Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

[quote=Reska,2009 06 30, 15:28]
Pabaigiau, įrėminau, padovanojau....sesei....ech, ir man tookių reikia blush2.gif

Laaaabai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ech, Reska, aš be žodžių... wub.gif wub.gif puikiai tave suprantu, kad ir pati sau dabar tokio nori, aš tokio irgi noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2009 06 30, 11:45)
stai mano medziagele,gal tikrai reiktu an tos pabandyt  net nezinau. g.gif user posted image

Atsiprašau, kad cituoju su nuotraukyte 4u.gif , bet noriu kad būtų aišku pie kokią medžiagą kalbu.
Bandžiau siuvinėti ant šios medžiagos- kaimynų mergaitė mokosi pas mane siuvinėt ir jai tokios nupirko- taigi ji tik mokytis man tepasiroė tinkama. Kaip mažai mergaitei, tai jai buvo gerai kad skylutės didesnės, bet rimtam darbui tokia tikrai per prasta. Tad jei perkat Kretingoje ir norit pigios medžiagos, jau geriau pirkti Lauroje- po 17 Lt 12 Aidos- ši bent standi ir išplauta nelieka kaip skuduras.
O šiaip patarčiau prie Sodros geriau brangesnės DMC nusipirkti- tikrai vienas malonumas su padoria medžiaga dirbti.
Atsakyti
Reska nepakartojamas darbelis wub.gif first.gif as toki masciau sekanti darbeli daryt, tik galvojau ant juodos kanvos kaip ziuretusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2009 06 29, 18:49)
florestina-oru mergaite  biggrin.gif  4u.gif  o is kur gavai tu tulpyciu schema?? kazkaip ziurejau ziurejau i tavo darbeli ir kazkaip pagalvojau kad ir as noreciau toki stebukla sau issisiuvineti  thumbup.gif  jei gali tai permesk schemute neringakavaliauskiene@freemail.lt

Siuvinėju kryželiu, pernai metų 1 numeris. Turiu ir schemutę iš interneto.

Tik dink keletui dienelių, tuoj grožybių atsiranda begalės. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 30 birželio 2009 - 15:42
Koks gražus darbelis blink.gif 4u.gif
Mergaitės, na ir jus įsismarkavot drinks_cheers.gif
Papildyta:
[quote=vilmado,2009 06 30, 14:45]
drinks_cheers.gif visiškai pritariu - man irgi nelabai ta stambi "skysta" kanva,, bet siūlų tai neblogai suėjo ir rezultatas - galėjo būti daug geriau

[quote=Inesiuuu,2009 06 30, 16:10]
rezultata vertinsim veliau, kol kas nieko.aisku pasitampo ir siulu ryja biggrin.gif 3gijos reikalingos
[/quote]

Tai jūsų bent kokias tris gyjas atema, o mano tokio didumo ta kanva, kad net "šakės"... Suėda visus 6 siuliukus doh.gif net nejuokinga schmoll.gif
Mama į bankrotą išvarysiu blink.gif blush2.gif
Atsakyti
Reska, neturiu žodžių - tiesiog super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 06 30, 00:33)
Ačiū, Kibirkštėle 4u.gif  wub.gif Jetus, taip viskas aiškiai surašyta, net nefaina, jei tiek darbo pridariau  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Nu DIDELIS DIDELIS DIDELIS DĖKUI!  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

Nieko tokio, man tikrai nebuvo sunku wink.gif svarbiausia, kad padėtų (:

QUOTE(drafe @ 2009 06 30, 08:39)
www.kasiulai.lt
www.erankdarbiai.lt
www.auksaranke.net

dar yra
siuvinejimomagija.lt ir
darbstuole.lt
Atsakyti
Reska, gėlės nuostabios wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už gražius žodžius mano Orchidėjoms mirksiukas.gif Visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Reska, labao labai dailu, o kokia medzegyte naudojai sitam groziui wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 06 30, 15:12)
Tad jei perkat Kretingoje ir norit pigios medžiagos, jau geriau pirkti Lauroje- po 17 Lt 12 Aidos- ši bent standi ir išplauta nelieka kaip skuduras.
O šiaip patarčiau prie Sodros geriau brangesnės DMC nusipirkti- tikrai vienas malonumas su padoria medžiaga dirbti.

Aš kažkada netyčia pakliuvusi (prie Sodros) neblogai apsiprekinau, nes man gerokai pigiau, nei kitur pasirodė. Gaila, kad DMC Aidos tik 14 turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 30 birželio 2009 - 18:08