Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 29, 13:29)
viskas teisingai gaunasi, kadangi ivedi 32ct tai paskaiciavimai ir ismeta kokio dydzio butu paveiksliukas siuvinejamas per 1gija ant 32ct lino
bet manau kad tu nori siuvinet per 2gijas, tai turetai ziuret kur 16ct ir tada tgaunasi kitaip arba taip kaip reik, nepamirs krastams uzmest
16ct -  13.34cm* 15.24 cm
tikiuosi aisku?
man si skaiciuokle labiausia patinka

Nu va... nu kodėl man "nedašuto", kad kompas protingas ir rodo per vieną giją... Iš kur anam žinot, kad aš per dvi noriu doh.gif

Ačiū dideliausias 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 06 29, 14:10)

aš savo foto  ir esu ikėlus mirksiukas.gif

Ui, as kazkaip pamaniau kad tu ir tas rankas zaliais atspalviais esi issiuvinejusi. Na tavo siuvinys tai ziurisi graziai tom spalvom, o mano ta ranka tai kazkokia kaip pelkiu nuotakos atrodo, mauruota kazkokia doh.gif nu man visai nukrito upas.

Gal kas turit kokius paukstelius ant sakeles, at gelytes su ziedais,kad butu linksma vasariska ir spalvota ir kad veselei tiktu ax.gif
Papildyta:
Dzeine, kazkaip pamasciau kad taviskis visai graziai ziurisi, tai gal man reik toki issiut g.gif siulus tokius juk turiu nusipirkusi kaip tik.
Atsakyti
Beladona, žiūriu ne man vienai vakar siuvinėt nesisekė. Vakar pradėjau žiedadulkių fėjai BS siuvinėt, ir pusę paveiksliuko išsiuvinėjus pamačiau, kad ne tos spalvos siūlą paėmiau frusty.gif (ten BS dviejų spalvų). Tai išardžiau ką padarius ir nuėjau miegot... Šiandien vėl iš naujo sėsiu doh.gif
Atsakyti
As tai kelis sykius tikrinaus gal irgi sumaisiau spalvas, bet ne, spalvos tos.

Nepalaikykit blondine, bet kas tas BS ??? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2009 06 29, 12:42)
O koks dydis gaunasi kryziukais?

gaunasi 460 langeliu ant 300 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2009 06 29, 16:01)
As tai kelis sykius tikrinaus gal irgi sumaisiau spalvas, bet ne, spalvos tos.

Nepalaikykit blondine, bet kas tas BS ??? ax.gif  blush2.gif

BS - tai backstitch arba mašininė siūlė, naudojama išryškinti siuvinėto darbo kontūrams mirksiukas.gif
Papildyta:
Evitele> abejoju, ar yra skaičiuoklių, parodančių kiek siūlo reikės... Bent jau man kol kas neteko tokių matyt... Kartais siuvinėjimo schemose būna parašyta kiek metrų vieno ar kito siūlo reiks - bet retokai.
Schemą labai gražią išsirinkai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 06 29, 16:31)

Evitele> abejoju, ar yra skaičiuoklių, parodančių kiek siūlo reikės... Bent jau man kol kas neteko tokių matyt...  Kartais siuvinėjimo schemose būna parašyta kiek metrų vieno ar kito siūlo reiks - bet retokai.
Schemą labai gražią išsirinkai  bigsmile.gif

na as ir galvoju kazi ar bus bet yra geru meistru galvoju gal zono koki buda ,nes plotai nemazi spalvu bijau jeigu truks kazkurio kad nerasiu,beje merginos kiek siuliuku siuvinejate kryzeliu as siuvinejau 3 galvoju gal bandyt 2 kazi kaip ar nesvies labai g.gif
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2009 06 29, 16:40)
beje merginos kiek siuliuku siuvinejate kryzeliu as siuvinejau 3  galvoju gal bandyt 2 kazi kaip ar nesvies labai g.gif

o tu ant kokios aidos žadi siuvinėt?
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 06 29, 16:46)
o tu ant kokios aidos žadi siuvinėt?

as nzn koks ten tankumas ar retumas as ja pirkau audiniu parduotuveje ,pas mus dabar ji buvo lb nebrangi ,lb smagu siuvinet o dydzio net nezinau langeliu blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2009 06 29, 17:00)
as nzn koks ten tankumas ar retumas as ja pirkau audiniu parduotuveje ,pas mus dabar ji buvo lb nebrangi ,lb smagu siuvinet o dydzio net nezinau langeliu blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

tai paskaičiuok, kiek langelių telpa į 10 cm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 06 29, 17:20)
tai paskaičiuok, kiek langelių telpa į 10 cm  mirksiukas.gif

i 10 cm telpa 48 langeliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2009 06 29, 17:24)
i 10 cm telpa 48 langeliai ax.gif

hm, įdomiai čia g.gif pagal aidos lentelę netinka nė į vienus rėmus g.gif

Aida 8 ....................... 32
Aida 11 ......................43
Aida 14 ......................55