Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

ot vat as nepklausiau kokios firmos ten medziaga is tiesu... doh.gif blush2.gif sunku pasakyt tiksliai vieta, nes pati Kretingos nelabai pazistu, su drauge nuvaziavom ir jinai ten parode, kad yra pigiu medziagu... ten ir siuvykla berods yra, salia lyg ir kazkoks stadionas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(romanciuke @ 2009 06 29, 21:11)
sveikutes  4u.gif
o as pirkau Kretingos, Aida 14, 150cm*100cm kainavo 16lt. Tai labai didziai nustebinta buvau...  bigsmile.gif

QUOTE(astulia @ 2009 06 29, 21:52)
ten prie Sodros pirkai? o kokios firmos? netikiu, kad DMC aidos taip papigiai gavai  smile.gif

Prie Sodros Kretingoje tikrai DMC Aida 14 (bent jau aš pirkau DMC). Kai sužinojau kainą, prisipirkau visų spalvų. Kada nors sunaudosiu biggrin.gif .
Kol neišpirkot, reikia važiuoti į Kretingą ir juodos dar nusipirkti už tokią kainą, nes tada nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 30 birželio 2009 - 18:24
o internetinese parduotuvese kokia pirkti geriausia,patarkit.neturejus rankose jos tai nezinau kokia pirkti.sita man yra labai gera na bandyt noriu aidos tos ydomu skirtuma suzinot.del standumo tai iskalbiu paveiksliuka visvien tempiu ant plokstes to standumo didelio gal ir nereikia. blush2.gif
gal kretingos merginos nupirktu ir siust galetu sumokeciau uz siuntima ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evitele: 30 birželio 2009 - 18:50
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 06 30, 17:06)
Nieko tokio, man tikrai nebuvo sunku wink.gif svarbiausia, kad padėtų (:

Padėjo ir išmokau skaičiuot, svarbiausia... Ačiū dar kartelį 4u.gif 4u.gif

Tik abi skaičiuoklės skirtingai rodo... Paskaičiavus aptikau, kad lyg tavoji geriau suskaičiavo, nei http://www.cyberstitchers.com , dar reiks daugiau bandymų padaryt...

Reska - orchidėjos nuostabios wub.gif
Atsakyti
Reska, liuks wub.gif

Klausykit, o aš šiandien GA neturėjau kam panaudot 20%.. doh.gif Ieškojau rėmų, bet nepatiko niekas, tai tik kelis matkiukus siūlų įsigijau ir žirkleles, nes manosios visai atsisakė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 06 30, 18:41)
o kokia medzegyte naudojai sitam groziui wub.gif  wub.gif

DMC ewenveave, tik dažiau aš ją pagal rinkinyje buvusią medžiagėlę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 06 30, 13:23)
na va jau daugiau kaip pusė darbo padariau metrikui,manau kitą sav  baigsiu,tik kad darvis man duomenų neduoda kada vaikiukas gimęs blush2.gif ...tai sustabdyt darbą gali...

Dailiai jau dabar atrodo, o kai pabaigsi bus super thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Reska @ 2009 06 30, 15:28)
Pabaigiau, įrėminau, padovanojau....sesei....ech, ir man tookių reikia  blush2.gif

ech, blyn jau dabar tai ir man tokiu irgi REIKIA!!!!!!!!!! doh.gif nu tikrai super super ir dar karta super wub.gif fantastiskas grozis, prabangiai atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri nors esate siuvinejusiu ta didele grazia orchideja (kur Reska siuvinejo) ant baltos medziagos? Noreciau suzinoti, ar graziai ant baltos ziurisi ji bigsmile.gif
Atsakyti
radau siuvinejimo magija .lt medziagyte kaip aida 14 kainuoja o,89lt.nu nesuprantu tai 89 centai metras ar man vaidenasi kas pirkot ja ar gera.
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2009 07 01, 10:59)
radau siuvinejimo magija .lt medziagyte kaip aida 14 kainuoja o,89lt.nu nesuprantu tai 89 centai metras ar man vaidenasi kas pirkot ja ar gera.

vaidenas biggrin.gif
cituoju:užsakydami įveskite pageidaujamą kiekį centimetrais

Reska super darbas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
as kaip suprantu tai cia tik siandien bus po 0,89 ct ax.gif
Atsakyti
Reska labai gražus thumbup.gif ,kokio jis dydžio? rolleyes.gif
Atsakyti