ot vat as nepklausiau kokios firmos ten medziaga is tiesu...
sunku pasakyt tiksliai vieta, nes pati Kretingos nelabai pazistu, su drauge nuvaziavom ir jinai ten parode, kad yra pigiu medziagu... ten ir siuvykla berods yra, salia lyg ir kazkoks stadionas...
QUOTE(romanciuke @ 2009 06 29, 21:11)
sveikutes
o as pirkau Kretingos, Aida 14, 150cm*100cm kainavo 16lt. Tai labai didziai nustebinta buvau...
o as pirkau Kretingos, Aida 14, 150cm*100cm kainavo 16lt. Tai labai didziai nustebinta buvau...
QUOTE(astulia @ 2009 06 29, 21:52)
ten prie Sodros pirkai? o kokios firmos? netikiu, kad DMC aidos taip papigiai gavai 
Prie Sodros Kretingoje tikrai DMC Aida 14 (bent jau aš pirkau DMC). Kai sužinojau kainą, prisipirkau visų spalvų. Kada nors sunaudosiu
Kol neišpirkot, reikia važiuoti į Kretingą ir juodos dar nusipirkti už tokią kainą, nes tada nebuvo.
o internetinese parduotuvese kokia pirkti geriausia,patarkit.neturejus rankose jos tai nezinau kokia pirkti.sita man yra labai gera na bandyt noriu aidos tos ydomu skirtuma suzinot.del standumo tai iskalbiu paveiksliuka visvien tempiu ant plokstes to standumo didelio gal ir nereikia. 
gal kretingos merginos nupirktu ir siust galetu sumokeciau uz siuntima
gal kretingos merginos nupirktu ir siust galetu sumokeciau uz siuntima
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 06 30, 17:06)
Padėjo ir išmokau skaičiuot, svarbiausia... Ačiū dar kartelį
Tik abi skaičiuoklės skirtingai rodo... Paskaičiavus aptikau, kad lyg tavoji geriau suskaičiavo, nei http://www.cyberstitchers.com , dar reiks daugiau bandymų padaryt...
Reska - orchidėjos nuostabios
Reska, liuks
Klausykit, o aš šiandien GA neturėjau kam panaudot 20%..
Ieškojau rėmų, bet nepatiko niekas, tai tik kelis matkiukus siūlų įsigijau ir žirkleles, nes manosios visai atsisakė
Klausykit, o aš šiandien GA neturėjau kam panaudot 20%..
QUOTE(Rne @ 2009 06 30, 18:41)
DMC ewenveave, tik dažiau aš ją pagal rinkinyje buvusią medžiagėlę
QUOTE(zundyte @ 2009 06 30, 13:23)
na va jau daugiau kaip pusė darbo padariau metrikui,manau kitą sav baigsiu,tik kad darvis man duomenų neduoda kada vaikiukas gimęs
...tai sustabdyt darbą gali...
Dailiai jau dabar atrodo, o kai pabaigsi bus super
QUOTE(Reska @ 2009 06 30, 15:28)
Pabaigiau, įrėminau, padovanojau....sesei....ech, ir man tookių reikia
ech, blyn jau dabar tai ir man tokiu irgi REIKIA!!!!!!!!!!
Sveikos, gal kuri nors esate siuvinejusiu ta didele grazia orchideja (kur Reska siuvinejo) ant baltos medziagos? Noreciau suzinoti, ar graziai ant baltos ziurisi ji
radau siuvinejimo magija .lt medziagyte kaip aida 14 kainuoja o,89lt.nu nesuprantu tai 89 centai metras ar man vaidenasi kas pirkot ja ar gera.
QUOTE(evitele @ 2009 07 01, 10:59)
radau siuvinejimo magija .lt medziagyte kaip aida 14 kainuoja o,89lt.nu nesuprantu tai 89 centai metras ar man vaidenasi kas pirkot ja ar gera.
vaidenas
cituoju:užsakydami įveskite pageidaujamą kiekį centimetrais
Reska super darbas
as kaip suprantu tai cia tik siandien bus po 0,89 ct
Reska labai gražus
,kokio jis dydžio?