Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

QUOTE(drafe @ 2009 07 01, 12:40)
as kaip suprantu tai cia tik siandien bus po 0,89 ct ax.gif

ar kas esat pirke ja ar gerai medziagyte.noriu pirkti lauksiu jusu komentaru. ax.gif
Atsakyti
Mergaitės reikia pagalbos 4u.gif darau užsakymą iš siuvinėjimo magijos, išsirinkau prekes, gavau į el. paštą jų patvirtinimą ir dabar ką daryti? eiti į savo bankininkystės puslapį (mano swedbank) ir daryti vietinį mokėjimą? pirmą kartą užsisakinėju tai bijau suklysti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 07 01, 13:46)
Mergaitės reikia pagalbos  4u.gif  darau užsakymą iš siuvinėjimo magijos, išsirinkau prekes, gavau į el. paštą jų patvirtinimą ir dabar ką daryti? eiti į savo bankininkystės puslapį (mano swedbank) ir daryti vietinį mokėjimą? pirmą kartą užsisakinėju tai bijau suklysti  blush2.gif

Taip, pagal informaciją gautam užsakyme užpildyk mokėjimą per e-banką.
Kaip jie rašo svetainėje: "Kai apmokėjimas gautas, Jūsų užsakymo statusas iš „Laukiama“ pasikeičia į „Vykdoma“. " o tada jau ir išsiųs mirksiukas.gif
Atsakyti
P.S. Pasiskambinau į siuvinėjimo magiją, 0,89 centai už 1 cm mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate0111: 01 liepos 2009 - 13:42
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 07 01, 14:28)
Taip, pagal informaciją gautam užsakyme užpildyk mokėjimą per e-banką.
Kaip jie rašo svetainėje: "Kai apmokėjimas gautas, Jūsų užsakymo statusas iš „Laukiama“ pasikeičia į „Vykdoma“. " o tada jau ir išsiųs  mirksiukas.gif

labai ačiū 4u.gif o maždaug po kiek laiko maždaug pasikeičia iš laukiama į vykdoma? ax.gif vis žiūriu kas kelias minutes sakau gal ką ne taip padariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2009 07 01, 14:29)
P.S. Pasiskambinau į siuvinėjimo magiją, 0,89 centai už 1 cm  mirksiukas.gif

nu visai prekybininkai nesamones daro skaiciuoja uz 1 cm kaina kazi kas pirktu 1 cm lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2009 06 30, 19:17)
Prie Sodros Kretingoje tikrai DMC Aida 14 (bent jau aš pirkau DMC). Kai sužinojau kainą, prisipirkau visų spalvų. Kada nors sunaudosiu  biggrin.gif .
Kol neišpirkot, reikia važiuoti į Kretingą ir juodos dar nusipirkti už tokią kainą, nes tada nebuvo.

O kokia ten kaina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 07 01, 14:46)
labai ačiū  4u.gif  o maždaug po kiek laiko maždaug pasikeičia iš laukiama į vykdoma?  ax.gif vis žiūriu kas kelias minutes sakau gal ką ne taip padariau  blush2.gif

Manau, kad gali šiek tiek ir užtrukt kol statusas pasikeis - jį dažniausiai pakeičia, kai pamato, kad pinigai į sąskaitą atėjo.
Nepergyvenk, viskas su šia parduotuve gerai - bent jau man tvarkingai ir greitai atsiuntė 4u.gif (tik pirkau senokai ax.gif )

QUOTE(evitele @ 2009 07 01, 14:46)
nu visai prekybininkai nesamones daro skaiciuoja uz 1 cm kaina kazi kas pirktu 1 cm lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O aš pagalvojau, kad gal visai gerai g.gif Nes kai sukarpytas gabalas - ne visada matmenys tinka... Kartais daugiau turi pirkt. O čia jei plotis tinka, tai visai gerai - gali pirkt lygiai kiek tau reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergaiciukas: 01 liepos 2009 - 14:37
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 07 01, 15:37)
Manau, kad gali šiek tiek ir užtrukt kol statusas pasikeis - jį dažniausiai pakeičia, kai pamato, kad pinigai į sąskaitą atėjo.
Nepergyvenk, viskas su šia parduotuve gerai - bent jau man tvarkingai ir greitai atsiuntė  4u.gif (tik pirkau senokai  ax.gif )

aš nei kiek neabejoju kad viskas su šia parduotuve yra gerai, aš tik savimi abejoju lotuliukas.gif pirmą kartą perku internetu tai labai bijau kad gal kažką ne taip ten užpildžiau ir gal kur ne ten tuos pinigėlius nusiunčiau blush2.gif tai dabar laukiu nesulaukiu kol gausiu patvirtinimą kad viskas gerai doh.gif o kasiulai.lt tai nesuprantu kaip ten užsakyti doh.gif susiradau ko reikia, tada dariau ta užsakymą, pasirinkau kaip mokėsiu (mokejimai.lt) tada patvirtinau kad viskas gerai ir man išmetė tą puslapį mokejimai.lt pasirinkau savo banka (swedbank) bet parašė kažką panašaus kaip klaida ar panašiai... tai kaip čia suprast... ir rašo kad tos dvi prekės yra krepšelyje kaip buvusios doh.gif nu žodžiu nesusigaudau visai schmoll.gif
Atsakyti
Rita777,kasiūluose ten ta sistema dar nesutavrkyta ,kad eiti tiesiai į mokėjimai lt,aš klausiau savininkės ,nes ir man tas pats buvo ,kad klaidą rašė,aš paprasčiausiai nuėjau į savo banką internetinį ir pervežiau į kasiūlai saskaitą tiek pinigu kiek reikėjo ,aišku ten reikia užsakymo numeri irašyt ir visus tuos duomenis kur gavai laiške iš kasiulai apie įmonę,ir gavau siuntinuką per kelias dienas,tiksliau pati savininkė asmeniškai atvežė į namus nes kaune gyvenu

ten jie neseniai pasijungė prie tos sistemos tai matyt kažkas nedadaryta dar ,tai tiesiog paprasččiau ir mažiau nervų pervest paprastai pinigus į saskaitą ir laukti siuntinio..
PS šiandien IKI mačiau naują SIUVINĖJU KRYŽELIU numerį...tai vadinasi greit ir aš gausiu paštu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 01 liepos 2009 - 15:37
QUOTE(zundyte @ 2009 07 01, 16:35)
Rita777,kasiūluose ten ta sistema dar nesutavrkyta ,kad eiti tiesiai į mokėjimai lt,aš klausiau savininkės ,nes ir man tas pats buvo ,kad klaidą rašė,aš paprasčiausiai nuėjau į savo banką internetinį ir pervežiau į kasiūlai saskaitą tiek pinigu kiek reikėjo ,aišku ten reikia užsakymo numeri irašyt ir visus tuos duomenis kur gavai laiške iš kasiulai apie įmonę,ir gavau siuntinuką per kelias dienas,tiksliau pati savininkė asmeniškai atvežė į namus nes kaune gyvenu

ten jie neseniai pasijungė prie tos sistemos tai matyt kažkas nedadaryta dar ,tai tiesiog paprasččiau ir mažiau nervų pervest paprastai pinigus į saskaitą ir laukti siuntinio..
PS šiandien IKI mačiau naują SIUVINĖJU KRYŽELIU  numerį...tai vadinasi greit ir aš gausiu paštu... ax.gif

aš dar negavau laiško iš kasiulai patvirtinančio užsakymą tai reiškiasi turiu jo sulaukti kur bus visi rekvizitai ir tada paprastai sumokėti taip? ačiū labai už išsamų paaiškinimą thumbup.gif dabar lyg viskas ir aišku 4u.gif
Atsakyti
laiškas atsiunčiamas kai priimammas užsakymas automatiškai ,tai jei negavai vadinasi.nėpriėmė užsakymo ,prisiminiau kad ten kai reikia pasirinkti užsakymo apmokėjimo būdą tai reikia pasirinkti IŠANKSTINIS PAVEDIMAS,o ne mokėjimai lt ,kai tik pasirinksi tai beveik tuoj pat gausi užsakymo patvirtinimą su saskaitos numeriais ir tt
Atsakyti