Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

ssamanta - 4u.gif
Klausimas visoms - kokios firmos siūlus jūs dažniausiai renkatės ir kodėl??? Turiu apsispręsti, nes paveiksliukus jau pasirinkau, liko tik siūlai (mano atveju nurodyti galimi dviejų firmų).Ačiū
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 06 29, 18:22)
na, internetinėj parduotuvėj gabaliukas 14 aidos (50x55 cm) apie 13 lt kainuoja  mirksiukas.gif

idomu is kur ja veza cia gal kaip ir su siuliukais ten juokinga kaina ocia ojoj,gal ir medziaga tenai pigi.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
o as pirkau Kretingos, Aida 14, 150cm*100cm kainavo 16lt. Tai labai didziai nustebinta buvau... bigsmile.gif
Atsakyti
dažniausiai prie schemos būna nurodyta kokie siūlai galima rinktis ,dažnai būna DMC ir Anchor,kažkaip visada pasirenku DMc ,dar niekad nenusivyliau,bet esu siuvinėjus ir su Anchor ,rezultatas irgi puikus,taip pat esu pati bandžius rinkti spalvytes pagal spalvos aprašymą rusiškose schemose ,kur neparašyta kokios firmos siūlai reikalingi ,tai rinkaus iš Ariadna,dėl spalvų derinimo tai biski nugrybavau į pievas,nes tikrai nedaug patirties turiu derinant spalvas ,bet galutinis rezultatas tikrai neblogas,o ir Ariadna visai neblogai siuvinėjasi ,spalvų gal kiek mažiau,nors pirkau jas parduoptuvėje ir gal ten ne visa paletė buvo,dabar mačiau kažkurioj internetinėj parduotuvėj jau yra Ariadna siūlų ,tai gal ten daugiau spalvų...
vienu žodžiu ,geriausia rinktis tos firmos siūlus kurie parašyti schemoje ,tuomet rezultatas bus geras,konvertavimas ne visada pasiteisina....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 29 birželio 2009 - 21:21
QUOTE(zundyte @ 2009 06 29, 21:57)
Aš už Florestiną atsakysiu-Jos tulpės iš žurnalo SIUVINĖJU KRYŽELIU,tik dabar nepasakysiu koks numeris ,reikia išsitraukt žurnalus ir pažiūrėt...

2008 m. balandžio Nr.1. Florestinos siuvinėjamas paveikslas kaip tik ant žurnalo viršelio smile.gif
QUOTE(Mil@na @ 2009 06 29, 22:03)
Klausimas visoms - kokios firmos siūlus jūs dažniausiai renkatės ir kodėl???

manau čia daugmaž po lygiai pasiskirsto siuvinėjančių Anchor ir DMC siūlais. Kaip pasirinkti? Matyt geriausia žiūrėti kuriuos bus patogiausia pirkti, įsigyti... Galbūt parduotuvėj kur perkat medžiagą yra tik DMC..kad papildomai nereiktų galvos sukti, ko gero, juos ir rinkčiausi.
Aš asmeniškai visiškai patenkinta Anchoru.
O jei schemoje nurodyti kitos kompanijos siūlai, juk visada galima konvertuotis.
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 06 29, 11:29)
Kibirkštėle, nesuprantu kaip ja naudotis... Kur ką rašyti  verysad.gif  Bandžiau bandžiau ir rezultato jokio...  unsure.gif

Matau, jau padėjo išsiaiškint...
Bet įdėsiu paveikslėlį:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(romanciuke @ 2009 06 29, 22:11)
o as pirkau Kretingos, Aida 14, 150cm*100cm kainavo 16lt. Tai labai didziai nustebinta buvau...  bigsmile.gif

ten prie Sodros pirkai? o kokios firmos? netikiu, kad DMC aidos taip papigiai gavai smile.gif
Atsakyti
dmc balta aida 49 atrodo kaune...juoda isviso 57 lt "gerose akyse"berods...
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 06 29, 22:19)
dažniausiai prie schemos būna nurodyta kokie siūlai galima rinktis ,dažnai būna DMC ir Anchor,kažkaip visada pasirenku DMc ,dar niekad nenusivyliau,bet esu siuvinėjus ir su Anchor ,rezultatas irgi puikus,taip pat esu pati bandžius rinkti spalvytes pagal spalvos aprašymą rusiškose schemose ,kur neparašyta kokios firmos siūlai reikalingi ,tai rinkaus iš Ariadna,dėl spalvų derinimo tai biski nugrybavau į pievas,nes tikrai nedaug patirties turiu derinant spalvas ,bet galutinis rezultatas tikrai neblogas,o ir Ariadna visai neblogai siuvinėjasi ,spalvų gal kiek mažiau,nors pirkau jas parduoptuvėje ir gal ten ne visa paletė buvo,dabar mačiau kažkurioj internetinėj parduotuvėj jau yra Ariadna siūlų ,tai gal ten daugiau spalvų...
vienu žodžiu ,geriausia rinktis tos firmos siūlus kurie parašyti schemoje ,tuomet rezultatas bus geras,konvertavimas ne visada pasiteisina....

O AS NEI 1 PAVEIKSLO NESU SIUVINEJUSI PAGAL KODUS SPALVU NET KEISTA BUTU VISKA DERINU PATI.
Atsakyti
Sveikutės, darbštuolės mirksiukas.gif

Gal kuri turite tokią schemutę?

http://www.supermama...?...i&img=34094

Būčiau labai dėkinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 06 29, 18:03)
Tai gal čia Aida 11,kažkaip lietuvišką tik tokią mačiau,tai jei tokia,tai matyt teks 3 siūlais siuvinėt ,nes 2 bus per skysta ..,deja mano patirtis su ja nelabai kokia,mėginau siuvinėt ant jos 3 siūlais tai man nepatiko nes atrodė per daug išpūsta ,nežinau ,gal čia tik man ,bet tikrai numečiau į šalį,kažkaip gaila darbo,o rezultatas abejotinas būtų,bet aišku čia tik mano nuomonė

Panašu, kad aš peliuką ant tokios siuvinėjau. Buvo parašyta Aida 11. Tikrai ji labai minkšta. Siuvinėt man buvo visai malonu, labai lengva, bet netgi su trim siūliukais man pasirodė skystoka... O ir nemėgstu siuvinėt nelyginiu skaičiumi siūlų. Dar priklauso nuo spalvų gamos. Kur tamsesnės - tai pas mane nemenkai šviečia kanva iš apačios. Su keturiais jau atrodė gal bus per stora. O ir tikrai - kiek siūlų reikia!!!

Papildyta:
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 06 29, 22:33)
Matau, jau padėjo išsiaiškint...
Bet įdėsiu paveikslėlį:

Ačiū, Kibirkštėle 4u.gif wub.gif Jetus, taip viskas aiškiai surašyta, net nefaina, jei tiek darbo pridariau doh.gif doh.gif doh.gif Nu DIDELIS DIDELIS DIDELIS DĖKUI! aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 29 birželio 2009 - 23:36
Prisiminiau, kad kažkada draugė, kuri dirba labdaros parduotuvėje, buvo pasiūliusi pirkti rastų siuvinėjimo siūliukų ir kitokių gėrybių..kadangi mokykloje vaikams reikėjo kažką siuvinėti, nesigilindama nupirkau, nes kainavo nedaug - net nepamenu, kiek..vaikams taip ir nebeprisireikė, o aš šiandiena puoliau ieškoti ir štai ką pasirodo buvau nusipirkusi....
http://img13.imagesh...1040571ycf.jpg/
http://img34.imagesh.../p1040572d.jpg/
http://img132.images.../p1040573j.jpg/
http://img31.imagesh...i/p1040574.jpg/
trumpai tariant septynios adatos, du lankeliai, padidinimo lūpa, medžiaga (na, ją gal ir nepanaudosiu), dvejos žirklutės ir siūlai (kai kurių pagal pavadinimus net internete neradau..) ir dar kažkokie aparatukai, net nežinau kam... Va, koks lobis pradžiai smile.gif blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mil@na: 30 birželio 2009 - 00:39