brangus...sakyciau netgi priesingai, padeda sutaupyti!!! Skaiciuoti reiketu ne tik iprastiniams dezodorantams isleidziamus pinigus (kuriems bendroj sumoj isleisdavau tikrai daugiau, nes naudodavau juos kur kas dazniau), bet ir skalbimo priemonems, nes tikrai nereikia skalbti rubu po kiekvieno ju uzsidejimo, kaip anksciau! Siandien tokia mintis kilo lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2009 07 21, 17:07)
Aš tai porą kart panaudojau ir man praėjo... thumbup.gif  Na šiaip tada bandyk visą padą pasitepti... g.gif Bet kuriuo atveju, užtaikysi... biggrin.gif

o negraužia jei kur ne taip užtepi?
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2009 07 28, 12:31)
o negraužia jei kur ne taip užtepi?

ant koju tikrai nea,grauzia tik ant pazastu man ,jei buna skustos ta pacia diena,stengiuos paauginti kasas bent 2 dienas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(edytka @ 2009 07 28, 17:11)
ant koju tikrai nea,grauzia tik ant pazastu man ,jei buna skustos ta pacia diena,stengiuos paauginti kasas bent 2 dienas  ax.gif

tai dėl depiliacijos tai taip, bet pvz. jei pažastis truputį daugiau aplinkui patepi tai baisiai graužia, na kur nėra prakaito liaukų, okis, reiks kada pamėginti, o kojas irgi paskui ryte nuplaut jaučiu reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2009 07 28, 17:56)
tai dėl depiliacijos tai taip, bet pvz. jei pažastis truputį daugiau aplinkui patepi tai baisiai graužia, na kur nėra prakaito liaukų, okis, reiks kada pamėginti, o kojas irgi paskui ryte nuplaut jaučiu reikia  blush2.gif

manau kad reiketu nuplaut blush2.gif ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dar norėjau paklausti, kaip jums pati pakuotė? ar patogu jums tuo rutuliuku užtepti?
man tai žiauriai nepatogu, per daug tepasi, netolygiai, dėl to ir apsiteplioju visur kur nereikia biggrin.gif
Atsakyti