Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

QUOTE(astulia @ 2009 06 29, 17:36)
hm, įdomiai čia  g.gif  pagal aidos lentelę netinka nė į vienus rėmus  g.gif

Aida 8 ....................... 32
Aida 11 ......................43
Aida 14 ......................55
Aida 16 ......................63
Aida 18 ......................70
Aida 20 ......................79

as naudou tokia medziagele kuria gamino alytaus medvilnes kombinatas,yra labai gera lygus langeliai ir kaina gera buvo dabar gal pakilo tik.pirkau po 7 litus balta ir zalevine. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2009 06 29, 17:51)
as naudou tokia medziagele kuria gamino alytaus medvilnes kombinatas,yra labai gera lygus langeliai ir kaina gera buvo dabar gal pakilo tik.pirkau po 7 litus balta ir zalevine. 4u.gif

7 litai už metrą? blink.gif tai suabejočiau jos kokybe cool.gif nes geros aidos už tiek niekur negausi mirksiukas.gif o tu jau bandei ką nors ant jos sivinėt? nesuminkštėjo ir nepasidarė panaši į skudurą? 4u.gif
Atsakyti
Tai gal čia Aida 11,kažkaip lietuvišką tik tokią mačiau,tai jei tokia,tai matyt teks 3 siūlais siuvinėt ,nes 2 bus per skysta ..,deja mano patirtis su ja nelabai kokia,mėginau siuvinėt ant jos 3 siūlais tai man nepatiko nes atrodė per daug išpūsta ,nežinau ,gal čia tik man ,bet tikrai numečiau į šalį,kažkaip gaila darbo,o rezultatas abejotinas būtų,bet aišku čia tik mano nuomonė
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 06 29, 18:02)
7 litai už metrą?  blink.gif  tai suabejočiau jos kokybe  cool.gif  nes geros aidos už tiek niekur negausi  mirksiukas.gif o tu jau bandei ką nors ant jos sivinėt? nesuminkštėjo ir nepasidarė panaši į skudurą?  4u.gif

labai gera medziagyte ir esu ne 1 ir ne 2 paveikslus gaminus,visi ideto mano paveikslai i cia yra is tos medziagos,ir drauge ja naudoja tikrai lb gera.o po kiek jus perkate.
zinot as nesu bandzius an tos aidos kiria jus perkate tai vat nzn skirtumo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evitele: 29 birželio 2009 - 17:12
QUOTE(evitele @ 2009 06 29, 18:11)
labai gera medziagyte ir esu ne 1 ir ne 2 paveikslus gaminus,visi ideto mano paveikslai i cia yra is tos medziagos,ir drauge ja naudoja tikrai lb gera.o po kiek jus perkate.
zinot as nesu bandzius an tos aidos kiria jus perkate tai vat nzn skirtumo 4u.gif

nu, kai ant geresnės nebandžius, gal ir ant tos gerai biggrin.gif

na, internetinėj parduotuvėj gabaliukas 14 aidos (50x55 cm) apie 13 lt kainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
na brangoka tikrai.gal galit imest pavyzdi kaip atrodo ji. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2009 06 29, 18:30)
na brangoka tikrai.gal galit imest pavyzdi kaip atrodo ji. blush2.gif

iš nuotraukos gal nelabai ir suprasi skirtumą, bet kokioj siuvimo prekių parduotuvėj pačiupinėjus, turėtum jį pajust mirksiukas.gif
Atsakyti
na ta lietuviška Aida ,kiek jos turiu ,tai visa labai minkšta,kaip atrodo turėtų labai brigzti kraštai(aišku su tuo galima susitvarkyt nusipirkus kraštų standintoją) ,bet manau ,kad ant minštos medžiagytės reikia labai stengtis ,kad kryžiukai lygūs būtų,nes biski per daug patempsi ir skylutės kaip mat padidėja ,kryželis išsikraipo(bet gal čia man tik taip atrodo ,nes dar žalia esu),be to tai dideli langeliai vadinasi ir kryželis didelis ,vadinasi išeis ir daugiau siūlų,bet aišku yra ir geras dalykas -gaunasi dideli darbai ,yra ką parodyt thumbup.gif ..kaip bebūtų ,kiekvienas darbas vertas pagarbos,nes sukurtas su meile,svarbu ,rezultatas tenkina autorių ,tai svarbiausia.. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Lababas visoms,

čia netyčia užtikau, gal kam pravers :

ARIADNA siuvinėjimo siūliukai

Aš smaugiu antrą pingviną - tai neturiu laiko SM , kai tą "damušiu" - išlysiu ir pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano tai 40x 30 medžiaga kainavo 8lt, o i 10cm telpa 45 langeliai, tai mano kažkokia plagijatinė turbut blush2.gif
Atsakyti
florestina-oru mergaite biggrin.gif 4u.gif o is kur gavai tu tulpyciu schema?? kazkaip ziurejau ziurejau i tavo darbeli ir kazkaip pagalvojau kad ir as noreciau toki stebukla sau issisiuvineti thumbup.gif jei gali tai permesk schemute neringakavaliauskiene@freemail.lt
Atsakyti
Aš už Florestiną atsakysiu-Jos tulpės iš žurnalo SIUVINĖJU KRYŽELIU,tik dabar nepasakysiu koks numeris ,reikia išsitraukt žurnalus ir pažiūrėt...
Atsakyti