Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

QUOTE(Juxt @ 2009 07 31, 15:09)
dar norėjau paklausti, kaip jums pati pakuotė? ar patogu jums tuo rutuliuku užtepti?
man tai žiauriai nepatogu, per daug tepasi, netolygiai, dėl to ir apsiteplioju visur kur nereikia biggrin.gif

As darau taip ,bruksteleju viena karta ir paskirstau viska su pirstais kur reikia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2009 07 31, 14:09)
dar norėjau paklausti, kaip jums pati pakuotė? ar patogu jums tuo rutuliuku užtepti?
man tai žiauriai nepatogu, per daug tepasi, netolygiai, dėl to ir apsiteplioju visur kur nereikia biggrin.gif

Man kaip tik labai patogu teptis rutuliuku. Tik kai naujas būna, tada tepasi gausiau ir bėga, tai stengiuosi buteliuko prieš tai nevartyti ir būna gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2009 07 31, 14:09)

Aš kai tepiausi pirmą kartą, galvojau, kad viską išterliosiu lotuliukas.gif Labai jau gausiai tepė. Bet dabar kažkaip normaliai man, arba aš jau pripratau per daug to buteliuko nevartyti g.gif
Atsakyti

Ir dar - kazkuriam skelbime skaiciau, kad "su Driclor issigyde nuo prakaito". Netikekit tokiais dalykais - Driclor negydo, jis tik stabdo prakaitavima tol kol ji naudoji.
[/quote]
Pritariu kad cia tikra nesamone ,prakaitavimas gi ne liga ir nuo jo nereikia gyditis ,o tik stabdyti jei tai trugdo mirksiukas.gif
Atsakyti
As nesenai, pries dvi dienas isigijau driclor'a, tepu jau du vakarus is eiles, taciau poveikio nepajutau, kaip buvo pazastys slapios dienos metu, taip ir yra verysad.gif gal ka ne taip darau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(n-trance @ 2009 08 05, 22:14)
As nesenai, pries dvi dienas isigijau driclor'a, tepu jau du vakarus is eiles, taciau poveikio nepajutau, kaip buvo pazastys slapios dienos metu, taip ir yra verysad.gif  gal ka ne taip darau?  g.gif

O naudojat pagal instrukcjas? Nes keista, paprastai ir vieno vakaro uztenka, na -maksimum dvieju, bet kad visai poveikio nebutu tai labai labai retai taip buna.
Bet jeigu viska darote taip kaip reikia, siulau ir toliau bandyti (jeigu zinoma, pazastu oda neskauda). Nes kaip raso galima ir iki dvieju savaiciu tepti, bet nezinau, mano galva tiek butu jau tikrai per daug....
Atsakyti
Nu kad viska darau, kaip ir nurodyta instrukcijoje: vakare nusiprausiu, nusausinu pazastis, ir tepu bei palieku nakciai...aisku, pradzioj grauze, veliau niezejo, nakti net atsikelusi buvau, taciau kenketi galima smile.gif nezinau, instrukcijoje skaiciau, kad reikia naudoti tol, kol prakaitavimas liausis, bet sveiku protu pagalvojus, jei kiekviena nakti ,,kankintis" ir finale jokio poveikio verysad.gif nezinau, kazkaip tikejausi stebuklo ir nusivyliau verysad.gif cry.gif
Atsakyti
O jūs papildomai dar naudojat dezodorantą? Nes man tai po Drclor pažastys sausos kokią savaitę išlieka, o kvapo jis nepanaikina, jei neužtepi kito, tai vaikštau sausa, bet "kvepianti" g.gif
Atsakyti
QUOTE(lapiukas @ 2009 08 06, 16:08)
O jūs papildomai dar naudojat dezodorantą? Nes man tai po Drclor pažastys sausos kokią savaitę išlieka, o kvapo jis nepanaikina, jei neužtepi kito, tai vaikštau sausa, bet "kvepianti"  g.gif

Naudoju kasdien purskiama dezodoranta po duso ir kartais iprasta tepama antiperspiranta. Ilgesni laika naudojancios Driclor tvirtina, kad iprasto antiperspiranto panaudojimas tarp Driclor'o tepimu siek tiek prailgina jo veikima, t.y. ji tenka teptis reciau.
Atsakyti
Ryte nuplovus driclor'a viena diena nieko netepiau, o kita diena nuplovus driclor'a tepiau sausu dezodorantu, bet abiem atvejais pazastys buvo shlapios... verysad.gif nesuprantu, kiek skaiciau forumuose kitoms po pirmo patepimo veikia, o man jokio poveikio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(n-trance @ 2009 08 06, 20:51)
Ryte nuplovus driclor'a viena diena nieko netepiau, o kita diena nuplovus driclor'a tepiau sausu dezodorantu, bet abiem atvejais pazastys buvo shlapios...  verysad.gif nesuprantu, kiek skaiciau forumuose kitoms po pirmo patepimo veikia, o man jokio poveikio  verysad.gif

ar tikrai gerai nusausini pažastis prieš tepdama, ir dar reikia palaukti kol kad ir nuvalytos, jose dar drėgmės vis tiek lieka, tad reikia palaukti kol nusigaruos, ir ar tikrai iš kart eini miegoti, nes reikia ramybės, kad nesušiltum ir nesuprakaituotum kol jos pateptos driclor?
Papildyta:
QUOTE(Juxt @ 2009 08 06, 23:00)
ar tikrai gerai nusausini pažastis prieš tepdama, ir dar reikia palaukti kol kad ir nuvalytos, jose dar drėgmės vis tiek lieka, tad reikia palaukti kol nusigaruos, ir ar tikrai iš kart eini miegoti, nes reikia ramybės, kad nesušiltum ir nesuprakaituotum kol jos pateptos driclor?

ai ir man dar neveikia kai užsimiršus po dušo pažastis pieneliu pasitepu, tai irgi negerai ant jo tepti driclora
Atsakyti
Bandysiu tept savaite visa, kaip nurodyta instrukcijoje, ir matysiu kokie bus rezultatai, gal anksti noriu tuos rezultatus pajust g.gif smile.gif
Atsakyti